Dollar Tree og Family Dollar vælger RELEX til at integrere forecasting og replenishment

Den førende amerikanske discount detailvirksomhed Dollar Tree, Inc. (NASDAQ: DLTR) indgår samarbejde med RELEX Solutions om at forbedre forecast-og replenishment-processer på tværs af deres to kæder Dollar Tree og Family Dollar.

Den førende amerikanske discount detailvirksomhed Dollar Tree, Inc. indgår samarbejde med RELEX Solutions.

Dollar Tree, Inc. implementerer RELEX Solutions i alle deres 15.800 butikker og 26 distributionscentre i Nordamerika for at optimere samarbejdet mellem butikker og de centrale planlægningsteams.  

”Beslutningen om at samarbejde med RELEX, er en fortsættelse af vores rejse, hvor vi udnytter data, analyser og automatisering til at sikre nøjagtighed og effektivitet gennem hele vores supply chain og derved opnår en højere servicegrad samt en bedre købsoplevelse for vores kunder” udtaler Alasdair James, EVP Dollar Tree, Inc. 

”RELEX har større fleksibilitet end andre løsninger på området, det giver vores planlæggere komplet gennemsigtighed og kontrol med vores supply chain” siger Andy Paisley, Dollar Tree CIO. ”Det giver os også mulighed for at være innovative, prøve nye ideer og udvikle vores brug af løsningen og løbende imødekomme skiftende forretningsbehov”. 

”Vi er glade for at spille en central rolle i Dollar Tree og Family Dollars mission om at vækste deres forretning og samtidig levere et højt serviceniveau og kvalitetsprodukter, til overkommelige priser, til deres kunder” udtaler Frank Lord, Chief Revenue Officer hos RELEX. ”RELEX har indgående erfaring med de specifikke udfordringer discountbutikker har og vi ser frem til at dele vores ekspertise når vi hjælper dem med at løfte servicegraden og samtidig sænke lagerværdien på tværs af deres supply chain”. 

Om Dollar Tree, Inc. 

Dollar Tree, som er et “Fortune 200 Company”, driver 15,865 butikker på tværs af 48 stater og fra 31 juli 2021 også i fem canadiske provinser. Butikkerne opererer under kæderne Dollar Tree, Family Dollar og Dollar Tree Canada. For at læse mere om virksomheden besøg www.DollarTree.com og www.FamilyDollar.com

Denne artikel er del af et tema:

Tema om it og data 2021

Mere fra...

RELEX Solutions køber Optimity for at tilbyde up-stream supply chain planlægning og -optimering

08.01.2024RELEX Solutions

Sponseret

11.12.2023RELEX Solutions

Sponseret

RELEX recognized as a Leader in 2023

16.08.2023RELEX Solutions

Sponseret

Reitan Convenience Sverige udvider deres partnerskab med RELEX for at transformere kampagneplanlægning og -optimering

REMA 1000 Norge vælger RELEX Solutions til at optimere forecasting, replenishment og space i deres butikker

02.02.2023RELEX Solutions

Sponseret

12.01.2023RELEX Solutions

Sponseret

3 fundamentals to maintaining control of demand in the consumer goods supply chain

13.12.2022RELEX Solutions

Sponseret

JYSK vælger RELEX Solutions til at understøtte ambitiøse globale vækstplaner med AI-drevet demand forecasting