Jysk entreprenørfirma får gevinst af containerløsning fra Carl Ras

Øget effektivitet på byggepladsen, større sikkerhed og lavere omkostninger. Det er blot nogle af de goder, som Vognsen & Co. i Århus får ud af en specialindrettet containerløsning fra engrosvirksomheden Carl Ras.

Øget effektivitet på byggepladsen, større sikkerhed og lavere omkostninger. Det er blot nogle af de goder, som Vognsen & Co. i Århus får ud af en specialindrettet containerløsning fra engrosvirksomheden Carl Ras. Foto: Carl Ras.

24.08.2021

SCM.dk

Vognsen & Co. har lige nu 9 stykker 20 fod containere til større byggeprojekter stående på fem byggepladser i Århus og fire byggepladser på Sjælland. Byggeprojekterne strækker sig ofte over længerevarende byggeprocesser. Lige netop derfor er det for Vognsen & Co. helt afgørende at have faste containere stående på byggepladserne til opbevaring af materialer, forbrugsvarer, værktøj og beslag, så de kan holde byggeriet godt i gang, oplyser Carl Ras i en pressemeddelelse.

”Det er blevet en nødvendighed for os at have containere stående ude på byggepladserne. Det giver os en struktur for hver arbejdsgang, at vi har alt vores grej samlet et sted på byggepladsen, så det er tilgængeligt og nemt for os at få fat i hver eneste dag”, fortæller Johan Husum, der er byggeleder hos Vognsen & Co. i Århus.

Containerløsningen medvirker ifølge Johan Husum til at effektivisere arbejdsgangen på byggepladserne, da håndværkerne undgår spildtid i løbet af dagen.

”Vi har begrænset plads til at lade firmabilerne holde inde på byggepladserne, hvor håndværkerne står og arbejder. Så vi løser en masse spildtid ved, at alle materialer og alt værktøj kan opbevares i en container midt inde på pladsen, frem for at de hver gang må ud på en parkeringsplads uden for byggeriet for at finde grejet”, fortæller Johan Husum og tilføjer:

”Uden en containerløsning kan håndværkerne stå og mangle nogle kasser med skruer, så de er nødsaget til at køre flere ture frem og tilbage til den nærmeste butik for at få plads til at grejet i firmabilen. Når det i forvejen er opbevaret fast i containerne, kan de hurtigt køre rundt med det de skal bruge i en trillebør på byggepladsen. Det giver dem værdifuld tidsbesparelse, så de i højere grad kan koncentrere sig om byggeriet og deres kunder”.

Vognsen & Co. har i et år fået leveret skruer, beslag og fugemasse fra Carl Ras til arbejdet på byggepladsen og har i samme omgang fået etableret en containerløsning til opbevaring af alt grejet direkte på byggepladserne. Siden da er sikkerheden på byggepladsen ifølge Johan Husum kun vokset:

”På en byggeplads følger rigtig mange dyre råmaterialer. Derfor er det er en kæmpe fordel for os, at vi kan få det opbevaret i en aflåst og forsvarlig container, så det ikke ligger frit ude på pladsen og forsvinder eller bliver stjålet i løbet af natten”.

Inden Vognsen & Co. investerede i en containerløsning gennem Carl Ras, brugte de egne containere til opbevaring af materialer og værktøj på byggepladserne. En løsning, der ifølge Johan Husum krævede for mange ressourcer for entreprenørfirmaet:

”Vi brugte meget tid på vedligeholdelse, der gav os økonomiske omkostninger. De containere, vi har fået leveret fra Carl Ras, har fra starten været isolererede og aflåste, og de er alle specialindrettede med reoler, lys og elstik. På den måde var alt forarbejdet gjort for os, så vi hurtigere kunne komme i gang med driften af byggeopgaver”, fortæller han.

Carl Ras tilbyder kunder en landsdækkende containerløsning på store byggeprojekter. Engrosvirksomheden har desuden ambitioner om at udvikle på konceptet løbende, så det så vidt muligt imødekommer kundernes behov i markedet:

”Det er vigtigt for os at optimere løbende på vores containerkoncept, så kunderne hurtigt og nemt kan tilgå vores brede sortiment, og så vi sikrer, at de ikke går forgæves hos os,” fortæller Jeppe Hougaard, der er salgschef i Carl Ras med ansvar for kunder i VEST. Vi oplever særligt et stort potentiale på projektmarkedet i Jylland, hvor flere af vores konkurrenter står stærkt. Derfor ønsker vi løbende at skræddersy løsningen, så vi på bedste vis møde dem, hvor de er”, siger Johan Husum.

- PBH

Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Bæredygtig materialehåndtering i logistikterminalen

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

12.07.2024SCM.dk

Flot vækst og generationsskifte hos Eryk A/S

11.07.2024SCM.dk

Fremtidens transport har flere udfordringer end blot elektrificering

25.06.2024SCM.dk

Verdion fortsætter ekspansion med opkøb af byggegrund

18.06.2024SCM.dk

Lemvigh-Müller køber 34.000 kvm. i Kolding

18.06.2024EAB Lagerindretning

Sponseret

EAB Kundecase: 4000 FLEKSIBLE M² TIL MEDICOBRANCHEN

17.06.2024Apport Systems A/S

Sponseret

Party In A Box udvider lageret

14.06.2024SCM.dk

Carlsberg omlægger distribution i Taastrup

13.06.2024Fyns Kran Udstyr A/S

Sponseret

Vil du også have budgetpris på en ny traverskran?

Jobmarked

Se alle

Tasklet Factory

Softwareudvikler til Tasklet

Vi søger lige nu en dygtig kollega til vores #TeamCode til at bidrage med at udvikle vores mobilapp, der effektiviserer lagre verden over.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

14.08.2024

Apport Systems A/S

Sales And Administration Coordinator

Her hos Apport Systems A/S er vi på udkig efter en ny medarbejder, der skal være med til at få dagligdagen på vores kontor i Risskov til at glide let. Er du en haj til administrative opgaver inden for bogholderi, salg og kontor? Perfekt, så læs med her.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Technical Documentation Engineer / Technical Writer

Kan du formulere og forenkle tekniske instruktioner og skabe gode brugeroplevelser i interaktionen mellem menneske og maskine? Og motiveres du af en varieret hverdag som en del af et stærkt team og muligheden for at arbejde med komplekse og højteknologiske løsninger? Så er det dig vi leder efter!

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Service Specialist

Har du en dybdegående teknisk viden og en passion for fejlfinding, og drømmer du om at udforske verden? Vi leder efter en dygtig Service Specialist med en solid baggrund og kendskab til både mekanik, elektronik, samt PLC.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Category Manager - med primært fokus på projektindkøb

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Vi er en virksomhed i udvikling og søger derfor en erfaren Category Manager til at styrke vores indkøbsteam. Vores dedikation til innovation har gjort os til en førende aktør i branchen. Som Category Manager hos Körber bliver du en del af et passioneret og resultatorienteret team, hvor din erfaring vil spille en central rolle i at udvikle vores indkøbsstrategi og forbedre vores leverandørnetværk.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Project Engineer - Controls

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Som vores nye Project Engineer - Controls bliver det derfor også en central del af din hverdag, som del af et passioneret og internationalt team der hver dag arbejder for at bringe automation og PLC til nye højder.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle
DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Netværkssikkerhed

Vil du opkvalificere dine færdigheder inden for netværkskommunikation? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplommodul, og få kompetencer til at sikre virksomhedens netværk mod angreb.

Dato

26.08.2024

Tid

13:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Udviklingsmetoder og udviklingsprocesser

Vil du styrke dine kompetencer inden for systematiske metoder til analyse, design og implementering af objektorienterede systemer? Så er dette kursus, som også er et diplommodul, interessant for dig.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektledelse – metoder og værktøjer - aften

Vil du være projektleder – eller ønsker du at opkvalificere dine projektlederkompetencer? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplom modul, og styrk dine evner til at planlægge, styre og følge op på projekter.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

Bredana Axcite A/S
Webinar
Sådan får I (bedre) styr på jeres varer i transit

Landed Cost modulet i Dynamics 365 giver jer en stribe fordele

Dato

27.08.2024

Tid

10:00

Sted

Live webinar fra Bredana Axcite, Aarhus

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Fra specialist til leder

Vil du have mere viden om de krav, der stilles til ledere i erhvervslivet? Og vil du udvikle dine ledelseskompetencer? Så tag dette kursus, som også er et diplommodul modul, og få sat fokus på dit potentiale i overgangen fra rollen som specialist til rollen som leder.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Det personlige lederskab og forandring - aften

Udvid og styrk dine personlige ledelseskompetencer og få udviklet dine samarbejdsevner og evner til at vække tillid hos medarbejdere.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup