Fremtidens ruteoptimering til nutidens flåder

Fremtidens ruteoptimering kommer til at handle om digitalt engagement, fra start til slut – fra ordre til betaling

28.05.2019

Sponseret

AMCS

Vær på forkant. Øg Jeres konkurrencedygtige fordel. Digital udvikling er et wake-up call for enhver organisation, der ikke har forstået det fulde potentiale i at blive mere digitalt involveret, og dermed gøre det muligt for alle interessenter at forbedre deres processer fra ordre til betaling.

Den manglende fleksibilitet ved manuel tilgang
Når transportfirmaer udelukkende benytter en manuel tilgang, kan planlægning og afvikling være temmelig ufleksibel. Det resulterer i betydelige omkostninger, bl.a. i form af udeblevne leverancer, organisatorisk stress når kunder udskyder dagens planlagte afhentninger, eller når salgsafdelingen aftaler dato og tid for en serviceydelse uden at rådføre sig med transportplanlæggerne.

Når transporten planlægges eller systemet optimeres, sker det for det meste i form af en batch-optimering, som er integreret med de generelle arbejdsprocesser og IT-systemer. Det betyder, at de ofte ikke kan optimere, før de har modtaget alle ordrer. I nogle tilfælde betyder det også, at de ikke kan re-optimere ruterne i realtid, mens de bliver afviklet. Derudover er det også typisk at kommunikationen mellem de forskellige interessenter ikke altid fungerer optimalt. Disse interessenter kan være alt fra ordremodtagere og kunder til lagerpersonale og planlæggere.

Gør transporten digital
Digitalisering handler om at gøre det muligt for alle parter at forbedre deres processer ved at digitalisere papirbaserede arbejdsgange. Implementering af nye teknologier og intelligent software er essentielt for succes i fremtiden. Digitalisering er en udfordring for mange virksomheder, og kan endda være en trussel for nogle. Fremtidens markedsledere er i stadig højere grad åbne for ny teknologi. De kommer til at ændre markedet for transport og distribution. Ved at fremme innovation og indføre fremtidens form for ruteoptimering, vil I være foran andre og få større succes i en verden, der er i konstant forandring.

Distribution uden den lange rejse
Ved at skifte over fra manuel ruteplanlægning og afvikling til automatisk og digitaliseret ruteoptimering kan virksomheder forbedre udnyttelsen af aktiver, forbedre deres kundeservice, reducere antallet af kilometer og køretiden, samt reducere deres samlede CO2-aftryk.

Udvikling - ikke omvæltning
AMCS engagerer sig i at hjælpe sine kunder med at udbygge deres eksisterende systemer med digitale forretningsmodeller. Ved brug af den intelligente AMCS optimeringsplatform gør denne kombinerede tilgang virksomheder mere smidige og uden at ødelægge eksisterende data. Ved brug af AMCS’ systemer kan nye ideer og strategier implementeres på få dage, ikke måneder eller år.

Effektivisering af transport med fremtidens ruteoptimering
Fremtidens ruteoptimering gør transportvirksomheder mere effektive, agile og kundefokuserede. Ved at levere et niveau af fleksibilitet, der gør det muligt at reagere øjeblikkeligt og effektivt på kundebehov, henvendelser, undtagelser og ændringer i drift, som f.eks. ordremodtagelse, ændringer i ordrer, ruteændringer, ETA-oplysninger, rutevalidering og fakturering.

Systemet kører konstant i baggrunden og understøtter forretningsprocesserne trin for trin. Det er fuldt integreret med omgivende systemer dvs. ERP, WMS, web-portaler, CRM, sensorer i køretøjer og udstyr og mobilløsninger til chauffører.

Mens planlæggerne arbejder direkte med de avancerede brugergrænseflader i optimeringsløsningen, tager andre interessenter som salg, kunder, supervisors, chauffører, underleverandører også del i processen gennem webportaler og apps.

Hvorfor halse efter i morgen, når du kan komme foran i dag? Dette er fremtidens ruteoptimering fra AMCS Routing.

Se vores webinar for at lære mere her.

Mere fra...

19.04.2022AMCS

Sponseret

Cascades Recovery+, Synlighed i operationer

28.02.2022AMCS

Sponseret

Lang Recycling, smarte løsninger til metal

23.02.2022AMCS

Sponseret

Seks grunde til, at Telematik er en Game Changer for affalds- og genanvendelsesindustrien

17.02.2022AMCS

Sponseret

En ny verden af Transport Logistics er ved at opstå hurtigt - grib mulighederne

09.11.2021AMCS

Sponseret

AMCS Launches AMCS Platform Winter 21 Release

04.11.2021AMCS

Sponseret

Meet us at ICT & Logistiek - online!