DHL og Crown Agents leverer 4 millioner covid-19 vacciner til 15 lande

De færdige forsendelser markerer endnu en milepæl i bekæmpelsen af spredningen af COVID-19 på verdensplan.

DHL og Crown Agents leverer 4 millioner covid-19 vacciner til 15 lande. De færdige forsendelser markerer endnu en milepæl i bekæmpelsen af spredningen af COVID-19 på verdensplan. Foto: Deutsche Post DHL Group..

24.08.2021

SCM.dk

Vaccinerne blev doneret af Storbritannien for at hjælpe med at tackle pandemien, som den britiske udenrigsminister Dominic Raab annoncerede den 28. juli. De fire millioner doser vil blive delt direkte med lande i nød.

UK har tilbudt yderligere fem millioner doser til Covax's globale vaccinedelingsordning, der har til formål at fremskynde den globale lige adgang til immunisering mod pandemien. Det oplyser DHL i en pressemeddelelse.

"Vi er utroligt stolte over, at DHL fik til opgave at understøtte den komplekse logistik for disse vitale doser af COVID-19-vaccinen. DHL har et stærkt globalt netværk. Vores Life Sciences & Healthcare teams i Storbritannien og i de lande, der modtager doser, arbejdede døgnet rundt for at sikre, at livreddende vacciner ankom sikkert og hurtigt til de 15 lande i Afrika og Sydøstasien", udtaler Paul Chinery, Vice President Air Freight, DHL, UK.

Fergus Drake, administrerende direktør for Crown Agents, siger: "Crown Agents har fragtet og distribueret forsyninger i mere end et århundrede. Det omfatter levering af COVID-19-vacciner til de mest fjerntliggende samfund på jorden som Tristan da Cunha og Pitcairn-øerne. Som følge af at være udvalgt af Foreign, Commonwealth and Development Office er vi glade for at have været markedsledende på den omfattende logistik af disse forsendelser, hvor vi arbejder tæt sammen med DHL for at sikre, at de ankommer sikkert til deres destinationer".

LÆS OGSÅ: Just-in-time må vige for just-in-case forsyningskæder

DHL sørgede for indsamling af vacciner fra faciliteter i hele Storbritannien, før de blev sendt til de respektive lande ad luftvejen. En af de største udfordringer i forbindelse med forsendelsen af vaccinen er de strenge temperaturkrav. Doserne blev derfor afsendt i særlige aktive termiske beholdere for at sikre ensartede temperaturer i transit og på steder, der mangler den fysiske infrastruktur til ellers at opretholde den krævede temperatur. Temperatur-trackere udstyret med sofistikeret GPS-teknologi blev også monteret i hver aktiv beholder for at give fuld synlighed under hele rejsen.

”Til dato har DHL transporteret mere end 731 millioner vaccinedoser til 153 lande verden over. De færdige forsendelser markerer nu endnu en milepæl i bekæmpelsen af spredningen af COVID-19 på verdensplan. I overensstemmelse med vores mandat om at forbinde mennesker og forbedre liv er DHL stolt over fortsat at spille en aktiv rolle i at søge en sikker og ny normal for de virksomheder og samfund, vi betjener”, skriver DHL i pressemeddelelsen. Indonesien, Jamaica og Kenya er blandt de lande, der har modtaget donationer.

- PBH

Scanlox ApS

Sponseret

AGILOX AMR fra SCANLOX muliggør en implementering af automatiseret intern transport på få timer

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

20.02.2024SCM.dk

Flere håndværkere har en højere indkomst end akademikere

20.02.2024SCM.dk

Blue Water øger fokus på Afrika

15.02.2024Zetes

Sponseret

Modexpress optimises order verification with ZetesMedea RFID solution

14.02.2024SCM.dk

Første spadestik til nyt kæmpe lagercenter

12.02.2024SCM.dk

JYSK vil bygge nyt distributionscenter i Holland

07.02.2024SCM.dk

Robotter langer selv butiksvarer over disken – og gør det døgnet rundt

06.02.2024SCM.dk

Logistikejendomsudvikler forventer vækst og styrker organisationen

06.02.2024Logisnext Denmark A/S

Sponseret

STOR og kraftfuld produktnyhed fra Mitsubishi

Jobmarked

Se alle

Apport Systems A/S

Bliv vores Software Developer. Vores SQL Expert til udviklingsteamet.

