Jysk entreprenørfirma får gevinst af containerløsning fra Carl Ras

Øget effektivitet på byggepladsen, større sikkerhed og lavere omkostninger. Det er blot nogle af de goder, som Vognsen & Co. i Århus får ud af en specialindrettet containerløsning fra engrosvirksomheden Carl Ras.

Øget effektivitet på byggepladsen, større sikkerhed og lavere omkostninger. Det er blot nogle af de goder, som Vognsen & Co. i Århus får ud af en specialindrettet containerløsning fra engrosvirksomheden Carl Ras. Foto: Carl Ras.

24.08.2021

SCM.dk

Vognsen & Co. har lige nu 9 stykker 20 fod containere til større byggeprojekter stående på fem byggepladser i Århus og fire byggepladser på Sjælland. Byggeprojekterne strækker sig ofte over længerevarende byggeprocesser. Lige netop derfor er det for Vognsen & Co. helt afgørende at have faste containere stående på byggepladserne til opbevaring af materialer, forbrugsvarer, værktøj og beslag, så de kan holde byggeriet godt i gang, oplyser Carl Ras i en pressemeddelelse.

”Det er blevet en nødvendighed for os at have containere stående ude på byggepladserne. Det giver os en struktur for hver arbejdsgang, at vi har alt vores grej samlet et sted på byggepladsen, så det er tilgængeligt og nemt for os at få fat i hver eneste dag”, fortæller Johan Husum, der er byggeleder hos Vognsen & Co. i Århus.

Containerløsningen medvirker ifølge Johan Husum til at effektivisere arbejdsgangen på byggepladserne, da håndværkerne undgår spildtid i løbet af dagen.

”Vi har begrænset plads til at lade firmabilerne holde inde på byggepladserne, hvor håndværkerne står og arbejder. Så vi løser en masse spildtid ved, at alle materialer og alt værktøj kan opbevares i en container midt inde på pladsen, frem for at de hver gang må ud på en parkeringsplads uden for byggeriet for at finde grejet”, fortæller Johan Husum og tilføjer:

”Uden en containerløsning kan håndværkerne stå og mangle nogle kasser med skruer, så de er nødsaget til at køre flere ture frem og tilbage til den nærmeste butik for at få plads til at grejet i firmabilen. Når det i forvejen er opbevaret fast i containerne, kan de hurtigt køre rundt med det de skal bruge i en trillebør på byggepladsen. Det giver dem værdifuld tidsbesparelse, så de i højere grad kan koncentrere sig om byggeriet og deres kunder”.

Vognsen & Co. har i et år fået leveret skruer, beslag og fugemasse fra Carl Ras til arbejdet på byggepladsen og har i samme omgang fået etableret en containerløsning til opbevaring af alt grejet direkte på byggepladserne. Siden da er sikkerheden på byggepladsen ifølge Johan Husum kun vokset:

”På en byggeplads følger rigtig mange dyre råmaterialer. Derfor er det er en kæmpe fordel for os, at vi kan få det opbevaret i en aflåst og forsvarlig container, så det ikke ligger frit ude på pladsen og forsvinder eller bliver stjålet i løbet af natten”.

Inden Vognsen & Co. investerede i en containerløsning gennem Carl Ras, brugte de egne containere til opbevaring af materialer og værktøj på byggepladserne. En løsning, der ifølge Johan Husum krævede for mange ressourcer for entreprenørfirmaet:

”Vi brugte meget tid på vedligeholdelse, der gav os økonomiske omkostninger. De containere, vi har fået leveret fra Carl Ras, har fra starten været isolererede og aflåste, og de er alle specialindrettede med reoler, lys og elstik. På den måde var alt forarbejdet gjort for os, så vi hurtigere kunne komme i gang med driften af byggeopgaver”, fortæller han.

Carl Ras tilbyder kunder en landsdækkende containerløsning på store byggeprojekter. Engrosvirksomheden har desuden ambitioner om at udvikle på konceptet løbende, så det så vidt muligt imødekommer kundernes behov i markedet:

”Det er vigtigt for os at optimere løbende på vores containerkoncept, så kunderne hurtigt og nemt kan tilgå vores brede sortiment, og så vi sikrer, at de ikke går forgæves hos os,” fortæller Jeppe Hougaard, der er salgschef i Carl Ras med ansvar for kunder i VEST. Vi oplever særligt et stort potentiale på projektmarkedet i Jylland, hvor flere af vores konkurrenter står stærkt. Derfor ønsker vi løbende at skræddersy løsningen, så vi på bedste vis møde dem, hvor de er”, siger Johan Husum.

- PBH

Bredana Axcite A/S

Sponseret

Download gratis e-bog om BI-løsning udviklet specielt til Supply Chain Management

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

28.02.2024SCM.dk

Europas største kajkran på plads i havnen i London

28.02.2024SCM.dk

Bekymring i metalindustrien for mulig faldende ordrenedgang

19.02.2024Apport Systems A/S

Sponseret

Episode 1 Fremtiden for lagerstyring: AI og automatisering

15.02.2024SCM.dk

GLS’ sjællandske kapacitet øges med 30-35 procent

15.02.2024Zetes

Sponseret

Modexpress optimises order verification with ZetesMedea RFID solution

14.02.2024SCM.dk

Første spadestik til nyt kæmpe lagercenter

12.02.2024SCM.dk

JYSK vil bygge nyt distributionscenter i Holland

07.02.2024SCM.dk

Robotter langer selv butiksvarer over disken – og gør det døgnet rundt

Jobmarked

Se alle

Styrelsen for Forsyningssikkerhed

IT-konsulent til Styrelsen for Forsyningssikkerhed

Vil du være med til at gøre samfundet mere modstandsdygtigt over for fremtidens trusler? Er du ivrig efter, at blive en del af et fantastisk team, hvor du får ansvaret for at udvikle og understøtte styrelsens IT-løsninger? Så er stillingen som IT-konsulent i Styrelsen for Forsyningssikkerhed noget for dig.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

03.03.2024

Apport Systems A/S

Bliv vores Software Developer. Vores SQL Expert til udviklingsteamet.

Er du klar til at blive Apports nye softwareudvikler: et job med ansvar, selvstændighed og IT-kundskaber. Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bredana Axcite A/S

Er du vild med programmering - og stærk til D365FO?

Hvis du elsker programmering helt ud i fingerspidserne og nikker entusiastisk, når snakken går på D365FO, OOP, SOLID og polymorphe variable, så læs endelig videre. Vi er nemlig på udkig efter en passioneret og hardcore udvikler til vores team i Kolding. Er det dig?

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bredana Axcite A/S

Banker dit hjerte for programmering?

Hvis du elsker programmering helt ud i fingerspidserne og nikker entusiastisk, når snakken går på OOP, SOLID og polymorphe variable, så læs endelig videre. Vi er nemlig på udkig efter en passioneret og hardcore udvikler til vores team i Aarhus eller Kolding. Er det dig?

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bredana Axcite A/S

Har du erfaring inden for intern logistik og/eller produktion?

Bredana Axcite søger en handlekraftig ERP-konsulent

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bureau Veritas

Specialist i livscyklusvurderinger, miljøvaredeklarationer mm.

Specialist i livscyklusvurderinger, miljøvaredeklarationer mm. søges til international virksomhed

Område

Sydjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bureau Veritas

Auditor til ISO 9001, ISO 14001 OG ISO 45001

Bureau Veritas Certification søger auditor til ISO 9001, ISO 14001 og ISO 45001

Område

Sydjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bureau Veritas

Administrative assistant for marine & offshore

Join Bureau Veritas Denmark in an exciting position as part-time administrative assistant in the Marine Department

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bureau Veritas

IT-Sikkerhedskonsulent

Bureau Veritas søger IT-sikkerhedskonsulent

Område

Sydjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Zetes

Zetes søger ny Business Consultant i Supply Chain-løsninger

Som Business Consultant inden for supply chain-optimering vil du bidrage med din ekspertise gennem hele salgscyklussen, være en betroet rådgiver og deltage i kvalificeringen af forretningsmuligheder. Du vil tage ansvar for udvælgelsen af den bedste projekttilgang og påvirke strategien for vores supply chain-løsninger.

Område

Hele landet

Ansøgningsfrist

28.02.2024

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle
RELEX Solutions
Webinar
The future of consumer goods supply chain planning

Join us for an exclusive online event that will introduce the new RELEX end-to-end supply chain planning solution capabilities for consumer goods companies.

Dato

07.02.2024

Sted

On-line

RELEX Solutions
Webinar
RELEX Next

Deltag til vores årlige online begivenhed RELEX Next. Her vil du høre alt om RELEX’ nyeste løsninger, samt erfaringer fra virksomheder, der allerede bruger dem succesfuldt. At følge med udviklingen er afgørende for detailhandlens succes. Under RELEX Next vil vi dykke ned i kritiske branchetemaer for at undersøge, hvordan hurtigt skiftende forbrugsvaner, supply chain disruptions og økonomisk usikkerhed understreger behovet for intelligent detailplanlægning - og hvorfor det er vigtigere end nogensinde før. Se hele agendaen på linket.

Dato

15.02.2024

Tid

14:00

Sted

On-line

TrueCommerce
Webinar
Webinar: EDIFACT

Alt du skal vide om EDIFACT

Dato

05.03.2024

Tid

11:00

Sted

Online

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Agile projekter - Hybrid - dag

Vil du lære at lede agile projekter professionelt og effektivt? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplommodul, og få indsigt i agile værktøjer og kompetencer i agil projektledelse.

Dato

08.03.2024

Tid

09:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektstrategi og -organisation

Skal du til at lede projekter, – eller gør du det allerede? Så tilmeld dig kurset Projektstrategi og –organisation, som også er et diplommodul, og få indblik i virksomheders og organisationers værdiskabelse, udviklingsfaser og meget mere.

Dato

11.03.2024

Tid

09:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektledelse – metoder og værktøjer - dag

Vil du være projektleder – eller ønsker du at opkvalificere dine projektlederkompetencer? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplom modul, og styrk dine evner til at planlægge, styre og følge op på projekter.

Dato

11.03.2024

Tid

09:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup