Innovativ dansk plukkeautomat gør Europæisk premiere

I disse dage deltager EffiMat Storage Technology i LogiMat 2014. Som en af de største messer inden for logistik og materialehåndtering, er LogiMat i Stuttgart ”the place to be” inden for logistik verdenen i disse dage.

For første gang i Europa udstiller EffiMat Storage Technology den innovative og nytænkende EffiMat®. Det er en maskine der betegnes som 'den nye generation af lagerautomater'.

EffiMat® skiller sig ud baseret på fleksibilitet og hastighed, og er dermed løsningen på nogle af fremtidens logistik udfordringer. For eksempel er en EffiMat, med dens hastighed og kompakte lagring, den ideelle løsning til e-handel. Der er allerede installeret flere EffiMat® lager og plukkeautomater ved forskellige aktører inden for e-handel.

EffiMat Storage Technology er den eneste danske producent af lager- og plukke automater, og automaterne er da også er udviklet og produceret i Danmark. Dermed hjælper EffiMat med at kreere og beholde danske arbejdspladser, samtidig med at de øger automatisering og effektivitet i den danske industri. 

20.06.2022EffiMat Storage Technology A/S

Sponseret

Three key issues in supply chain management and how to overcome them

13.06.2022EffiMat Storage Technology A/S

Sponseret

EFFIMAT revolutionizes hotel industry with new solution for Scandic Spectrum

20.10.2021EffiMat Storage Technology A/S

Sponseret

INTRODUCING SINA

18.05.2021EffiMat Storage Technology A/S

Sponseret

HospiMat revolutionerer opbevaring af senge på Hospitaler

20.11.2020EffiMat Storage Technology A/S

Sponseret

EFFIMAT udvider

19.11.2020EffiMat Storage Technology A/S

Sponseret

EFFIMAT Storage Technology bliver til EFFIMAT