Live update fra CeMat: en hård start for EffiMat

I øjeblikket er alles øjne rettet mod Hannover og CeMat messen. Eller, sådan føles det i hvert fald for EffiMat Storage Technology A/S. Det er nemlig den største messe, vi har deltaget i til dato og kulminationen på mange måneders arbejde.

EffiMat fik dog en hård start på ugen, da mandskabet sent søndag aften fandt ud af, at PC’en med server og software var blevet stjålet i løbet af weekenden. Dermed stod maskinen helt stille. Pludselig var der krisestemning, for uden software var der ingen demonstration af maskinen.

I løbet af aftenen lykkedes det dog at opsore en erstatnings PC med det rigtige software. Den ankom mandag eftermiddag, hvorefter vi kunne starte forfra med at få maskinen op at køre; et større stykke arbejde, end det umiddelbart kunne lyde til.

Vores dygtige team har næsten arbejdet i døgndrift for at det skulle lykkedes, og fra onsdag morgen har teamet meldt ud, at de er klar.

“Heldigivis har vi tre dage endnu til at vise verden hvad vi kan, og det glæder vi os til, ” siger CEO Jørgen Flemming Ladefoged.

Man kan stadig nå at se en demonstration af EffiMat'en. Vores salgskonsulenter står klar til at rådgive og demonstrere i hal 13, stand B49.

Det er ikke første gang, vi har haft uventede problemer på en messe, og montørerne har måttet tænke hurtigt og kreativt. For to år siden deltog vi på ProMat (Chicago) med en prototype af den nuværende EffiMat. Den endte med at sidde fast i tolden så længe, at den først ankom til messen efter den første messedag. Dengang arbejdede vores mandskab også hele natten, for at få maskinen op at køre. Læs hele historien fra ProMat HER

20.06.2022EffiMat Storage Technology A/S

Sponseret

Three key issues in supply chain management and how to overcome them

13.06.2022EffiMat Storage Technology A/S

Sponseret

EFFIMAT revolutionizes hotel industry with new solution for Scandic Spectrum

20.10.2021EffiMat Storage Technology A/S

Sponseret

INTRODUCING SINA

18.05.2021EffiMat Storage Technology A/S

Sponseret

HospiMat revolutionerer opbevaring af senge på Hospitaler

20.11.2020EffiMat Storage Technology A/S

Sponseret

EFFIMAT udvider

19.11.2020EffiMat Storage Technology A/S

Sponseret

EFFIMAT Storage Technology bliver til EFFIMAT