Jan glæder sig til at løse kundernes konkrete udfordringer

Vores nye udvikler har været med siden første version af Axapta - nu Dynamics 365

Foto: Bredana Axcite

Jan Stelsig Dahlsgaard har netop sluttet sig til Bredana Axcites store udviklerteam, og han ser frem til at hjælpe kunderne med ”at få tingene til at ske”, optimere deres processer og i det hele taget løse konkrete udfordringer. 

Jan er, hvad man med rette kan betegne som en erfaren herre. Han blev uddannet EDB-assistent på Aarhus Købmandsskole og har været med i gamet, siden ERP hed økonomisystem, og der var mulighed for at disponere over 80 tegn og 24 linjer på skærmen. 

Han fik interesse for programmering, da han fandt ud af, at ”man kunne løse forskelige problemstillinger ved at skrive et lille program”. 

Efter eksamen blev han ansat som systemkonstruktør i et firma, der hed Datrix, som var leverandør til Regnecentralen/RC International. Her byggede Jan og hans kolleger IT-systemer helt fra bunden til offentlige kunder. 

Så kom Damgaard-Brødrene ind over og skabte Axapta-systemet, der senere skiftede navn til AX og nu er blevet til Dynamics 365. Jan var en af de første, der kom til at arbejde med programtilpasninger i systemet. 

Det blev til i alt 35 år på samme arbejdsplads, hvor Jan har udviklet og optimeret processer til gavn for blandt andet landets kommuner. For cirka 20 år siden blev virksomheden overtaget af den globale Fuijitsu koncern. 

"Jeg glæder mig til at komme i gang med nye projekter og bidrage med min erfaring inden for udviklingsværktøjer. Samtidig bliver det spændende at arbejde med private virksomheder og andre områder i systemet,” siger han. 

Jan bor i Hasselager. I fritiden kan man ofte se ham bag rattet i sin Alfa Romeo fra 1973 med 130 heste under hjelmen – relativt meget for en 70’er model :-)

"Jeg er med i nogle veteranbil fællesskaber, hvor vi af og til mødes og sparker dæk,” fortæller han. 

Mere fra...

18.06.2024Bredana Axcite A/S

Sponseret

Jan glæder sig til at løse kundernes konkrete udfordringer

17.06.2024Bredana Axcite A/S

Sponseret

Thomas brænder for at skabe forandringer der kan mærkes på fabriksgulvet

03.06.2024Bredana Axcite A/S

Sponseret

Succes med graduate program: Alle fire graduates ansat!

05.04.2024Bredana Axcite A/S

Sponseret

SCM-dagen 2024: Bliver AI en gamechanger i Supply Chain?

20.03.2024Bredana Axcite A/S

Sponseret

Mere AI funktionalitet i Release Wave 1 til Dynamics 365

19.03.2024Bredana Axcite A/S

Sponseret

Aksel og Rasmus vil omsætte koder til forretningsfordele