Intelligent Systems har indgået partnerskab med GS1

Foto: Lars Pauli.

Vi har netop indgået samarbejde i GS1 Denmarks partnerprogram for virksomheder der leverer produkter, services eller løsninger, som bidrager til brugen af GS1-standarder i alle brancher, og som ønsker at videreudvikle deres samarbejde med GS1 Denmark.

“Vi er glade for at have indgået et tæt samarbejde med GS1 om brug af standarder for sporbarhed. Samarbejdet er meget væsentligt for de løsninger med stregkoder og elektroniske RFID vi leverer, hvor det er med til at sikre kvaliteten og sporbarheden i hele produktets livscyklus.” – fortæller Niki Nicolas Nicolas Grigoriou, CEO og Software Architect.

Vi forbinder den virtuelle og digitale verden med den virkelige og håndgribelige verden gennem blandt andet brugergrænseflader, robotteknologi og intelligente it-systemer med stor viden og erfaring indenfor anvendelse af stregkoder og RFID til identifikation og dataopsamling og dataudveksling på tværs af systemer.

Mads Kibsgaard, Standard & Relations Manager hos GS1 Denmark supplerer: – “Intelligent Systems repræsenterer det mere avancerede spektrum udi GS1-standarder, herunder sporbarhed, sensordata og automatiseret robot-teknologi. Vi er derfor enormt glade for at kunne byde dem velkommen og glæder os til fremtidigt nært samarbejde. Der er nemlig en altid-stigende andel af vores medlemmer, både privat og offentligt, for hvem sporbarhed og automatisering er ’det nye sort’.”

Læs mere om Intelligence Systems som GS1-partner her.

31.05.2023Intelligent Systems A/S

Sponseret

Did you know that technology is evolving with increasing speed

18.08.2022Intelligent Systems A/S

Sponseret

Intelligent Systems har indgået partnerskab med GS1

23.05.2022Intelligent Systems A/S

Sponseret

Intelligent Systems are participating in the project by helping build key features and technology necessary to make the product a reality for the customers. The project will make it as easy f

28.09.2021Intelligent Systems A/S

Sponseret

Palle Viby Mogensen skal som nyt bestyrelsesmedlem være med til at gøre Intelligent Systems til Google for robotter

17.01.2020Intelligent Systems A/S

Sponseret

Hospital: Industri-4.0 sikre fremtidens hospitaler

16.05.2019Intelligent Systems A/S

Sponseret

Intelligent Systems er nomineret til DIRA Automatiseringsprisen 2019