Körber Supply Chain løser palle-til-bakke problemer:

Med lanceringen af et nyt de-palleteringssystem bliver Körber Supply Chain den første leverandør af automatiserede logistikløsninger, der kan tilbyde en totalløsning til omfordeling af varer fra palle til bakke. Målet er at fuldautomatisere håndteringen og at eliminere eventuelle risici og pludselige nedbrud i sorteringsprocessen.

Ny undersøgelse viser, at pludselige stop og afbrydelser i forsyningskæden er den største bekymring for knap 90 % af de adspurgte virksomheder inden for bl.a. detailhandel, forbrugerproduktion og industriel produktion. Det er en af grundene til, at tæt på halvdelen forventer at øge investeringerne i en styrket forsyningskæde – herunder teknologi, der sikrer øget smidighed, gennemsigtighed og overblik.

For at imødekomme markedets behov har Körber Supply Chain nu som den første leverandør i branchen udviklet en totalløsning til at styre sorteringen af produkter fra paller til bakker. Løsningen hedder Pallet to tray. Det er et de-palleteringssystem, som skiller hvert pallelag ad til enkelte varer, som kan drejes og vippes, så de passer i bakker, der via et transportbånd bliver sendt til videre distribution.

- Det er ikke ligetil at bryde paller ned i bakker i en fuldautomatiseret løsning med den store variation af forskellige produkter, der håndteres i mange forretninger. Overblikket kan forsvinde, mens én fejl kan resultere i nedbrud, hvilket skaber en ineffektiv sorteringsproces. Derfor var der brug for et pålideligt og holdbart automatiseret logistiksystem, der sikrer højere produktivitet og stabilitet og er fremtidssikret i forhold til nye produkter, fortæller René Kahr, der er produktchef hos Körber Supply Chain.

En kompleks operation i et simpelt system
Pallet to tray-løsningen har været en del af Körber Supply Chains løsninger i et par år, men den nye version er en naturlig udvikling for tech-virksomheden. Den seneste version er gjort mere intuitiv og tilpasningsdygtig og eliminerer dermed mulige nedbrud i processen. De-palleteringen fra palle til bakke påvirkes ikke af unikke produktemballagedesign, slipsheets eller ændringer i sortimentet, som ellers er de klassiske syndere ved fejl og driftsstop.

- Når der sker ændringer i emballage og sortiment, opstår der problemer i den automatiserede logistik. Men vi gør nu det komplekse nemt, så en palle ubesværet kan sorteres i mindre pakker til distribution. Derudover kan systemet integreres i andre integratorløsninger, mens vores software kan tilpasses det enkelte distributionscenters mængder og størrelser, forklarer René Kahr.

Han forklarer, at Pallet to tray løsningen anslås til at kunne sortere op til 2.400 varer i timen, hvor sorterede varer bliver omfordelt og læsses på en bakke med en til seks varer på hver bakke.

Ny løsning øger digital enablement
Hos Körber Supply Chain er et af hovedmålene "digital enablement". Målet er at hjælpe virksomheder med at forbedre produktiviteten og driften ved at implementere digitale løsninger. Pallet to tray er en AI-baseret løsning, der med datasporing af de enkelte produkter gennem hele processen, 100 % automatisk omdanner hele paller til enkeltvarer på bakker uden behov for manuel indgriben. Det skal være med til at flytte virksomheder mod en langt mere effektiv drift.

- Der har ikke været en totalløsning på omfordelingen fra palle til bakke på markedet. Det hul lukker vi nu med den nye Pallet to tray. Den skal hjælpe med at optimere driften, spare ressourcer og fjerne usikkerhed i en automatiseret logistikproces på distributionscentrene. Vi har allerede solgt til nogle af de mest fremtrædende aktører, så vi ved, at der er behov for løsningen på flere markeder. Potentialet er stort, siger Ralph Korsbæk, der er salgschef for Product Solutions hos Körber Supply Chain.

Om Körber Supply Chain DK
Forsyningskæder bliver dag for dag mere og mere komplekse. Körber tilbyder en unik vifte af gennemprøvede "end-to-end“-teknologier til logistik, som passer til enhver virksomhedsstørrelse, forretnings- og vækststrategi. Udbuddet af tjenester omfatter software, automatisering, stemmestyring, robotter og materialehåndteringsudstyr - og inkluderer know-how til omfattende systemintegration. Som global partner imødekommer Körber udfordringerne og de konstant skiftende krav inden for logistik under overskriften "Conquer supply chain complexity". Körber Supply Chain DK er en del af den internationale teknologikoncern Körber. Læs mere på http://www.koerber-supplychain.com

Denne artikel er del af et tema:

Tema om HI robotter & automatisering 2023

 .

Mere fra...

07.06.2024Körber Supply Chain DK A/S

Sponseret

Milliardstor ordreindgang skaber nye nordjyske arbejdspladser

11.12.2023Körber Supply Chain DK A/S

Sponseret

Depalletering har taget et kæmpe spring med AI

08.12.2023Körber Supply Chain DK A/S

Sponseret

Körber Supply Chain forvandler NEXTs lager med avancerede RGV'er

29.09.2023Körber Supply Chain DK A/S

Sponseret

Körber løser virksomheders logistikudfordringer med automation i verdensklasse

29.09.2023Körber Supply Chain DK A/S

Sponseret

GXO benytter ny banebrydende AI-løsning fra Körber til at booste effektiviteten i distributionscenter

20.09.2023Körber Supply Chain DK A/S

Sponseret

Körber Supply Chain løser palle-til-bakke problemer: