Kapitalfond er ny medejer af Logitrans

For første gang i virksomhedens mere end 80 år lange historie har Logitrans A/S i Ribe fået en kapitalfond med ombord. Dansk Ejerkapital har netop investeret i den familieejede virksomhed, og fremtiden byder blandt andet på et ambitiøst robotprojekt.

Frederik E. Aackermann, Gitte Kirkegaard og Dorte Pedersen. Foto: Dansk Ejerkapital..

19.09.2023

SCM.dk

Logitrans har længe hørt til verdens førende udbydere af internt transportmateriel. I dag er mere end 150 medarbejdere beskæftiget i koncernen, som tæller fabrikken i Ribe, fabrikken i Kina og et salgskontor i Chicago. Logitrans udvikler, producerer og sælger mange former for intern transport, som for eksempel palleløftere, højtløftere og stablere, samt en lang række specialprodukter, som er med til at forbedre kundernes ergonomiske arbejdspladsindretning. Virksomheden eksporterer 95 procent.

Virksomheden blev grundlagt 1. maj 1940 af de nuværende ejeres bedsteforældre og har således været i familiens ejerskab i mere end 83 år. Det har derfor også været en meget stor beslutning at få andre med ombord i ejerskabet.

Spørger man Gitte Kirkegaard og Dorte Pedersen, som er de nuværende ejere af Logitrans A/S, hvad bevæggrunden bag beslutningen er, kommer der et meget velovervejet svar:

”Vi har de seneste 2 år været i gang med et meget omfattende udviklingsprojekt, som går ud på, at vi skal udvikle robotter. Det er en stor opgave, som kommer til at kræve mange ressourcer og investeringer og for at sikre bedst mulig succes med det projekt, har vi valgt at få Dansk Ejerkapital med ombord”.

”Med Dansk Ejerkapital får vi en erfaren minoritetsinvestor med. Det betyder at Dorte og jeg tilsammen, fortsat, har kontrollen i vores familievirksomhed, og det har da været en afgørende grund til at valget lige er faldet på dem. Desuden har kemi og fælles visioner for virksomheden spillet en meget vigtig rolle”, siger CEO i Logitrans, Gitte Kirkegaard.

Dansk Ejerkapital har købt 49 procent af selskabet og de resterende 51 procent ejes ligeligt af Dorte og Gitte.

”Jeg har fulgt selskabet i flere år og har lagt mærke til Gitte og Dortes flotte resultater og tilgang til udvikling af såvel kerneforretningen og som på robotområdet. I Dansk Ejerkapital er vi meget glade for at blive del af ejerkredsen, og jeg glæder mig til samarbejdet om den videre udvikling af Logitrans”, siger Partner i Dansk Ejerkapital, Frederik E. Aackermann.

”Vi er en virksomhed som er dybt forankret i lokalsamfundet, og vi har medarbejdere, der har været her længere, end vi selv har, så det med de fælles værdier har været en meget vigtig parameter for os i valget af partner. Desuden har det været vigtigt at få nogen med om bord, som har lyst til at investere sammen med os, så vi sammen kan udvikle virksomheden og, i særdeleshed gennem robotprojektet, have et mål om at vækste virksomheden til et højere niveau end den er på i dag”, siger Gitte Kirkegaard.

Læs også: Skandinavien løftes med køb af transportvirksomhed

Derfor glæder både Dorte og Gitte sig til rejsen sammen med Dansk Ejerkapital og selvfølgelig alle de mere end 150 dygtige medarbejdere.

”Vi er slet ikke i tvivl om, at der er masser af uforløst potentiale for vores produkter, men det kræver mod, ressourcer og investeringer at indfri dem, og det er det, vi nu skal i gang med at gøre sammen”, siger Gitte Kirkegaard.

