IDdesign A/S vælger Apport Systems A/S som WMS sparringspartner

IDdesign har valgt Apport WMS som deres fremtidige WMS system, til at understøtte både de nuværende og de fremtidige logistikudfordringer, firmaet står over for.

IDdesign har valgt Apport WMS som deres fremtidige WMS system, til at understøtte både de nuværende og de fremtidige logistikudfordringer, firmaet står over for. Løsningen skal dække IDdesigns hovedlagre samt flere butikslagre, og WMS løsningen skal understøtte alle funktioner på lagererne.

IDdesign gruppen er Danmarks største og førende detailhandler inden for møbler og boligindretning, og står bag kæderne IDEmøbler samt ILVA. Derudover råder IDdesign over flere franchise butikker i Mellemøsten, Sydeuropa og Østeuropa. IDdesign er ejet af JYSK og Axcel.

”IDdesign er en af de absolut førende virksomheder inden for deres felt, og vi er derfor utroligt stolte over, at vi både nu og i fremtiden er blevet valgt som deres WMS sparringspartner.  Det er en rigtig spændende udfordring, og vi glæder os til at være med til at styrke IDdesigns logistikapparat”, udtaler salgsdirektør Asger Sandberg Petersen fra Apport Systems A/S.

Vil du vide mere om IDdesign, da kan du læse mere her: www.iddesign.as

Har du spørgsmål til ovenstående, da er du velkommen til at kontakte salgsdirektør Asger Sandberg Petersen på mobil: +45 4177 3550 eller på email: asp@apportsystems.com

Mere fra...

02.04.2024Apport Systems A/S

Sponseret

PWT opnår bemærkelsesværdig lageroptimering med Apport WMS

18.03.2024Apport Systems A/S

Sponseret

Episode 2 Fremtiden for lagerstyring: AI og automatisering

19.02.2024Apport Systems A/S

Sponseret

Episode 1 Fremtiden for lagerstyring: AI og automatisering

31.01.2024Apport Systems A/S

Sponseret

P/H Poul Hansen får Apport Systems Enterprise lagerstyring.

30.01.2024Apport Systems A/S

Sponseret

Matas' vej til effektiv lagerstyring

19.12.2023Apport Systems A/S

Sponseret

Verdensmarked spilleren FlowCon International får Apport WMS.