GLS bygger stort distributionscenter i Ringsted - 400 nye arbejdspladser på vej

GLS har gennem flere år haft tocifret vækst, og for at sikre den fortsatte vækstrejse er tiden kommet til at øge kapaciteten på Sjælland.

Valget er faldet på Ringsted, der er centralt placeret midt på Sjælland. Her har GLS netop overtaget en grund på hele 80.000 m2 .

”Det er med stor glæde, at vi netop har overtaget grunden i Business Park Ringsted. Investeringen i Ringsted skal være med til at sikre, at vi fortsætter vores vækstrejse med stort fokus på, at give vores kunder en god oplevelse, når de bruger os”, fortæller Steen Kristensen, Managing Director ved GLS Denmark A/S.

Projektering og planlægningen af det nye byggeri er allerede igangsat. Der tænkes en høj grad af bæredygtighed ind i byggeriet, og projektet omfatter også forberedelser til, at en stor del af distributionsbilerne vil kunne køre på grøn strøm.

På matriklen kommer ca. 200 medarbejdere til at have deres daglige gang, mens antallet af chauffører bliver nogenlunde det samme.

At GLS har valgt at etablere sig i Ringsted, er selvsagt noget, der skaber glæde på borgmesterkontoret.

”Vi byder GLS hjertelig velkommen. Vi oplever en stor udvikling i Ringsted Kommune i øjeblikket, og vi er glade for, at GLS også har fået øje på de mange fordele, vi kan tilbyde, og vi lover ikke at skuffe dem”, udtaler borgmester Henrik Hvidesten.

Grunden er købt af Ringsted Kommune, så det er ikke kun på borgmesterkontoret, der er glæde.

”At lande sådan en aftale handler om samarbejde mellem den enkelte virksomhed og os. Det har været en længere proces, så både for GLS og os er det dejligt, aftalen nu er på plads. Men vores arbejde stopper bestemt ikke her. Vi glæder os som kommune til at fortsætte det gode samarbejde med GLS både under og efter byggeriet”, lyder det fra Ringsted Kommunes salgsansvarlig, Brian Steen Rolighed.

Mere fra...

27.01.2023GLS Denmark

Sponseret

GLS slår rekorder: En højsæson med store pakkevoluminer og høj leveringskvalitet

07.09.2022GLS Denmark

Sponseret

Milliardomsætning glæder GLS-topchef: Økonomisk afmatning, krig og nye transportregler kan dog sænke tempoet i 2022

09.06.2022GLS Denmark

Sponseret

GLS klar med ny brandkampagne

22.04.2022GLS Denmark

Sponseret

GLS udvider og bygger nyt stort depot i Sdr. Borup ved Randers

19.04.2022GLS Denmark

Sponseret

GLS bygger stort distributionscenter i Ringsted - 400 nye arbejdspladser på vej

08.12.2020GLS Denmark

Sponseret

En dags ekstra leveringstid ved et ”No deal”-Brexit