Effektiv plukning

Nu sikrer to LogiMater hos KNF Flodos AG maksimal lagertæthed og effektiv plukning.

Lagerautomaten LogiMats kompakte konstruktion og effektive vare-til-mand-princip forhindrer lang og unødvendig ventetid..

KNF Flodos udvikler, producerer og sælger kvalitetsmembranpumper og -systemer til gas, damp og væske. Den nye løsning kan efter behov tilpasses individuelt til de eksisterende interne processer. Samtidig øges kvaliteten af plukningen, strækningerne afkortes og lageret komprimeres så effektivt som mulig.

I Sursee sikrer to nye LogiMater nu optimal lagertæthed samt tilgængelighed, lagring og plukning af alle smådele. Lagerautomaterne strækker sig rumligt fra kælderetagen helt op under hallens tag. Lagerautomaternes betjeningsåbning sidder i lagerets hovedniveau. De to maskiner fylder kun en tiendedel af det areal, som en traditionel, statisk lagerløsning ville fylde, men de udnytter samtidig hele bygningens højde. Den kompakte konstruktion og det effektive vare-til-mand-princip forhindrer lange og unødvendige transporttider. Med computerstyringen er processerne ikke kun blevet hurtigere og transparent struktureret, de er også blevet væsentligt forenklet.

Alt i alt plukkes der på kort tid og uden fejl ca. 2.000 montagedele til produktionen. Hos KNF Flodos genererer SAP-systemet ordrerne, som registreres i LogiMat-styringssoftwaren LogiSoft ved hjælp af stregkoder. For at forbedre plukkekvaliteten yderligere er lagerautomaterne udstyret med to visualiseringsfunktioner: Ved visning på displayet eller ved markering af udtagningspositionen med laserpointer.

Mere fra...

05.10.2023SSI Schäfer

Sponseret

SSI Schäfer indgår samarbejde med STL Lagerteknik A/S for at udbygge tilstedeværelsen i Danmark

15.12.2022SSI Schäfer

Sponseret

Sådan løses de tre største udfordringer ved fryselagring

24.10.2022SSI Schäfer

Sponseret

Automatisering som konkurrencefordel

17.10.2022SSI Schäfer

Sponseret

SSI Schäfer Group udnævner Michael Hillström til ny administrerende direktør for SSI Schäfer Nordics

19.09.2022SSI Schäfer

Sponseret

Den ultimative rejse fra manuel drift til automatisering

06.09.2022SSI Schäfer

Sponseret

Den ultimative rejse fra manuel drift til automatisering