DHL kåret som Europas bedste arbejdsplads

Great Place to Work® har kåret logistikvirksomheden DHL Express til den bedste arbejdsplads i Europa. Det er resultatet af et årelangt arbejde, der har øget medarbejdertilfredsheden.

Great Place to Work® har kåret logistikvirksomheden DHL Express til den bedste arbejdsplads i Europa. Det er resultatet af et årelangt arbejde, der har øget medarbejdertilfredsheden. Foto: DHL.

22.09.2022

SCM.dk

DHL har fået skabt en kultur, der er præget af respekt og anerkendelse af hinanden. Den positive kultur er slået så godt igennem i organisationen, at virksomheden er præmieret af Great Place to Work® for andet år i træk.

Alberto Nobis, CEO Europe DHL Express, der er meget tilfreds og lover fortsat at prioritere kulturen højt, siger:

"Great Place to Work prisen er en bemærkelsesværdig anerkendelse af vores indsats og dedikation for at skabe en inkluderende, positiv og retfærdig arbejdsplads. Selvom vi virkelig er glade for anerkendelsen, vil vi fortsætte med at stræbe efter forbedringer og fortsætte med at investere i det bedst mulige arbejdsmiljø for vores medarbejdere. Vi er en virksomhed, der sætter mennesker først, og har derfor vores medarbejdere i centrum af vores forretning. Vores kultur er funderet i respekt for hinanden, og det er fortsat en vigtig drivkraft for vores medarbejderes motivation og tilfredshed. Vi vil derfor fortsætte med at investere i vores kultur især gennem initiativer inden for sundhed og velvære”.

Mennesket først
Det er andet år i træk, at DHL Express er kåret som den bedste arbejdsplads i Europa af Great Place to Work. Great Place to Work og The Economist Group anerkender dermed den internationale logistikvirksomheds dedikation til sine medarbejdere og dens investeringer i at skabe en stærk kultur med mennesket først og med rod i et formålsdrevet arbejde.
DHL Express investerer årligt i talrige medarbejderinitiativer. For eksempel aktiveres og opfordres medarbejdere til at støtte formål, de brænder for med initiativet ’DHL's Got Heart’. Og 'DHL4All'-rammen, der er centreret om at skabe en tilhørskultur for medarbejdere uanset deres nationalitet, etnicitet, evner, køn eller seksuelle orientering, er også en stærk drivkraft for en fair og inkluderende praksis.

Læs også: DHL får bygget ny pakketerminal i Kastrup Lufthavn

Alle medarbejdere deltager i den interne træning som 'Certified International Specialist' (CIS). Her lærer de om kulturen, og træningen er hjertet af DHL Express. Medarbejderne får den viden, som de benytter hver dag for at levere den bedst tænkelige service for kunderne.

"At blive kåret til 'Bedste Arbejdsplads’ i Europa for andet år i træk er en fantastisk præstation af vores medarbejdere i DHL Express. Jeg er meget stolt af vores teams og det arbejde, de har udført – især med at håndtere pandemien. Vi oplever, at unge medarbejdere i stigende grad fokuserer på en positiv kultur på arbejdspladsen og på fleksibilitet i hverdagen. Vi imødekommer disse præferencer ved bevidst at investere i adskillige initiativer for vores medarbejdere. Og vi vil blive ved med at opbygge en inkluderende og anerkendende arbejdsplads med lige muligheder for alle og dyrke de uforglemmelige øjeblikke, der betyder noget for alle”, siger Alastair McCambridge, der er Senior Vice President HR hos DHL Express Europe.

Deltagelse i kåringer
For at blive betragtet som den bedste arbejdsplads i Europa skal virksomhederne deltage i de nationale Great Place to Work-kåringer. De bygger på fortrolige undersøgelsesdata, der vurderer medarbejdernes oplevelser af tillid, innovation, virksomhedsværdier og ledelse, og kvantificerer hver virksomheds præstation. Virksomheder vurderes også med hensyn til deres engagement i deres skabelse af en inkluderende arbejdsplads, der omfatter alle medarbejdere, uanset deres identitet og baggrund.

- PiB

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Fremtidssikring af danske virksomheders forsyningskæder

Bredana Axcite A/S

Sponseret

Opdateringer af Dynamics 365 reduceres fra syv til fire årligt

Mere fra...

01.12.2023SCM.dk

Plast genbruges i kæmpe mængder til øltransport

01.12.2023SCM.dk

Luftfarten sætter turbo på omfattende omstilling

01.12.2023SCM.dk

ESG og robotter præger det moderne lager

30.11.2023SCM.dk

Nye millioner til Klimakompasset vil gavne SMV’er

30.11.2023SCM.dk

Elektrisk lastbil vinder stor pris

29.11.2023SCM.dk

Bølge af betalingssvindel udfordrer e-handelen

29.11.2023SCM.dk

Nyansættelse skal løfte bæredygtigheden

28.11.2023SCM.dk

Pakkelevering i Sydjylland stiger markant

Jobmarked

Se alle

Events

Se alle
Bureau Veritas
Webinar
Webinar: Er din virksomhed eller ønsker den at blive leverandør til Forsvaret?

Bliv klogere på AQAP-standarderne og deres krav

Dato

13.12.2023

Tid

13:30

Sted

Online

Bureau Veritas
Konference
Cybertrusler - en rundrejse på digitaliseringens bagside | Bureau Veritas Kick Off 2024

Den 4. januar kan du glæde dig til at møde Jeppe Teglskov Jacobsen, Adjunkt ved Institut for Militær Teknologi hos Forsvarsakademiet, som vil tale om "Cybertrusler - en rundrejse på digitaliseringens bagside".

Dato

04.01.2024

Sted

MESSE C, Vestre Ringvej 101, DK-7000 Fredericia

Bureau Veritas
Konference
Fra Kassø til hele verden med Power-to-X | Bureau Veritas Kick Off 2024

Den 4. januar kan du glæde dig til at møde Alexander Reumert, Project Associate hos European Energy A/S, som vil tale om "Fra Kassø til hele verden med Power-to-X".

Dato

04.01.2024

Tid

09:00

Sted

MESSE C, Vestre Ringvej 101, DK-7000 Fredericia

Bureau Veritas
Konference
Systematisk og strategisk trivsel hjælper helbredet | Bureau Veritas Kick Off 2024

Den 4. januar kan du glæde dig til at møde Christian Sauvr, Administrerende Sygehusdirektør hos Sygehus Lillebælt, som vil tale om "Systematisk og strategisk trivsel hjælper helbredet".

Dato

04.01.2024

Tid

09:00

Sted

MESSE C, Vestre Ringvej 101, DK-7000 Fredericia

Bureau Veritas
Konference
Accelereret klimatilpasning nu! | Bureau Veritas Kick Off 2024

Den 4. januar kan du glæde dig til at møde Sebastian Mernild, Professor og leder af SDU Climate Cluster fra Syddansk Universitet, som vil tale om "Accelereret klimatilpasning nu!".

Dato

04.01.2024

Tid

09:00

Sted

MESSE C, Vestre Ringvej 101, DK-7000 Fredericia

Bureau Veritas
Konference
Mod historisk CO2-neutralitet i 2050 | Bureau Veritas Kick Off 2024

Den 4. januar kan du glæde dig til at møde Mette Kaagaard, administrerende direktør hos Microsoft i Danmark & i Island, som vil tale om "Mod historisk CO2-neutralitet i 2050".

Dato

04.01.2024

Tid

09:00

Sted

MESSE C, Vestre Ringvej 101, DK-7000 Fredericia