Nye kurser: Bæredygtighed, Digitalisering, Økonomisk analyse… Kickstart 2024 og bliv bedre til Supply Chain Management

Hos DTU Learn for Life kan du tage efteruddannelse ved siden af dit fuldtidsjob og 2024 kickstartes med to spritnye kurser: Bæredygtighed og Digitalisering samt Økonomisk Analyse. Få indblik i fremtidens forretningslandskab, hvor bæredygtighed, data og økonomi er hjørnestenene.

Foto: DTU

”Med indførelsen af de nye fag Bæredygtighed og Digitalisering samt Økonomisk Analyse aktualiserer vi DTU’s uddannelse inden for Operations & Supply Chain Management,” siger Peder Veng Søberg, Studieleder, Diplomuddannelsen i Operations & Supply Chain Management på DTU.

”Eksperter i Operations og Supply Chain Management spiller en central rolle i løsningen af aktuelle udfordringer. Det er afgørende at kunne dokumentere og analysere initiativer også ud fra et økonomisk perspektiv. Når det kommer til bæredygtighedsudfordringer, giver det mening at integrere digitalisering og bæredygtighedsinitiativer med andre forbedringer i forsyningskæden,” fortsætter Peder

Kursus i Bæredygtighed og Digitalisering: Skab fremtidens forretningsmodel

Med dette kursus styrker du dine færdigheder inden for forbedring af bæredygtighed, bæredygtighedsrapportering og digitalisering. DTU's kursus i Bæredygtighed og Digitalisering er mere end blot teori. Det er en praksisorienteret tilgang til at forstå og implementere bæredygtighedsdimensioner og digitale teknologier. Det er højst relevant inden for Supply Chain Management og i Operations. 

Her arbejder du med relevante bæredygtighedsparametre og udforsker, hvordan data og digitalisering kan styrke rapportering, strategiske beslutninger og forretningsmodeller. Med fokus på Industri 4.0-teknologier får kursisterne håndgribelige færdigheder, der er essentielle for enhver, der ønsker at være i front inden for bæredygtig forretningspraksis.

Implementer Bæredygtighed og Digitalisering i virkeligheden

Du får ikke kun kendskab til EU’s bæredygtighedsdirektiv og relevante bæredygtighedsdimensioner, men også evnen til at identificere miljømæssige påvirkninger gennem produktets livscyklus. Denne praksisorienterede tilgang skaber medarbejdere, der ikke kun forstår bæredygtighedsteorier, men også kan omsætte dem til konkrete handlinger.

I dette kursus træder du ind i en verden, hvor du ikke blot lærer at identificere hotspots - de områder der udgør store miljø- og klimapåvirkninger - i produkters livscyklusfaser, men også lærer at mestre planlægning og ledelse af digitale transformationsstrategier. 

Uanset om du ønsker at beskrive livscyklusfaser eller beherske processerne i et produktsystems livscyklus gennem avancerede LCA-metoder, er dette kursus din nøgle til at blive ekspert på området. 

Bæredygtighed og Digitalisering, kursusstart: 1. februar 2024, kl. 9.00-15.00 

Læs mere her: Bæredygtighed og Digitalisering

Bliv knivskarp på økonomi og skab værdi for din virksomhed

På kurset Økonomisk Analyse kan du blive skarpere på de økonomiske dynamikker i organisationen. Kurset sætter fokus på generel investerings- og finansieringsteori og giver deltagerne værktøjer til at træffe velinformerede økonomiske beslutninger baseret på virksomhedens årsberetning og lovgivning.

Forstå det finansielle grundlag for idéer og tiltag, samtidig med, at du får en bred vifte af færdigheder, der strækker sig fra driftsøkonomiske beslutningsmodeller til evnen til at lave business case-beregninger for investeringer i forsyningskæden.

Fra teori til handling: Skaber ledere med værdifuld viden

Her får du færdighederne til at udføre økonomiske analyser, udarbejde kalkuler og præsentere økonomiske anbefalinger til relevante interessenter. Desuden vil du kunne mestre kunsten at lave business case-beregninger for investeringer i forsyningskæden. 

Som deltager får du en dybdegående forståelse af økonomisk styring og en bred vifte af økonomiske analyseteknikker. Fra at indgå i dialog med interessenter til at lede digitale transformationsstrategier, udstyrer kurset ledere med værdifulde kompetencer til at påvirke virksomhedens økonomiske resultater og træffe strategiske beslutninger.

Dette kursus henvender sig til alle, der har interesse for økonomisk analyse. Gør dig klar til at styrke dine økonomiske kompetencer og skabe værdi for din virksomhed.

Økonomisk Analyse, kursusstart: 20. marts 2024, kl. 17.00-20.30 

Læs mere her: Økonomisk Analyse

Arbejder du med SCM? Så er efteruddannelse på DTU nok noget for dig 

DTU's diplomkurser i Bæredygtighed og Digitalisering samt Økonomisk Analyse åbner dørene til en dynamisk og konkurrencedygtig karriere inden for Supply Chain Management. Uanset om du ønsker at forme bæredygtige forretningsmodeller eller forstå økonomiens kompleksitet, er DTU's efteruddannelse din vej mod succes i fremtidens forretning. 

De to diplomkurser kan tages hver for sig og suppleres med flere kurser, så du kan tage en hel diplomuddannelse i Operations og Supply Chain Management.

Se mere her: Diplomuddannelsen i Operations og Supply Chain Management 

Mere fra...

16.01.2024DTU Learn for Life

Sponseret

Nye kurser: Bæredygtighed, Digitalisering, Økonomisk analyse… Kickstart 2024 og bliv bedre til Supply Chain Management

02.10.2023DTU Learn for Life

Sponseret

Lysten til personlig udvikling satte gang i en diplomefteruddannelse

20.09.2023DTU Learn for Life

Sponseret

Min diplomuddannelse i projektledelse har givet mig brugbare værktøjer i hverdagen

07.08.2023DTU Learn for Life

Sponseret

Min passion for SCM førte til en diplomuddannelse og en flot karriere

03.08.2023DTU Learn for Life

Sponseret

Kvalitetsstyring får ny erfaren underviser med unik profil

31.07.2023DTU Learn for Life

Sponseret

Min diplomuddannelse i SCM klæder mig på til at gå fra detaljer til strategi