IVECO går elektrisk på Transportmessen

To nye elektriske deltagere vil præge IVECOs stand på Transportmessen, der starter 20. april. Det er varevognen IVECO eDAILY og den tunge lastbil Nikola. Det er første gang, at køretøjerne sætter hjulene på nordisk grund.

"... det er helt tydeligt at mærke, at markedet i stigende grad efterspørger el. Derfor er det oplagt at vise vores svar på elektriske biler frem for vores kunder, forhandlernetværk og andre interesserede for første gang", fortæller Kåre Neergaard. Foto IVECO..

05.04.2023

SCM.dk

Når IVECO deltager på Transportmessen vil det være med et øget fokus på elektriske køretøjer. De mange deltagere på messen vil nemlig få mulighed for at opleve eDAILY, der er IVECO’s eldrevne varebil, samt den eldrevne lastbil, Nikola BEV, for første gang i Danmark. De to elektriske køretøjer blev begge lanceret sidste år, og nu er det tid til at se dem på dansk grund.

En del af fremtidens transportløsninger
IVECO’s øgede fokus på elbiler til årets messe kommer ikke som et lyn fra en klar himmel. Det kommer derimod som svar på det stigende krav til en mere miljøvenlig transportbranche samt et ønske fra markedet om eldrevne køretøjer.

”Endelig kan vi præsentere vores to elektriske biler i Danmark. Tiden og branchen er moden til de løsninger, vi har med på messen, og det er helt tydeligt at mærke, at markedet i stigende grad efterspørger el. Derfor er det oplagt at vise vores svar på elektriske biler frem for vores kunder, forhandlernetværk og andre interesserede for første gang. Der er simpelthen tale om en nordisk premiere”, siger Kåre Neergaard Business Line Manager Light, Medium & Heavy Trucks hos IVECO North Europe og Baltics.

Om IVECO Nikola BEV

• Akselafstand på 4.021 mm.
• 9 batterier med en samlet energimængde på op til 738 kWh.
• Rækkevidde på ca. 500 km.
• Opladning (10-90% SOC) tager anslået 162 min. med en 175 kW oplader.
Læs mere om IVECO Nikola BEV her.

En ny generation af IVECO’er
Selvom de to batteridrevne biler blev lanceret nogenlunde samtidig, og begge kører på el, henvender de sig til forskellige målgrupper med forskellige udfordringer.

”De to biler tjener jo det samme slutmål. De giver begge kunderne den elektriske bil uden at gå på kompromis med den kvalitet og komfort, som kunderne kender så godt fra IVECO. Samtidig tjener bilerne to meget forskellige kundegrupper og løser forskellige behov. Nu kan deltagerne på messen se vores el-løsninger i hver sin ende af vægten med egne øjne”, siger Kåre Neergaard.

Tidligere på måneden kunne IVECO annoncere, at de har indgået et større samarbejde med E.ON om ladeløsninger i Skandinavien. Energiselskabet skal assistere IVECO’s kunder med ladeløsninger til de elektriske biler.

Derfor er E.ON også at finde på IVECO’s stand på Transportmessen, hvor de vil rådgive om infrastruktur og ladning.

”Vi stiller med et stærkt hold af rådgivere inden for el-løsninger på messen. Både i form af vores samarbejdspartner, E.ON, men også vores Customer Service, der hjælper med spørgsmål om den nye elektriske generation af IVECO’er. Det er vores ansvar at være med til at starte dialoger og debatter om fremtidens elektriske transport mellem de forskellige aktører i branchen. Og det gør vi nu”, afslutter Kåre Neergaard, der også vil være at finde på Herning Transportmesse på den grønne scene.

- PBH

Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Bæredygtig materialehåndtering i logistikterminalen

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Denne artikel er del af et tema:

Transportmessen 2023

Læs med når hele transportbranchen samles til fagmessenn Transport 2023 i MCH Messecenter Herning. Glæd jer til tre dage med spændende udstillere, masser af aktiviteter og interessante oplæg om den grønne udvikling.

Nævnt i denne artikel:

Relateret indhold

19.07.2024SCM.dk

ADP får 50 millioner kroner til havneudvidelse

19.07.2024SCM.dk

Cybersikkerhedsområdet får mange millioner til talentudvikling

25.06.2024SCM.dk

Verdion fortsætter ekspansion med opkøb af byggegrund

18.06.2024SCM.dk

Lemvigh-Müller køber 34.000 kvm. i Kolding

18.06.2024EAB Lagerindretning

Sponseret

EAB Kundecase: 4000 FLEKSIBLE M² TIL MEDICOBRANCHEN

17.06.2024Apport Systems A/S

Sponseret

Party In A Box udvider lageret

14.06.2024SCM.dk

Carlsberg omlægger distribution i Taastrup

13.06.2024Fyns Kran Udstyr A/S

Sponseret

Vil du også have budgetpris på en ny traverskran?

Jobmarked

Se alle

Tasklet Factory

Softwareudvikler til Tasklet

Vi søger lige nu en dygtig kollega til vores #TeamCode til at bidrage med at udvikle vores mobilapp, der effektiviserer lagre verden over.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

14.08.2024

Apport Systems A/S

Sales And Administration Coordinator

Her hos Apport Systems A/S er vi på udkig efter en ny medarbejder, der skal være med til at få dagligdagen på vores kontor i Risskov til at glide let. Er du en haj til administrative opgaver inden for bogholderi, salg og kontor? Perfekt, så læs med her.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Technical Documentation Engineer / Technical Writer

Kan du formulere og forenkle tekniske instruktioner og skabe gode brugeroplevelser i interaktionen mellem menneske og maskine? Og motiveres du af en varieret hverdag som en del af et stærkt team og muligheden for at arbejde med komplekse og højteknologiske løsninger? Så er det dig vi leder efter!

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Service Specialist

Har du en dybdegående teknisk viden og en passion for fejlfinding, og drømmer du om at udforske verden? Vi leder efter en dygtig Service Specialist med en solid baggrund og kendskab til både mekanik, elektronik, samt PLC.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Category Manager - med primært fokus på projektindkøb

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Vi er en virksomhed i udvikling og søger derfor en erfaren Category Manager til at styrke vores indkøbsteam. Vores dedikation til innovation har gjort os til en førende aktør i branchen. Som Category Manager hos Körber bliver du en del af et passioneret og resultatorienteret team, hvor din erfaring vil spille en central rolle i at udvikle vores indkøbsstrategi og forbedre vores leverandørnetværk.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Project Engineer - Controls

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Som vores nye Project Engineer - Controls bliver det derfor også en central del af din hverdag, som del af et passioneret og internationalt team der hver dag arbejder for at bringe automation og PLC til nye højder.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle
DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Netværkssikkerhed

Vil du opkvalificere dine færdigheder inden for netværkskommunikation? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplommodul, og få kompetencer til at sikre virksomhedens netværk mod angreb.

Dato

26.08.2024

Tid

13:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Udviklingsmetoder og udviklingsprocesser

Vil du styrke dine kompetencer inden for systematiske metoder til analyse, design og implementering af objektorienterede systemer? Så er dette kursus, som også er et diplommodul, interessant for dig.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektledelse – metoder og værktøjer - aften

Vil du være projektleder – eller ønsker du at opkvalificere dine projektlederkompetencer? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplom modul, og styrk dine evner til at planlægge, styre og følge op på projekter.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

Bredana Axcite A/S
Webinar
Sådan får I (bedre) styr på jeres varer i transit

Landed Cost modulet i Dynamics 365 giver jer en stribe fordele

Dato

27.08.2024

Tid

10:00

Sted

Live webinar fra Bredana Axcite, Aarhus

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Fra specialist til leder

Vil du have mere viden om de krav, der stilles til ledere i erhvervslivet? Og vil du udvikle dine ledelseskompetencer? Så tag dette kursus, som også er et diplommodul modul, og få sat fokus på dit potentiale i overgangen fra rollen som specialist til rollen som leder.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Det personlige lederskab og forandring - aften

Udvid og styrk dine personlige ledelseskompetencer og få udviklet dine samarbejdsevner og evner til at vække tillid hos medarbejdere.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup