Louisiana strømliner deres butik med stregkoder og labelsoftware

Delfi Technologies har leveret en samlet software- og hardwareløsning til printning af labels til varernes stregkoder i Louisiana Butik.

Labels hos Louisiana Butik.

Hos Louisiana Museum of Modern Art er der kunst og oplevelser for hele familien, og de smukke omgivelser både fascinerer og inspirerer de mange, dagligt besøgende. Til at fuldende oplevelsen har Louisiana en flot og indbydende butik, hvor Delfi Technologies har leveret en samlet software- og hardwareløsning til printning af labels til varernes stregkoder.

Louisiana Butik er én af verdens førende museumsbutikker, og ligger i hjertet af museet; det er faktisk her museumsbesøget både starter og slutter, og der er derfor et konstant flow af kunder igennem butikkens udstillinger. Her finder man alt fra smukke kunstplakater, til inspirerende bøger om bl.a. arkitektur, til lærerigt legetøj, interiør samt tøj til både mænd og kvinder.

Stort varesortiment kræver skarpt overblik

Louisiana Butik er dermed ikke blot et lille museumsudsalg i hjørnet af museet, men en stor butik fordelt på 2 plan med et imponerende varesortiment, som tæller mange forskellige varekategorier og produkter.

Læs også: Delfi hjælper NORMAL med løsning til butik og lager 

For at registrere samt holde styr på de mange produkter har Delfi Technologies leveret en kombineret software- og hardwareløsning til Louisiana Butik, som gør det nemmere at opmærke deres mange tusinde varer og dermed skabe det nødvendige overblik.

På butikslageret har Louisiana en Citizen labelprinter, CL-S700, sat op til BarTender Label Software, hvor medarbejderne selv nemt og effektivt kan printe labels med stregkoder på. De bruger også den mindre Zebra labelprinter, ZD420, til print af GLS-fragtlabels til når de i ny og næ sender varer ud fra butikken. Derudover bruger de DelfiScan M71 til at scanne stregkoderne ind i systemet på lageret.

- Inden vi fik BarTender-setuppet sat op havde vi virkeligt udfordringer med opmærkning af stregkoderne til vores mange tusinde varer. Det var svært at differentiere specifikke produkter, hvilket vi nu hurtigt kan ud fra de labels med stregkoder vi selv printer til størstedelen af vores produkter, fortæller Jørn Maribo, Logistik Assistent hos Louisiana.

Læs også: Mobilt værktøj gør en forskel hos XL-byg

BarTender Label Software gør det muligt at forbedre sikkerheden og effektiviteten samt overholde regler og standarder når det kommer til korrekt printning af stregkoder. Hos Delfi Technologies har vi et tæt samarbejde med Seagull Scientific som er hjernen bag BarTender.

Et værdifuldt samarbejde, som minimerer risikoen for fejl

Derudover yder Delfi Technologies kontinuerlig service på BarTender-setuppet, så Louisiana Butik altid har opdaterede og korrekte stregkoder og produktinformation på deres labels.

Læs også: Voice picking hjælper Imerco på centrallageret

Delfi Technologies har i samarbejde med Louisiana Butik udviklet forskellige labelskabeloner, som hurtigt og nemt kan tilpasses og rettes, men får butikken pludseligt brug for nye skabeloner eller tilretninger er Delfi klar til at hjælpe.

- Den service Delfi Technologies yder i forbindelse med vores BarTender setup er meget værdifuld for os. Vi undgår at lave fejl samt selv servicere softwaren, da teknikeren sørger for alt, så vi derefter hurtigt er køreklare igen, fortsætter Jørn Maribo.

Vækster med webshop i forbindelse med Covid-19

I forbindelse med pandemien har Louisiana også været ramt af nedlukninger og restriktioner, hvilket har tvunget dem til at tænke i nye baner; nemlig med en webshop til at supportere deres fysiske butik. Webshoppen har på blot 1 års tid vokset sig til en fantastisk forretning, som dagligt suppleres af den fysiske butik med opfyldninger af varer.

Om Louisiana Museum Of Modern Art
Louisiana Museum Of Modern Art slog dørene op i 1958 i Humlebæk, og har siden da gennemgået 7 ombygninger/udvidelser. Ønsket var at skabe et museum, hvor danskerne kunne se den moderne kunst. I dag har Louisiana mere end 600.000 besøgende om året, og er dermed ét af Danmarks mest besøgte museer.


Om Delfi Technologies
Delfi Technologies er en europæisk it-virksomhed, der udvikler og sælger stregkodeløsninger i forbindelse med vareregistrering og elektroniske hyldeforkanter - primært til detail-, lager og logistikbranchen samt sundhedsvæsnet. Delfi Technologies er vokset markant de senere år og råder i dag over 110 medarbejdere med kontorer i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Italien og Vietnam.

Mere fra...

04.06.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Tættere på kunderne med digitale prisskilte

03.06.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Erfaren cykelforhandler har succes med digitale prisskilte

30.05.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

24/7 ubemandede butikker vinder frem med digitale prisskilte

29.05.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Cycle Sport Silkeborg optimerer kundeoplevelsen med digitale prisskilte

21.05.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Effektiv lagerstyring med Delfi Technologies på NORMALS nye topmoderne 78.000 m2 logistikcenter

13.05.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Cube Store – Radsport Bert drager fordel af digitale prisskilte