Selvbærende teams - Reitan Distribution

Et uprøvet logistik-setup bliver en succes

Foto: Reitan

"Logistikkompagniet har været med os på en jomfrurejse. Et af vores nye koncepter handler nemlig om at levere 100 % friske fødevarer til detailhandlen. Fødevarer, som er produceret og solgt til slutbrugeren inden for samme døgn. Denne form for logistik er uprøvet i Danmark, hvilket i sig selv gør det til en udfordrende opgave. Det har imidlertid ikke afskrækket Logistikkompagniet, som har bakket op om Frisk-konceptet fra start.

Fordi vi møder det største forbrug af convenience-food i og omkring hovedstadsområdet, har vores behov for logistik i første omgang centreret sig omkring dette område, da det er essentielt for Frisk-konceptet, at vi er så tæt på slutbrugeren som muligt. Hos Reitan Distribution har vi allerede kølefaciliteter til rådighed i hovedstaden, men ønsker imidlertid ikke selv at afsætte de menneskelige ressourcer, det kræver, at lede drift og distribution i og omkring kølelageret. Vi ser det derfor som den mest rentable løsning at outsource disse opgaver"

Allan Ravn, OM for logistik og warehouse operations, Reitan Distribution

Den gensidige tillid har været altafgørende

Det grundlæggende for hele processen har været den agile tilgang til samarbejdet, hvor Logistikkompagniet hele tiden har skulle tilpasse sig vores produktion, som var det deres egen. Den gensidige tillid har derfor været altafgørende for, at vi kom succesfuldt i mål. Og det gjorde vi!

Logistikkompagniets teamledere har været utrolig lydhøre i forhold til at tilpasse sig vores omskiftelige behov. Vi har tydeligt kunne mærke, at deres kultur bygger på dét at servicere andre. Og det er virkelig en stor styrke, at de har været så gode til at indgå som en integreret del af vores virksomhed og samtidigt holde et stålsat fokus på opgaven. At de har formået at udnytte den ventetid, der kan opstå, når det er frisklavet mad, vi arbejder med, og så smøge ærmerne op og gå i krig, når maden lander på kølelageret.

Allan Ravn. OM for logistik og warehouse operations, Reitan Distribution

21.11.2023Logistikkompagniet

Sponseret

Fleksibel bemanding - Orkla Health

31.10.2023Logistikkompagniet

Sponseret

Selvbærende teams - Reitan Distribution

12.10.2023Logistikkompagniet

Sponseret

Selvbærende teams - Carl Ras

19.09.2023Logistikkompagniet

Sponseret

Selvbærende teams

04.09.2023Logistikkompagniet

Sponseret

Fleksibel bemanding

08.08.2023Logistikkompagniet

Sponseret

Fuldt outsourcet lagerbemanding - Sportsmaster