Forøget effektivitet hos Unicon med hjælp fra AMCS

"AMCS gør os i stand til hvert år at håndtere tusindvis af ordrer, som alle er underlagt en lang række forskellige variabler, der kan ændre sig helt frem til levering."

26.06.2019

Sponseret

AMCS

Udfordringen
Færdigblandet beton fremstilles ved at blande en række materialer, herunder sten, sand, vand og cement, i overensstemmelse med en specifik opskrift, som afhænger af kundens anvendelse. Unicon driver på tværs af Danmark og Norge cirka 80 betonanlæg, der alle er i stand til producere en bred vifte af betontyper baseret på forskellige opskrifter.

Historisk set var der allokeret et antal lastbiler til hvert anlæg alt afhængigt af den region, hvor anlægget var placeret. Unicon ønskede ultimativt at udviske de geografiske grænser og give lastbilerne mulighed for at operere på tværs af netværket af anlæg. 

Løsningen
AMCS-løsningen giver Unicon mulighed for at styre alle de elementer, der er forbundet med en vellykket levering af færdigblandet beton i et realtids- og onlinemiljø. Ud over at sikre levering indenfor stramme leveringsvinduer har systemet kapaciteten til at styre de konstant skiftende ordrer som følge af en række faktorer, herunder vejret, forsinkelser i byggeriet eller andre faktorer, som kan påvirke driften på byggepladsen.

Den større fleksibilitet øgede tilgængeligheden af lastbiler og forbedrede evnen til at levere indenfor de gældende leveringsvinduer. Da beton har en relativt kort holdbarhedsperiode, betyder det ligeledes, at flere leverancer når frem i optimal tilstand og således reducerede man risikoen for kvalitetsændringer af leverancerne under transporten.

Hvis du vil vide mere
Download casen og læs om alle de fordele og resultater som Unicon har opnået med implementeringen af AMCS' løsning.

Mere fra...

19.04.2022AMCS

Sponseret

Cascades Recovery+, Synlighed i operationer

28.02.2022AMCS

Sponseret

Lang Recycling, smarte løsninger til metal

23.02.2022AMCS

Sponseret

Seks grunde til, at Telematik er en Game Changer for affalds- og genanvendelsesindustrien

17.02.2022AMCS

Sponseret

En ny verden af Transport Logistics er ved at opstå hurtigt - grib mulighederne

09.11.2021AMCS

Sponseret

AMCS Launches AMCS Platform Winter 21 Release

04.11.2021AMCS

Sponseret

Meet us at ICT & Logistiek - online!