Jysks nye distributionscenter bliver årets logistikbygning i Bulgarien

Da den uddelingen af priser til årets bedste bygninger i Bulgarien løb af stablen, var der ikke megen tvivl om, hvilken bygning, der skulle vinde i kategorien for logistikbygninger. Jysks nye distributionscenter var foran på de fleste parametre.

Bozhuriste Distribution Center er det mest moderne af sin slags i Bulgarien. Foto: Jysk.

08.01.2020

SCM.dk

Bozhuriste Distribution Center (DCB) – bygget af Jysk i 2019 – har netop vundet prisen for Årets Bedste Bygning i kategorien for logistikbygninger i den nationale konkurrence ’Building of the Year 2019’, skriver det interne medie GoJysk.

Læs også: Jysk er klar til kamp mod Amazon

Overrækkelsesceremonien fandt sted i Sofia i december. Radina Mihaylova, HR Business Partner i JYSK Bulgaria, tog imod prisen. Hun fandt prisoverrækkelsen inspirerende og var stolt af sejren til Jysk.

HR Business Partner for JYSK Bulgaria, Radina Mihaylova, tog imod prisen på DCB's vegne. Foto: Jysk.

”Prisen er den første anerkendelse, vi modtager for vores arbejde med distributionscenteret i Bozhurishte, det mest moderne logistikcenter i Bulgarien. Vi regner med, at Jysks logistikfacilitet var det første skridt mod at modernisere Bozhuriste, så flere virksomheder vil investere i byen”, sagde hun fra scenen.

Juryen tog tre hovedkriterier i betragtning, da de skulle finde en vinder af prisen. Som det første analyserede de bygningens investeringskarakteristika, og hvordan bygningen bidrager til samfundet og bymiljøet.

Dernæst blev bygningens arkitektur, design og funktionalitet evalueret. Sidst, men ikke mindst, blev konstruktionens kvalitet, bygningens energiforbrug, andelen af vedvarende energikilder og tekniske indikatorer taget i betragtning.

Tårnhøje forventninger
Ikke overraskende scorede Jysks distributionscenter høje point i alle tre kategorier.

Georgi Popchev, Technical Manager DCB og projektleder på konstruktionsprocessen af Bozhuriste Distribution Center, mener, at prisen var velfortjent:

”Under hele projektet blev vi nødt til at være helt sikre på, at alle vores leverandører og alle, der deltog i konstruktionsprocessen, fulgte vores krav til punkt og prikke. Vi insisterede også på at få udført arbejdet til tiden, og kun meget små forsinkelser blev accepteret”, siger han ifølge GoJysk.

DCB er automatiseret på højt niveau, hvilket var med til at sikre sejren i logistikbygningskategorien. Foto: Jysk.

Automatiseringen af bygningen var det, der fik DCB til at skille sig ud fra de andre nominerede, mener logistikmanager Jaroslaw Sobczyk.

Læs også: Coop køber kæmpe logistikcenter på Fyn

”Jysk DCB er det første af sin slags i Bulgarien – den største og mest moderne logistikfacilitet. De imponerende dimensioner og teknologien får helt bestemt bygningen til at skille sig ud fra alle andre logistikfaciliteter i landet”, siger han og understreger, at der ikke var nogen seriøse konkurrenter i kategorien for logistikbygninger – de andre nominerede bygninger var ”traditionelle” logistikcentre, hvor hovedfokus har været bygningens størrelse.

- SMP

Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Lejeløsninger styrker resiliens og giver ro i maven

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

24.05.2024SCM.dk

SCM Agendaen – Det gode ERP-projekt

24.05.2024SCM.dk

Millioner skal sætte fart på cirkulær plast og ESG-udvikling

23.05.2024Zetes

Sponseret

Mediq benytter lagerløsning ZetesMedea for optimeret plukkeproce

23.05.2024Axacon A/S

Sponseret

Tjek om jeres manuelle processer er for dyre

21.05.2024KNAPP A/S

Sponseret

Hvad er intralogistik?

17.05.2024SCM.dk

Verdion køber kæmpe grund til nyt lager i Sverige

02.05.2024SCM.dk

Intelligente logistikløsninger til produktion af insektprotein

02.05.2024N.C. Nielsen A/S

Sponseret

Bliv godt beskyttet med nye Linde-modeller

Jobmarked

Se alle

Körber Supply Chain DK A/S

Spare Parts Engineer

Vil du kombinere din passion for tekniske produkter med din erfaring inden for salg af reservedele? Har du enestående erfaring inden for kundeservice, samt er du stærk i opbygning og vedligeholdelse af stærke kunderelationer? Så er det dig, vi søger til vores dynamiske Spare Parts team!

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Mechanical Engineer

Drømmer du om at arbejde med komplekse og højteknologiske løsninger?

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Category Manager - med primært fokus på projektindkøb

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Vi er en virksomhed i udvikling og søger derfor en erfaren Category Manager til at styrke vores indkøbsteam. Vores dedikation til innovation har gjort os til en førende aktør i branchen. Som Category Manager hos Körber bliver du en del af et passioneret og resultatorienteret team, hvor din erfaring vil spille en central rolle i at udvikle vores indkøbsstrategi og forbedre vores leverandørnetværk.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Project Engineer - Controls

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Som vores nye Project Engineer - Controls bliver det derfor også en central del af din hverdag, som del af et passioneret og internationalt team der hver dag arbejder for at bringe automation og PLC til nye højder.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle
DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Netværkssikkerhed

Vil du opkvalificere dine færdigheder inden for netværkskommunikation? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplommodul, og få kompetencer til at sikre virksomhedens netværk mod angreb.

Dato

26.08.2024

Tid

13:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Udviklingsmetoder og udviklingsprocesser

Vil du styrke dine kompetencer inden for systematiske metoder til analyse, design og implementering af objektorienterede systemer? Så er dette kursus, som også er et diplommodul, interessant for dig.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektledelse – metoder og værktøjer - aften

Vil du være projektleder – eller ønsker du at opkvalificere dine projektlederkompetencer? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplom modul, og styrk dine evner til at planlægge, styre og følge op på projekter.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Det personlige lederskab og forandring - aften

Udvid og styrk dine personlige ledelseskompetencer og få udviklet dine samarbejdsevner og evner til at vække tillid hos medarbejdere.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektstrategi og -organisation

Skal du til at lede projekter, – eller gør du det allerede? Så tilmeld dig kurset Projektstrategi og –organisation, som også er et diplommodul, og få indblik i virksomheders og organisationers værdiskabelse, udviklingsfaser og meget mere.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Fra specialist til leder

Vil du have mere viden om de krav, der stilles til ledere i erhvervslivet? Og vil du udvikle dine ledelseskompetencer? Så tag dette kursus, som også er et diplommodul modul, og få sat fokus på dit potentiale i overgangen fra rollen som specialist til rollen som leder.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup