LogiMat lagerautomat og Autocruiser i unik kombination

CASE STUDY: Creativ Company A/S i Holstebro havde behov for et system til at optimere både deres opbevaring og deres ordreplukning. Valget faldt på en unik kombination af lagerautomaten LogiMat og Autocruiser fra SSI Schäfer.

SSI Autocruiser.

12.11.2013

Sponseret

Nikolaj Berger, SSI Schäfer

SSI Schäfers løsning hos Creativ Company er en unik kombination, som består af otte lagerautomater, 300 meter skinner og 27 Autocruiser vogne. Det er første gang, at SSI Schäfer har leveret en løsning med en kombination af LogiMat og Autocruiser.

De otte lagerautomater er hver seks meter høje og har en total opbevaringskapacitet på 1.000 m2. Dette skaber effektiv opbevaring på et minimalt område, da man udnytter højden til opbevaring af mindre dele, hvilket er en af de største fordele ved en lagerautomat. SSI Schäfers LogiMat har yderligere fordele ved, at der kan tilføjes forskellige funktioner, der både øger ergonomien og effektiviteten. Af disse kan blandt andet nævnes LogiTilt, som sørger for at vippe skuffen, så rækkedybden reduceres og ergonomien øges. Dette er især en fordel ved kontinuerligt arbejde med lagerautomaten, hvilket kan være tilfældet, hvis de benyttes som plukkestationer.

Systemet indeholder også 300 meter bane med 27 stk. SSI Autocruiser, der sørger for at transportere kasser til de forskellige lagerautomater. Med dette system kan man transportere 300-450 enheder i timen, hvilket bidrager til en øget effektivitet.

Et af målene for udviklingen af systemet var at nedbringe arbejdsmængden ved at minimere unødvendig håndtering af varerne, hvilket er sikret ved hjælp af dette semiautomatiske system. 

Læs mere om LogiMat og løsningen hos Creativ Company.

Læs mere om SSI Autocruiser.

05.10.2023SSI Schäfer

Sponseret

SSI Schäfer indgår samarbejde med STL Lagerteknik A/S for at udbygge tilstedeværelsen i Danmark

15.12.2022SSI Schäfer

Sponseret

Sådan løses de tre største udfordringer ved fryselagring

24.10.2022SSI Schäfer

Sponseret

Automatisering som konkurrencefordel

17.10.2022SSI Schäfer

Sponseret

SSI Schäfer Group udnævner Michael Hillström til ny administrerende direktør for SSI Schäfer Nordics

19.09.2022SSI Schäfer

Sponseret

Den ultimative rejse fra manuel drift til automatisering

06.09.2022SSI Schäfer

Sponseret

Den ultimative rejse fra manuel drift til automatisering