Fleksibel bemanding - Orkla Health

Lagerprocessen er blevet nemmere og hurtigere

Casper Sjögren, Logistikchef, Orkla Health. Foto: Logistikkompagniet

Den måde, vi havde valgt at outsource displaypakningen på var ikke den rette løsning på det tidspunkt, hvor vores lagre lå spredt. Vi havde svært ved at få et samlet overblik over de forskellige lagre, ligesom vi oplevede mange fejlpakninger, da vi ikke selv var inde over processen, og så havde vi høje transportudgifter, da produkterne skulle fragtes mellem de forskellige lagre for at blive ompakket. Derfor gik vi på jagt efter anden og mere holdbar løsning.

En klar fordel in-house løsningen er, at vi kan følge med i den løbende proces. Vi har en god dialog med LogistikKompagniets medarbejdere, hvilket er særligt vigtigt, når der opstår tvivlsspørgsmål. I lagerhåndtering skal der ofte reageres hurtigt, og derfor gør det processen nemmere og hurtigere, at vi er så tæt på arbejdsprocessen som muligt. Det giver samtidig et bedre overblik og dermed en bedre styring af lageret.

Casper Sjögren

Logistikchef, Orkla Health

Enhedsafregning gør os mindre sårbare

Når vi betaler enhedsafregning frem for timepris, gør det os mindre sårbare i og med, at vi betaler for det arbejde, der bliver lavet. Dermed slipper vi for ubehagelige ekstraregninger, som giver ro på. Samtidig har vi en fleksibilitet i aftalen med LogistikKompagniet, der giver bedre økonomi og langt bedre produktionsstyring

Casper Sjögren

Logistikchef, Orkla Health

Mere fra...

21.11.2023Logistikkompagniet

Sponseret

Fleksibel bemanding - Orkla Health

31.10.2023Logistikkompagniet

Sponseret

Selvbærende teams - Reitan Distribution

12.10.2023Logistikkompagniet

Sponseret

Selvbærende teams - Carl Ras

19.09.2023Logistikkompagniet

Sponseret

Selvbærende teams

04.09.2023Logistikkompagniet

Sponseret

Fleksibel bemanding

08.08.2023Logistikkompagniet

Sponseret

Fuldt outsourcet lagerbemanding - Sportsmaster