Körber løser virksomheders logistikudfordringer med automation i verdensklasse

System Integrator-specialist Körber Supply Chain letter processerne indenfor lager og logistik verden over. Virksomheden er specialist i kundetilpasset lagerautomation og integration af systeme

Körber Supply Chain tilbyder sine kunder en række skræddersyede løsninger inden for automation. Dels til køle-frys, men også inden for en række andre sektorer. Det fortæller salgsdirektør i Danmark, Bo Schwartz Jensen: "Vi arbejder meget med rådgivning og systemdesign-fasen, herunder den software, der skal styre automationen. Vi har hele løsningsdelen, der i høj grad er bundet op på vores dataanalyse, dataforståelse og behovsanalyser."

Han tilføjer: "Vi integrerer med det ERP-system, kunden måtte have, og vi har desuden vores eget WCS- og WMS-software. Så det er en kombination af at levere egne produkter og integrere med tredjepart."

MØDER KUNDENS ØNSKER
Körber er i stand til at designe, producere, implementere og servicere fremtidens lager- og logistikløsninger. Sammen med Körbers egenudviklede software kan man imødekomme kundernes individuelle behov. Det fortæller Bo Schwartz Jensen. Salgsdirektøren uddyber, at man gør meget ud af rådgivning i forbindelse med de specifikke muligheder.

"Vi laver en analyse af, hvad der er behov for. En del af salget er den 'consulting pakke', kunden får. Vi skal ikke levere mere, end der er brug for - der skal være en tilbagebetaling for kunden," forklarer Bo Schwartz Jensen. Han uddyber: "Nogle kunder har i starten af et projekt en idé om, hvilket udstyr og løsning, de skal have.

Men efter en behovsanalyse viser det sig ofte, at der måske skal en helt anden teknologi/løsning til at klare opgaven. Der er rigtig meget teknologi derude i dag, så det handler også om at finde den rigtige løsning. Og der lader vi i høj grad data og emner bestemme.

MANGE FORSKELLIGE BRANCHER
Körber leverer således hele automatiseringsdelen enten ved eget udstyr eller via integreret udstyr med tredjepart sammen med lagerstyringssoftware. "Enhver, der har et lager og/eller produktion, kan have brug for vores løsninger," fastslår Bo Schwartz Jensen og tilføjer: "Vi kan varetage kundernes specielle behov inden for automation, lager- og materialehåndtering, robot- og AMR-teknologi, palletering, SAP og EWM. Uanset om det er søm og skruer - eller frosset kød." 

OM KÖRBER SUPPLY CHAIN

Körber Supply Chain er specialist i intelligente, kundetilpassede automations- og logistikløsninger til bl.a. produktion, lager, distribution, intern transport, pluk og pak. Inklusiv levering af bl.a. software, robotteknologi og kunstig intelligens. Med 2500 medarbejdere fordelt ud over Europa, Asien og Amerika er Körber Supply Chain i stand til at designe, producere, implementere og servicere fremtidens lagerog logistikløsninger. Körber Supply Chain DK har været en del af den internationale teknologikoncern, Körber AG, siden 2016.

Den holistiske Körber-tilgang:
• Rådgivning
• Systemdesign og planlægning
• Gennemførelse af projektet
• Modernisering/retrofit af systemer
• Service

Denne artikel er del af et tema:

Tema om den kolde forsyningskæde 2023

En kold forsyningskæde håndterer produkter, hvor det er afgørende at opretholde den rette temperatur og luftfugtighed. En typisk kold forsyningskæde involverer flere trin som for eksempel produktion, indsamling, transport, opbevaring og distribution. 

Mere fra...

07.06.2024Körber Supply Chain DK A/S

Sponseret

Milliardstor ordreindgang skaber nye nordjyske arbejdspladser

11.12.2023Körber Supply Chain DK A/S

Sponseret

Depalletering har taget et kæmpe spring med AI

08.12.2023Körber Supply Chain DK A/S

Sponseret

Körber Supply Chain forvandler NEXTs lager med avancerede RGV'er

29.09.2023Körber Supply Chain DK A/S

Sponseret

Körber løser virksomheders logistikudfordringer med automation i verdensklasse

29.09.2023Körber Supply Chain DK A/S

Sponseret

GXO benytter ny banebrydende AI-løsning fra Körber til at booste effektiviteten i distributionscenter

20.09.2023Körber Supply Chain DK A/S

Sponseret

Körber Supply Chain løser palle-til-bakke problemer: