IFOY Award 2014

IFOY Award uddeles i fem kategorier. I 2014 er Jungheinrich bl.a. nomineret i kategorien ”Intralogistics Solutions”.

IFOY Award 2014.

Logistik Interface forbinder truck med Jungheinrich WMS.
I kategorien „Intralogistics Solutions“ hos IFOY Award er Jungheinrich nomineret med sit Logistik Interface. Dette unikke stykke software fungerer som Middleware mellem truck og Warehouse Management System (WMS), så disse kan kommunikere med hinanden.

Vores Logistik Interface byder på et bredt spektrum af indsatsmuligheder. Som standard indsættes det ved lagernavigation i smalle og brede gange samt i forbindelse med RFID teknologi, ved lokalisering og ved anvendelse af automatiske scannere.

Jungheinrich WMS i indsats.

Derudover kan Logistik Interface anvendes i forbindelse med Auto Pallet Mover (APM) og sammen med den virtuelle Under Pallet Carrier (UPC) fjernbetjening. Der findes de forskelligste muligheder for at tilknytte det til det eksisterende WMS, som for eksempel File Transfer, TCP/IP og Telnet med videre.  Derudover kan det også arbejde i den modsatte retning, således at Logistik Interface hurtigt og enkelt kan sende tilbagemeldinger til WMS.

Systemet giver truckføreren en væsentlig lettelse. Køreordrer sendes direkte til kørestyringen, føreren skal bare give den gas. Fejlkvoten på lageret reduceres væsentligt til 0 procent. Og det øger igen effektiviteten med op til 25 procent.

Hvis du ønsker at danne dig et detaljeret billede af vores Logistik Interface, kan du finde alle relevante informationer på vores produktside: http://www.jungheinrich.dk/produkter/logistik-software/logistik-interface/

21.02.2022Jungheinrich

Sponseret

Jungheinrich bygger en batterilagerfabrik med det mål at producere 100 procent CO2-neutrale batterier

17.02.2022Jungheinrich

Sponseret

Jungheinrich bygger et fuldautomatisk logistikcenter med arculee AMR for Prodrive Technologies

01.12.2020Jungheinrich

Sponseret

Handler ansvarligt: Jungheinrich er blandt de mest bæredygtige virksomheder i maskinindustrien

20.10.2017Jungheinrich

Sponseret

Webshoppen Jungheinrich PROFISHOP åbner i Danmark

03.04.2014Jungheinrich

Sponseret

IFOY Award 2014

06.03.2014Jungheinrich

Sponseret

Månedens brugte truck