Körber Supply Chain DK A/S

Slået op d. 27.03.2024

Electrical Site Supervisor

Er du parat til at gøre verden til din arbejdsplads? Med 150+ rejsedage om året bliver du en af vores vigtigste repræsentanter på kundernes sites, hvor vi leverer og installerer komplekse og højteknologiske logistikløsninger. Vil du bidrage med din faglighed og dine evner for teknisk ledelse? Så er det netop dig, vi søger til en stilling som Electrical Site Supervisor!

Stilling
Electrical Site Supervisor
Ansættelsesforhold
Fuldtid
Område
Nordjylland
Arbejdssted
Industrivej 8, 9510 Arden
Kontaktmail
jobs@koerber.com
Telefonnummer
+45 5116 6621
Ansøgningsfrist
Snarest muligt
Tiltrædelsesdato
Snarest muligt

I tæt samarbejde med Site Manageren og den ansvarlige el-konstruktør vil du være med til at forberede elinstallationen og montagesekvenserne i detaljer, inden du på site kommer til at stå for den tekniske ledelse samt vejledning af underleverandører. Du vil være ansvarlig for kvaliteten af den udførte montage og for overholdelse af tidsplaner. Du bliver kort sat en del af det kompetente team, der samler trådene helt fra designfasen i Danmark til implementering af vores udstyr hos kunden.

Vi kan garantere en varieret arbejdsdag med mange spændende opgaver, hvor der ofte vil være korte deadlines, da vores kunder har brug for hjælp her og nu. Ingen dage er ens, men de primære opgaver vil være følgende:
•    Udarbejdelse af montageplaner for el-montage.
•    Inddragelse ved montagespørgsmål under el-konstruktionen.
•    Sikring af kvaliteten af udført montagearbejde.
•    Koordinering af montageopgaver med Site Manager
•    Opretholdelse af en høj HS&E-standard.
•    Opfølgning på tidsplaner.
•    Rapportering til Site Manageren.
•    Håndtering af afleveringsforretninger for el-montagen.
•    Deltagelse i idriftsættelsesopgaver.


Om dig
Du har en teoretisk baggrund inden for det el-tekniske område, som f.eks. Automatiktekniker, Industrielektriker, Maskinmester med elektrikerbaggrund eller lign. Derudover har du en solid teknisk forståelse og interesse for at arbejde med mekanik. Körber sørger naturligvis for fuld oplæring i egne produkter og sikrer, at du er klædt på til at løfte opgaven.
Vi forventer at du minimum har 2-3 års erfaring fra en lignende stilling, og at du befinder dig bedst i en varieret og til tider uforudsigelig hverdag med stor rejseaktivitet.
Du skal forvente, at antallet af rejsedage vil være i niveauet 150+ dage om året. Weekendarbejde og arbejde uden for normal arbejdstid vil forekomme.
Som person er du kendetegnet ved din strukturerede tilgang til arbejdsopgaverne samt dit fokus på proces og kvalitet. Du trives med at arbejde selvstændigt, hvor gensidig tillid og respekt er nøgleord. Derudover er du er kendt for dit kunde- og servicefokus og har evnen til at opbygge solide relationer både internt og til kunderne.


Ansøg nu
Hvis du kunne tænke dig at skabe din fremtid som en del af Körber Supply Chain DK-teamet, så send gerne din ansøgning og CV allerede i dag!
Ansøgninger til denne stilling har ingen deadline, da vi løbende inddrager kandidater i rekrutteringsprocessen og lukker processen, når vi har fundet den rette kandidat, så lad os høre fra dig.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vores Head of Project Management & Site Integration Christian Faurskov på tlf: +45 51166621.

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.