Kvalitetsstyring får ny erfaren underviser med unik profil

Lektor på DTU, Lars Bock-Poulsen, er ny underviser i kvalitetsstyring på diplomuddannelsen i Operations & Supply Chain Management. Udover solid erfaring fra erhvervslivet har Lars fokus på at gøre læringen både relevant og praksisnær for vores studerende.

Lars Bock-Poulsen er ny underviser i kvalitetsstyring.

Lars bringer sin brede erfaring og dybe indsigt inden for kvalitetsstyring og digitalisering med sig til diplomuddannelsen i Operations og Supply Chain Management.

Med mere end 20 års ledelseserfaring på tværs af forskellige forretningsområder kan Lars relatere teorien til praksis og give konkrete eksempler på, hvordan kvalitetsstyring fungerer i forskellige industrier.
Lars' ekspertise inden for digitalisering og GMP (Good Manufacturing Practice) er særligt værdifuld i medicinalbranchen og vil bringe en unik dimension til undervisningen. Med titler som kvalitetsdirektør i Nomeco, projektleder hos Grundfos samt logistikdirektør hos DSV - Global Transport and Logistics, Coop i Danmark med flere samt erfaringer som virksomhedskonsulent (Senior Manager) har Lars stor erfaring at trække på.

Desuden har Lars omfattende erfaring med at arbejde internationalt og på tværs af kulturer, hvilket er afgørende, da kvalitetsstyring ofte omfatter standardisering og harmonisering af processer på tværs af geografiske områder og kulturer. 


En holistisk tilgang til kvalitetsstyring er også en del af Lars' styrker. Han kan demonstrere, hvordan forskellige faktorer i en virksomhed påvirker kvaliteten og hvordan man skaber integration og sammenhæng i kvalitetsstyringen.

Vi er begejstrede for at byde Lars velkommen som ny underviser på diplomkurset kvalitetsstyring. Hans erfaringer og kompetencer vil sikre, at vores studerende er godt rustet til at tackle fremtidens udfordringer inden for kvalitetsstyringsområdet, som er i hastig udvikling i disse år 
 
Få mulighed for at lære fra en dedikeret ekspert. Diplomkurset i kvalitetsstyring er 5 ECTS-point, og har opstart torsdag den 7. september 2023.

Tilmeld dig diplomkurset i kvalitetsstyring.
#Kvalitetsstyring #DTULearnforLife #Digitalisering #SupplyChainManagement #SCM #OperationsManagement #DTU #QualityManagement 

Mere fra...

16.01.2024DTU Learn for Life

Sponseret

Nye kurser: Bæredygtighed, Digitalisering, Økonomisk analyse… Kickstart 2024 og bliv bedre til Supply Chain Management

02.10.2023DTU Learn for Life

Sponseret

Lysten til personlig udvikling satte gang i en diplomefteruddannelse

20.09.2023DTU Learn for Life

Sponseret

Min diplomuddannelse i projektledelse har givet mig brugbare værktøjer i hverdagen

07.08.2023DTU Learn for Life

Sponseret

Min passion for SCM førte til en diplomuddannelse og en flot karriere

03.08.2023DTU Learn for Life

Sponseret

Kvalitetsstyring får ny erfaren underviser med unik profil

31.07.2023DTU Learn for Life

Sponseret

Min diplomuddannelse i SCM klæder mig på til at gå fra detaljer til strategi