Kemp LoadMaster OS certificeres af Cisco

Kemp Technologies’ load balancing-løsning er blevet certificeret af Cisco, hvilket betyder, at Ciscos brugere nu har mulighed for at optimere eksisterende hardware og opnå høj ydeevne. Samtidig elimineres behovet for en ekstern load balancer.

Kemp Technologies’ load balancing-løsning er netop blevet certificeret af Cisco til direkte installation på Cisco UCS (Unified Communication System)-platform med kompatibilitet til C-serie servere. Foto: Kemp.

14.01.2014

SCM.dk

Kemp Technologies’ load balancing-løsning er netop blevet certificeret af Cisco til direkte installation på Cisco UCS (Unified Communication System)-platform med kompatibilitet til C-serie servere.

Med den nye løsning opnår Ciscos brugere højere ydelse og fleksibel skalerbarhed i en forenklet netværksopsætning. Svar- og responstider minimeres og latency holdes på et minimum, da applikationerne ikke længere skal omkring en ekstern load balancer tilknyttet til UCS-infrastrukturen. 

”Det nye operativsystem, som installeres direkte på Cisco UCS-platformen, åbner nye muligheder for brugere, der tidligere har anvendt ACE (Application Control Engine Module). Lmos giver brugere mulighed for at opnå øget tilgængelighed, udnytte skalerbarhed og opnå højere ydelse i deres it-infrastrukturer,” fortæller Peter Sånevall, der er Nordic Sales manager fra Kemp Technologies. 

Blandt brugerne er for eksempel cloud-serviceudbydere med virtuelle løsninger optimeret til for eksempel ERP (Enterprise Ressource Planning) eller CRM-systemer (Customer Relations Management), hvor høj tilgængelighed og ydeevne er af største vigtighed.

Med Kemp load balancing direkte på UCS-server-platformen kan it-trafik effektivt og dynamisk fordeles til den bedst ydende server, hvilket øger ydeevnen af den enkelte applikation.

- JDN 

Toyota Material Handling A/S

Sponseret

3 centrale trin til ESG i din materialehåndtering

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

16.04.2024SCM.dk

Krisen i Mellemøsten truer sikkerheden på vitale handelsruter

16.04.2024SCM.dk

Sjælland får nyt sorteringsanlæg til plastaffald

08.04.2024SCM.dk

Forskere efterlyser bæredygtig og ansvarlig AI-udvikling

02.04.2024TrueCommerce

Sponseret

Nyt om elektronisk fakturering i Belgien

26.03.2024SCM.dk

Cybersikkerhed fylder arbejdslivet for mange

26.03.2024TrueCommerce

Sponseret

Elektronisk fakturering i Tyskland

25.03.2024SCM.dk

Pallerobot revolutionerer pallehåndtering med kunstig intelligens

22.03.2024Industriens Fond

Sponseret

‘Hackerene kender systemet bedre end dem, der har lavet dem’

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle