KICKS udvider succesfuldt partnerskab med RELEX Solutions til også at inkludere Space Planning & Automation

KICKS, nordens ledende forhandler af kosmetik og skønhedsprodukter, udvider deres partnerskab med RELEX Solutions til også at inkludere Space Planning & Automation samt mobil adgang til RELEX’ system.

KICKS udvider succesfuldt partnerskab med RELEX Solutions.

RELEX Living Retail Platform vil servicere KICKS’ 200+ butikker i Sverige, Norge og Finland ved at integrere deres supply chain og space planning processer. 

KICKS har benyttet RELEX’ supply chain løsning siden 2018, og har, som følge af et succesfuldt samarbejde, valgt at udvide partnerskabet for at opnå fordelene ved en fuld integreret løsning for supply chain og space planning. Før partnerskabet med RELEX anvendte KICKS et ældre system, der krævede manuelle, tidskrævende processer. 

Virksomheden vil anvende RELEX til opnå fuld synkronisering mellem supply chain- og merchandising teams, træffe beslutninger om planogrammer baseret på forecastet behov fremfor historisk salg og automatisere datafeeds for at sikre, at opdateret data altid er tilgængelig for space planners. Ved at give butiksmedarbejderne mobil adgang til RELEX-systemet vil KICKS forbedre den interne kommunikation mellem butikker og det centrale team og sikre bedre betingelser for at efterleve planogrammer.  

“Med RELEX har vi en lokal partner, der både kan supportere og udfordre vores måde at arbejde på og integrere vores processer i såvel space som supply chain planning” udtaler David David Heeroma, COO hos KICKS. ”Med RELEX kan vi mindske ineffektivitet ved ikke at se isoleret på space planning processer, men optimere det i forhold til hele vores end-to-end supply chain.” 

”Med integrationen af space og supply chain processer optimerer vi samarbejdet på tværs af funktioner, som vil tjene hele virksomhedens interesser, ” udtaler Joakim Hellman, Sales Manager hos RELEX Solutions. ”Vi ser frem til at udvide vores partnerskab med KICKS med dette nye projekt og hjælpe dem med at opnå endnu flere fordele, når de forener og fremtidssikrer deres detail planlægningsprocesser. 

Om KICKS
KICKS, den ledende skønhedskæde i den nordiske region, byder på et omfattende koncept indenfor kosmetik, duft samt hud- og hårpleje. Med veluddannede skønhedseksperter i 250 butikker i Sverige, Norge og Finland samt en velbesøgt online shop, tilbyder KICKS personlig og inspirerende skønhedsservice og omkring 30.000 produkter fra 300 brands. KICKS er en del af Axel Johnson Group. 

Mere fra...

RELEX Solutions køber Optimity for at tilbyde up-stream supply chain planlægning og -optimering

08.01.2024RELEX Solutions

Sponseret

11.12.2023RELEX Solutions

Sponseret

RELEX recognized as a Leader in 2023

16.08.2023RELEX Solutions

Sponseret

Reitan Convenience Sverige udvider deres partnerskab med RELEX for at transformere kampagneplanlægning og -optimering

REMA 1000 Norge vælger RELEX Solutions til at optimere forecasting, replenishment og space i deres butikker

02.02.2023RELEX Solutions

Sponseret

12.01.2023RELEX Solutions

Sponseret

3 fundamentals to maintaining control of demand in the consumer goods supply chain

13.12.2022RELEX Solutions

Sponseret

JYSK vælger RELEX Solutions til at understøtte ambitiøse globale vækstplaner med AI-drevet demand forecasting