- PiB

Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Bæredygtig materialehåndtering i logistikterminalen

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

24.07.2024SCM.dk

Norden køber norske Norlat Shipping

24.07.2024SCM.dk

Beskæftigelsen blandt ældre er steget markant det seneste årti

08.07.2024Apport Systems A/S

Sponseret

Nize Equipment ser frem til at maksimere potentialet af deres nye lagersystem

25.06.2024SCM.dk

Verdion fortsætter ekspansion med opkøb af byggegrund

18.06.2024SCM.dk

Lemvigh-Müller køber 34.000 kvm. i Kolding

18.06.2024EAB Lagerindretning

Sponseret

EAB Kundecase: 4000 FLEKSIBLE M² TIL MEDICOBRANCHEN

17.06.2024Apport Systems A/S

Sponseret

Party In A Box udvider lageret

14.06.2024SCM.dk

Carlsberg omlægger distribution i Taastrup

Jobmarked

Se alle

Tasklet Factory

Softwareudvikler til Tasklet

Vi søger lige nu en dygtig kollega til vores #TeamCode til at bidrage med at udvikle vores mobilapp, der effektiviserer lagre verden over.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

14.08.2024

Apport Systems A/S

Sales And Administration Coordinator

Her hos Apport Systems A/S er vi på udkig efter en ny medarbejder, der skal være med til at få dagligdagen på vores kontor i Risskov til at glide let. Er du en haj til administrative opgaver inden for bogholderi, salg og kontor? Perfekt, så læs med her.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Technical Documentation Engineer / Technical Writer

Kan du formulere og forenkle tekniske instruktioner og skabe gode brugeroplevelser i interaktionen mellem menneske og maskine? Og motiveres du af en varieret hverdag som en del af et stærkt team og muligheden for at arbejde med komplekse og højteknologiske løsninger? Så er det dig vi leder efter!

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Service Specialist

Har du en dybdegående teknisk viden og en passion for fejlfinding, og drømmer du om at udforske verden? Vi leder efter en dygtig Service Specialist med en solid baggrund og kendskab til både mekanik, elektronik, samt PLC.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Category Manager - med primært fokus på projektindkøb

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Vi er en virksomhed i udvikling og søger derfor en erfaren Category Manager til at styrke vores indkøbsteam. Vores dedikation til innovation har gjort os til en førende aktør i branchen. Som Category Manager hos Körber bliver du en del af et passioneret og resultatorienteret team, hvor din erfaring vil spille en central rolle i at udvikle vores indkøbsstrategi og forbedre vores leverandørnetværk.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Project Engineer - Controls

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Som vores nye Project Engineer - Controls bliver det derfor også en central del af din hverdag, som del af et passioneret og internationalt team der hver dag arbejder for at bringe automation og PLC til nye højder.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle
DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Netværkssikkerhed

Vil du opkvalificere dine færdigheder inden for netværkskommunikation? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplommodul, og få kompetencer til at sikre virksomhedens netværk mod angreb.

Dato

26.08.2024

Tid

13:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Udviklingsmetoder og udviklingsprocesser

Vil du styrke dine kompetencer inden for systematiske metoder til analyse, design og implementering af objektorienterede systemer? Så er dette kursus, som også er et diplommodul, interessant for dig.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektledelse – metoder og værktøjer - aften

Vil du være projektleder – eller ønsker du at opkvalificere dine projektlederkompetencer? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplom modul, og styrk dine evner til at planlægge, styre og følge op på projekter.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

Bredana Axcite A/S
Webinar
Sådan får I (bedre) styr på jeres varer i transit

Landed Cost modulet i Dynamics 365 giver jer en stribe fordele

Dato

27.08.2024

Tid

10:00

Sted

Live webinar fra Bredana Axcite, Aarhus

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Fra specialist til leder

Vil du have mere viden om de krav, der stilles til ledere i erhvervslivet? Og vil du udvikle dine ledelseskompetencer? Så tag dette kursus, som også er et diplommodul modul, og få sat fokus på dit potentiale i overgangen fra rollen som specialist til rollen som leder.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Det personlige lederskab og forandring - aften

Udvid og styrk dine personlige ledelseskompetencer og få udviklet dine samarbejdsevner og evner til at vække tillid hos medarbejdere.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup