Lagerautomaterne styrker kundeoplevelsen

Nyt lager til butik og webshop.

Ordreplukningen er blevet mere præcis, bla. pga. put-to-light systemet..

I webshoppen fluer.dk og den fyske butik Grejshoppen, blev alle varer før plukket i selve butikken.
Kunderne oplevede derfor at personalet var optaget, og medarbejderne oplevede, at de ikke kunne give den gode service og vejledning de stræbte efter, og som mange kunder kom efter i butikken. Det var en udfordring, for de sælger i høj grad oplevelser, ikke kun fiskeudstyr.

Der skulle derfor findes en lagerløsning, som gjorde det let og overskueligt at håndtere ordreplukningen af 30.000 varenumre, hvor mere end halvdelen er små fluer, kroge, liner, bait etc.

Nye lokaler blev fundet, så nu er lager og ordreplukning til webshoppen flyttet ud af butikken og ind på en anden lokation med reoler, lagerautomater og moderne plukkesystemer.
I dag betjener lageret alle webshopkunderne samt butikken i Vejle med udvalgte varer, og butikken får positiv omtale, god luft og plads til varer og kunder.
 

Effetiv ordrepluk med Modula lagerautomater
”Lagerautomaterne har givet os mulighed for at håndtere vores små varer, få dem sorteret op, få styr på dem og hvor de ligger. Tidligere brugte vi rigtig mange mandetimer på at finde den rigtige kasse med den rigtige vare.” 
Fortæller Lars Kristensen, ejer af fluer.dk og Grejshoppen.

Det sørger lagerautomatens WMS for i dag, og resultatet er at der er kommet større hastighed og effektivitet i ordreekspeditionen, som giver mulighed for at plukke mange flere ordrer på en dag, sammenlignet med den manuelle ordreplukning.

Det komprimerede lager giver også store pladsbesparelser på det nye lager. Lagerautomaternes samlede kapacitet svarer til 263,25 m², men fylder kun 14,3 m².

Det er ret simpelt, hvorfor jeg har valgt Modulas lagerautomater. Vi fik opbygget en rigtig god relation til sælgeren, og Modulas software kunne snakke sammen med vores. Den komplette pakke var sat sammen ét sted fra. Det har været et godt samarbejde.” fortsætter Lars.

Se mere om Modula lagerautomater her

Mere fra...

29.11.2023Hans Schourup A/S

Sponseret

Pakkelinjer med fuldautomatisk sortering hos Søstrene Grene

10.11.2023Hans Schourup A/S

Sponseret

Modula lagerautomat til varer med lav omsætningshastighed

26.10.2023Hans Schourup A/S

Sponseret

Innovativt Automationsprojekt til Sygehuset i Køge

20.09.2023Hans Schourup A/S

Sponseret

Kom og få en snak om automatisering

26.02.2023Hans Schourup A/S

Sponseret

Autonome mobile robotter: Sådan fungerer de og sådan kan de blive en del af dit lager

19.01.2023Hans Schourup A/S

Sponseret

Automatisering kan bane vejen for bæredygtig lagerdrift