LEDVANCE lyser FENIE ENERGÍAS hovedkvarter op med avanceret LED kontorbelysnings-løsning

LEDVANCE-projektteamet i Spanien har leveret en avanceret belysningsløsning til FENIE ENERGÍAs hovedkvarter i Madrid, kendetegnet ved effektivitet, interaktivitet og tilpasning. Gennem implementeringen af ​​moderne LED-teknologi og sofistikerede styresystemer opnår belysningskonceptet ikke kun bemærkelsesværdige energibesparelser og omkostningsreduktioner, men sikrer også enestående lyskvalitet, der er skræddersyet til de specifikke behov i hvert arbejdsområde.

Foto: LEDVANCE

Med funktioner som dæmpbare armaturer, forlænget levetid og intuitiv smartphone-styret lysstyring repræsenterer løsningen et betydeligt fremskridt inden for belysning af arbejdspladser, der sætter nye standarder for moderne kontormiljøer.

FENIE ENERGÍA, en fremtrædende energikonsulent- og forsyningsvirksomhed, søgte en moderne og effektiv belysningsløsning til sit hovedkvarter i Madrid. Denne løsning skulle ikke kun føre til energibesparelser og omkostningsreduktioner, men også levere overlegen lyskvalitet, der passer til moderne arbejdsmiljøer. Systemet krævede således DALI-enheder til optimeret sensorstyret belysning. Ved at betro LEDVANCE belysningsdesignet, planlægningen og leveringen af ​​belysning til deres nye kontorlokaler, fællesarealer, reception og toiletter, blev FENIE ENERGÍA overbevist af mærkets omdømme og den enestående kvalitet af armaturerne og systemkomponenterne. 

Derudover blev der tilbudt fleksible, præcist skræddersyede designs til at opfylde specifikke kundebehov, sammen med omfattende, konsekvent kundecentreret service og support i hele projektets varighed. På FENIE ENERGÍA’s hovedkvarter giver Downlight IP44 og Panel LED-armaturer nu skræddersyet belysning, der imødekommer kravene i hvert arbejdsområde, med ensartet belysning og fremragende blændingskontrol (UGR<19). Dæmpbarheden af ​​disse armaturer muliggør individuelle justeringer af lysintensiteten. 

Med en forlænget levetid på op til 70.000 timer og en garanti på op til fem år reduceres vedligeholdelses- og reparationsomkostningerne markant. Desuden kan de installerede armaturer prale af fremragende energieffektivitet, hvor LED Downlights opnår energibesparelser på op til 60 procent sammenlignet med traditionelle lysstofrør. Yderligere forbedring af effektiviteten er lysstyringen, der er lettet af DALI 2.0-controllere og dagslys-/bevægelsessensorer, hvilket muliggør bekvem regulering af belysningen på tværs af forskellige rum via den LEDVANCE-specifikke app til DALI. 

Jaume Fornés, præsident for FENIE ENERGÍA, sagde: "Ekspertvejledning, fremragende service og produkter, der oversteg vores forventninger - vores samarbejde med LEDVANCE-eksperterne var en komplet succes på alle måder."

Mere fra...

01.05.2024LEDVANCE A/S

Sponseret

LEDVANCE lyser FENIE ENERGÍAS hovedkvarter op med avanceret LED kontorbelysnings-løsning

20.03.2023LEDVANCE A/S

Sponseret

At holde sig den cirkulære økonomi for øje

15.08.2022LEDVANCE A/S

Sponseret

LEDVANCE extends its range of professional luminaires

09.05.2022LEDVANCE A/S

Sponseret

LEDVANCE: El & Teknikmessen har været en bragende succes

25.04.2022LEDVANCE A/S

Sponseret

RoHS-direktivet og hvad det betyder for dig

28.03.2022LEDVANCE A/S

Sponseret

LEDVANCE og ENERGIHJEM danner samarbejde