Er du klar til at blive Apports nye softwareudvikler: et job med ansvar, selvstændighed og IT-kundskaber. Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bredana Axcite A/S

Er du vild med programmering - og stærk til D365FO?

Hvis du elsker programmering helt ud i fingerspidserne og nikker entusiastisk, når snakken går på D365FO, OOP, SOLID og polymorphe variable, så læs endelig videre. Vi er nemlig på udkig efter en passioneret og hardcore udvikler til vores team i Kolding. Er det dig?

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bredana Axcite A/S

Banker dit hjerte for programmering?

Hvis du elsker programmering helt ud i fingerspidserne og nikker entusiastisk, når snakken går på OOP, SOLID og polymorphe variable, så læs endelig videre. Vi er nemlig på udkig efter en passioneret og hardcore udvikler til vores team i Aarhus eller Kolding. Er det dig?

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bredana Axcite A/S

Har du erfaring inden for intern logistik og/eller produktion?

Bredana Axcite søger en handlekraftig ERP-konsulent

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bureau Veritas

Specialist i livscyklusvurderinger, miljøvaredeklarationer mm.

Specialist i livscyklusvurderinger, miljøvaredeklarationer mm. søges til international virksomhed

Område

Sydjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bureau Veritas

Auditor til ISO 9001, ISO 14001 OG ISO 45001

Bureau Veritas Certification søger auditor til ISO 9001, ISO 14001 og ISO 45001

Område

Sydjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bureau Veritas

Administrative assistant for marine & offshore

Join Bureau Veritas Denmark in an exciting position as part-time administrative assistant in the Marine Department

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bureau Veritas

IT-Sikkerhedskonsulent

Bureau Veritas søger IT-sikkerhedskonsulent

Område

Sydjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Zetes

Zetes søger ny Business Consultant i Supply Chain-løsninger

Som Business Consultant inden for supply chain-optimering vil du bidrage med din ekspertise gennem hele salgscyklussen, være en betroet rådgiver og deltage i kvalificeringen af forretningsmuligheder. Du vil tage ansvar for udvælgelsen af den bedste projekttilgang og påvirke strategien for vores supply chain-løsninger.

Område

Hele landet

Ansøgningsfrist

28.02.2024

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle
RELEX Solutions
Webinar
The future of consumer goods supply chain planning

Join us for an exclusive online event that will introduce the new RELEX end-to-end supply chain planning solution capabilities for consumer goods companies.

Dato

07.02.2024

Sted

On-line

RELEX Solutions
Webinar
RELEX Next

Deltag til vores årlige online begivenhed RELEX Next. Her vil du høre alt om RELEX’ nyeste løsninger, samt erfaringer fra virksomheder, der allerede bruger dem succesfuldt. At følge med udviklingen er afgørende for detailhandlens succes. Under RELEX Next vil vi dykke ned i kritiske branchetemaer for at undersøge, hvordan hurtigt skiftende forbrugsvaner, supply chain disruptions og økonomisk usikkerhed understreger behovet for intelligent detailplanlægning - og hvorfor det er vigtigere end nogensinde før. Se hele agendaen på linket.

Dato

15.02.2024

Tid

14:00

Sted

On-line

Consafe Logistics
Webinar
4 strategies to prepare your warehouse for 2024

In today's business environment, disruptions occur twice as often as four decades ago, adding complexity. Successfully navigating these changes gives companies a competitive edge. What does this mean for warehouse management, and how can warehouses stay ahead proactively?

Dato

21.02.2024

Tid

10:00

Sted

Online

Bureau Veritas
Kursus
NIS2 – Hvad er det, hvad betyder det, og hvordan kommer du i gang?

Sæt kryds i kalenderen den 26. februar og vær med, når vores ekspert på området, Thomas Vestergaard, giver en intro til NIS2 og gennemgår en mulig plan for arbejdet imod efterlevelse af kravene i din virksomhed.

Dato

26.02.2024

Tid

08:30

Sted

Fredericia

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Agile projekter - Hybrid - dag

Vil du lære at lede agile projekter professionelt og effektivt? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplommodul, og få indsigt i agile værktøjer og kompetencer i agil projektledelse.

Dato

08.03.2024

Tid

09:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektledelse – metoder og værktøjer - dag

Vil du være projektleder – eller ønsker du at opkvalificere dine projektlederkompetencer? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplom modul, og styrk dine evner til at planlægge, styre og følge op på projekter.

Dato

11.03.2024

Tid

09:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup