Dynamics AX 2012 R3 med nye funktioner og apps

Den nye version af Dynamics AX med tilnavnet R3 (release 3), som lanceres i december i år, byder både på forbedringer og helt ny funktionalitet samt apps til udvalgte processer.

Dynamics AX 2012 R3 med
nye funktioner og apps

Budget Planning er et nyudviklet værktøj, der understøtter budgetteringsprocessen. Det har stået højt på ønskesedlen længe, og nu er Microsoft parat til at lancere det.

Life Cycle Services er ligeledes et helt nyt værktøj, som benyttes både ved implementering og vedligeholdelse af Dynamics AX. Det indeholder blandt andet supersmarte funktioner som optagelse af skærmen, mens man arbejder, og oprettelse af diagram over en given arbejdsproces, som man kan arbejde visere med i Visio. Begge dele er værdifulde redskaber, når medarbejdere skal uddannes i brugen af systemet.

Endvidere lanceres tre nye moduler, hvoraf de to er nogle, som Microsoft har købet af softwareudvikleren Blue Horseshoe. Det drejer sig om Wax og Trax til henholdsvis lagerstyring og transportplanlægning.

Wax understøtter stregkodescannere, kort intervalplanlægning (wave picking), palleidentifikation (”license plates”) samt en række andre funktioner.

Trax er en integreret transportløsning, som understøtter planlægning og pakning af biler og containere, ruter, fragtrater, booking og afregning.

Det tredje modul er Demand Planning, som optimerer virksomhedens salgsforecast. Data fra Dynamics AX indlæses i Excel via en SQL server og redigeres, inden de genindlæses i systemet.

Registrering af udgifter, godkendelser og tidsregistrering kan foretages via apps til tablets med Windows 8 og Windows RT, hvilket er en stor fordel for både den enkelte medarbejder og virksomheden, idet effektiviteten i processerne øges.

Bredana tester den nye version

Bredana er igen udvalgt af Microsoft til at teste det nye system og komme med input til forbedringer inden lanceringen.

”Det giver os et godt indblik i de nye funktioner, som vi kan bruge i rådgivningen af nuværende og nye kunder,” siger Bredanas regionsdirektør i Aarhus, Carsten Slot, der er markedsansvarlig for Dynamics AX hos Bredana.

Dynamics AX i ”skyen” i 2014

Carsten Slot fortæller videre, at R3-opdateringen er den sidste mindre frigivelse, inden Microsoft lancerer den næste egentlige version i fjerde kvartal 2014.

”Vi ved allerede nu, at denne version, Dynamics AX 7.0 med kodenavnet ”Rainer”, bliver en serviceløsning på Windows Azure, som er Microsoft’s serviceplatform i ” skyen”, siger Carsten Slot.

Dermed følger Dynamics AX udviklingstrenden, som går i retning af, at ERP systemer tilbydes i ”skyen” til en månedlig pris pr. bruger.

Besøg vores hjemmeside: http://www.bredana.dk/Produkter/Dynamics-AX/Dynamics-AX-2012-R3-med-nye-funktioner-og-apps.aspx?s=SCM&k=AX

Mere fra...

05.04.2024Bredana Axcite A/S

Sponseret

SCM-dagen 2024: Bliver AI en gamechanger i Supply Chain?

20.03.2024Bredana Axcite A/S

Sponseret

Mere AI funktionalitet i Release Wave 1 til Dynamics 365

19.03.2024Bredana Axcite A/S

Sponseret

Aksel og Rasmus vil omsætte koder til forretningsfordele

23.02.2024Bredana Axcite A/S

Sponseret

Download gratis e-bog om BI-løsning udviklet specielt til Supply Chain Management

29.01.2024Bredana Axcite A/S

Sponseret

"Vigtigt at medarbejderne føler sig trygge i en forandringsproces"

20.12.2023Bredana Axcite A/S

Sponseret

Konsulent efter 17 år i Koldings største virksomhed