JYSK bygger nyt bæredygtigt distributionscenter i Holland

JYSK har valgt Willy Naessens Netherlands som entreprenør på den globale boligindretningskædes nye distributionscenter i Holland. Det familieejede byggefirma, der er grundlagt i Belgien, vil stå for hele byggeriet, som vil blive certificeret i henhold til den internationale bæredygtighedsstandard LEED.

Visualisering af JYSKs nye distributionscenter i Lelystad i Holland. Foto: JYSK

25.04.2024

SCM.dk

JYSKs nye, højautomatiserede distributionscenter, der kommer til at fylde 147.000 kvadratmeter i Lelystad, Holland, skal bygges af den erfarne entreprenør Willy Naessens Netherlands.

Snart begynder arbejdet med at omdanne det nuværende midlertidige distributionscenter i Lelystad til et topmoderne distributionscenter i fuld størrelse. Projektet vil blive certificeret i henhold til den internationale bæredygtighedsstandard LEED, hvor JYSK sigter efter det højeste niveau.

"Jeg er meget glad for, at vi nu har fundet den rigtige partner i Willy Naessens Netherlands til at opføre vores nye distributionscenter i Holland. Det nye distributionscenter vil reducere køreafstanden til vores mange JYSK-butikker i Holland, men også i Belgien, Storbritannien og Irland, mens containere hovedsageligt vil ankomme via pramterminalen Flevokust, hvilket også reducerer transporten på land. Det vil bogstaveligt talt bringe os tættere på vores kunder”, siger Ole Thomsen, Executive Vice President Logistics i JYSK.

Omgivelserne anlægges med planter og reservoirer til opsamling af regnvand. Kontorbygningen får en taghave, de nederste dele af bygningen får grønne tage, og solpaneler vil generere en del af den elektricitet, der bruges i bygningen.

I løbet af de sidste 60 år er Willy Naessens Group fortsat med at innovere og vokse med et stærkt fokus på bæredygtighed.

"Vi er meget stolte af at være entreprenør på JYSKs nye distributionscenter. Med vores særlige arbejdsgang, hvor vi styrer alle aspekter af byggeprocessen internt, vil vi støtte JYSK i hele udviklingsprocessen”, siger Jeroen de Bonth, General Director for Willy Naessens Netherlands.

Gruppen består af flere end 50 virksomheder med en omsætning på over 1 milliard euro og flere end 2.500 ansatte. I 2023 vandt Willy Naessens titlen som "Entreprise of the Year" i Belgien.

I øjeblikket arbejder omkring 60 medarbejdere i det midlertidige distributionscenter, og det nye logistikanlæg vil skabe flere end 250 nye arbejdspladser, når det er fuldt operationelt.

Læs også: Kæmpelager er toptunet med sax- og bomlifte

Udover at udvælge entreprenøren har JYSK også lavet en aftale med den rumænske, familieejede virksomhed Pyronova, som skal levere branddetektering og sprinkleranlæg. I februar 2024 underskrev JYSK også kontrakter med to specialiserede virksomheder, Körber og voestalpine, om at levere automatisering og højlagre til distributionscentret.

JYSK forventer, at byggeriet begynder senere på året, og det nye distributionscenter forventes at blive taget i brug i løbet af 2026.

Kilde: JYSK

/ PiB

Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Lejeløsninger styrker resiliens og giver ro i maven

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

18.05.2024SCM.dk

Flere kommuner arbejder med CO2-reduktion i indkøb

17.05.2024SCM.dk

Det skal være lettere at få godkendt store solcelleanlæg

02.05.2024N.C. Nielsen A/S

Sponseret

Bliv godt beskyttet med nye Linde-modeller

02.05.2024SCM.dk

JYSK stopper kæmpe plastikforbrug med nyt tiltag

01.05.2024Hans Schourup A/S

Sponseret

Nyt katalog og nye sikkerhedsprodukter fra MPM

01.05.2024EAB Lagerindretning

Sponseret

Fuldt automatiseret produktionsanlæg med fejlfri vision

26.04.2024SCM.dk

Dansk startup vil tilbyde lagerautomatisering til mindre virksomheder

25.04.2024SCM.dk

JYSK bygger nyt bæredygtigt distributionscenter i Holland

Jobmarked

Se alle

Körber Supply Chain DK A/S

Spare Parts Engineer

Vil du kombinere din passion for tekniske produkter med din erfaring inden for salg af reservedele? Har du enestående erfaring inden for kundeservice, samt er du stærk i opbygning og vedligeholdelse af stærke kunderelationer? Så er det dig, vi søger til vores dynamiske Spare Parts team!

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Apport Systems A/S

Bliv Test Manager hos Apport Systems A/S – en af Nordens førende WMS-udbydere.

Syntes du, at teknologi og kvalitet inden for softwareudvikling er drønspændende? Og er du ferm til software test og test-processer? Fantastisk - så er det måske dig, der skal være en del af Apport teamet som vores nye Test Manager.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Mechanical Engineer

Drømmer du om at arbejde med komplekse og højteknologiske løsninger?

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Category Manager - med primært fokus på projektindkøb

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Vi er en virksomhed i udvikling og søger derfor en erfaren Category Manager til at styrke vores indkøbsteam. Vores dedikation til innovation har gjort os til en førende aktør i branchen. Som Category Manager hos Körber bliver du en del af et passioneret og resultatorienteret team, hvor din erfaring vil spille en central rolle i at udvikle vores indkøbsstrategi og forbedre vores leverandørnetværk.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Project Engineer - Controls

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Som vores nye Project Engineer - Controls bliver det derfor også en central del af din hverdag, som del af et passioneret og internationalt team der hver dag arbejder for at bringe automation og PLC til nye højder.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle
DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Netværkssikkerhed

Vil du opkvalificere dine færdigheder inden for netværkskommunikation? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplommodul, og få kompetencer til at sikre virksomhedens netværk mod angreb.

Dato

26.08.2024

Tid

13:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Udviklingsmetoder og udviklingsprocesser

Vil du styrke dine kompetencer inden for systematiske metoder til analyse, design og implementering af objektorienterede systemer? Så er dette kursus, som også er et diplommodul, interessant for dig.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektledelse – metoder og værktøjer - aften

Vil du være projektleder – eller ønsker du at opkvalificere dine projektlederkompetencer? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplom modul, og styrk dine evner til at planlægge, styre og følge op på projekter.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Fra specialist til leder

Vil du have mere viden om de krav, der stilles til ledere i erhvervslivet? Og vil du udvikle dine ledelseskompetencer? Så tag dette kursus, som også er et diplommodul modul, og få sat fokus på dit potentiale i overgangen fra rollen som specialist til rollen som leder.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektstrategi og -organisation

Skal du til at lede projekter, – eller gør du det allerede? Så tilmeld dig kurset Projektstrategi og –organisation, som også er et diplommodul, og få indblik i virksomheders og organisationers værdiskabelse, udviklingsfaser og meget mere.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Det personlige lederskab og forandring - aften

Udvid og styrk dine personlige ledelseskompetencer og få udviklet dine samarbejdsevner og evner til at vække tillid hos medarbejdere.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup