Lyngsoe Systems får kæmpeordre hos Saudi Post

Softwareleverandøren Lyngsoe Systems har underskrevet en stor millionordre med det saudiske postvæsen. Aftalen omfatter levering og implementering af software og hardware til en sporbarhedsløsning.

"Vi har løst forskellige mindre opgaver for Saudi Post gennem de seneste otte år. De seneste to år har vi arbejdet målrettet på at få den her aftale på plads, hvor vi blandt andet har kørt et prøveprojekt hos dem", siger Rasmus Bartholomæussen, der er regional director Middle East hos Lyngsoe Systems. Foto: Lyngsoe Systems..

13.10.2014

SCM.dk

Det danske Lyngsoe System fra Aars i Himmerland har solgt en sporbarhedsløsning til det saudiske postvæsen. Kæmpeordren, der officielt blev underskrevet i Saudi Arabien, indebærer, at Lyngsoe Systems skal levere og implementere software og hardware til sporbarhed af breve, pakker, containere, lastbiler og medarbejdere på Saudi Post’s 678 posthuse og sorteringscentre i 139 byer. I forbindelse med den nye aftale vil den jyske virksomhed åbne et nyt salgs- og servicekontor i Saudi Arabien.

Læs også: Kapitalfond køber Lyngsoe Systems

Desuden skal Lyngsoe Systems  stå for at optimere og effektivisere de nuværende processer og efterfølgende uddannelse af medarbejderne hos det saudiske postvæsen. Den danske virksomhed får også ansvaret for at servicere den nye løsning fremadrettet.

Den samlede projektsum for projektet er på knap 100 millioner kroner, og det gør Saudi Post-aftalen til en af de største enkeltaftaler i Lyngsoe Systems – hvis ikke den største.

”Det saudiske postvæsen ønsker at opbygge et moderne og effektivt postsystem med den størst mulige grad af automatisering og med minimale muligheder for menneskelige fejl. Man vil have track & trace med fuld viden om, hvor posten er i realtid, og det er det, vi leverer”, siger Rasmus Bartholomæussen, der er regional director Middle East hos Lyngsoe Systems.

Flere års samarbejde
Samarbejdet med Saudi Arabien er ikke helt nyt for den jyske virksomhed, der har løst forskellige mindre opgaver for Saudi Post gennem de seneste otte år.

”De seneste to år har vi arbejdet målrettet på at få den her aftale på plads, hvor vi blandt andet har kørt et prøveprojekt hos dem, siger Rasmus Bartholomæussen, der har boet i Riyadh det seneste år sammen med familien og vil bo der under hele projektfasen. Her vil han sikre, at alt forløber, som det er aftalt. Han er samtidig på udkig efter nye forretningsmuligheder for Lyngsoe Systems i Mellemøsten.

Løsningen for Saudi Post forventes at være fuldt implementeret i efteråret 2016, hvorefter Lyngsoe i en årrække vil være repræsenteret hos Saudi Post for at sikre fuld udnyttelse af løsningen.

Læs også: Ny topdirektør til Lyngsoe Systems

I alt forventer Lyngsoe Systems at have 10 medarbejdere dedikeret til opgaven for Saudi Post, både i virksomhedens hovedkontor i Aars, Himmerland, og i det nye lokale kontor i Riyadh.

-SSM

Scanlox ApS

Sponseret

AGILOX AMR fra SCANLOX muliggør en implementering af automatiseret intern transport på få timer

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

23.02.2024SCM.dk

Kinesiske kraner mistænkt for spionage

23.02.2024SCM.dk

Unimec bygger nyt og udvider med 33 procent

21.02.2024SCM.dk

Nyt kvantespring for 3D-print

21.02.2024Industriens Fond

Sponseret

Kunstig intelligens hjælper robotter med at passe på dyr og mennesker

14.02.2024SCM.dk

Inspirationsdag skal hjælpe med overblik over robotteknologi

14.02.2024Bredana Axcite A/S

Sponseret

Download gratis e-bog om BI-løsning udviklet specielt til Supply Chain Management

13.02.2024TrueCommerce

Sponseret

Vigtig opdatering på e-fakturering i Polen

13.02.2024SCM.dk

NIS2-hammeren rammer snart, men myndigheder og danske virksomheder halter efter

Jobmarked

Se alle

Apport Systems A/S

Bliv vores Software Developer. Vores SQL Expert til udviklingsteamet.

Er du klar til at blive Apports nye softwareudvikler: et job med ansvar, selvstændighed og IT-kundskaber. Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bredana Axcite A/S

Er du vild med programmering - og stærk til D365FO?

Hvis du elsker programmering helt ud i fingerspidserne og nikker entusiastisk, når snakken går på D365FO, OOP, SOLID og polymorphe variable, så læs endelig videre. Vi er nemlig på udkig efter en passioneret og hardcore udvikler til vores team i Kolding. Er det dig?

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bredana Axcite A/S

Banker dit hjerte for programmering?

Hvis du elsker programmering helt ud i fingerspidserne og nikker entusiastisk, når snakken går på OOP, SOLID og polymorphe variable, så læs endelig videre. Vi er nemlig på udkig efter en passioneret og hardcore udvikler til vores team i Aarhus eller Kolding. Er det dig?

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bredana Axcite A/S

Har du erfaring inden for intern logistik og/eller produktion?

Bredana Axcite søger en handlekraftig ERP-konsulent

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bureau Veritas

Specialist i livscyklusvurderinger, miljøvaredeklarationer mm.

Specialist i livscyklusvurderinger, miljøvaredeklarationer mm. søges til international virksomhed

Område

Sydjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bureau Veritas

Auditor til ISO 9001, ISO 14001 OG ISO 45001

Bureau Veritas Certification søger auditor til ISO 9001, ISO 14001 og ISO 45001

Område

Sydjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bureau Veritas

Administrative assistant for marine & offshore

Join Bureau Veritas Denmark in an exciting position as part-time administrative assistant in the Marine Department

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bureau Veritas

IT-Sikkerhedskonsulent

Bureau Veritas søger IT-sikkerhedskonsulent

Område

Sydjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Zetes

Zetes søger ny Business Consultant i Supply Chain-løsninger

Som Business Consultant inden for supply chain-optimering vil du bidrage med din ekspertise gennem hele salgscyklussen, være en betroet rådgiver og deltage i kvalificeringen af forretningsmuligheder. Du vil tage ansvar for udvælgelsen af den bedste projekttilgang og påvirke strategien for vores supply chain-løsninger.

Område

Hele landet

Ansøgningsfrist

28.02.2024

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle
RELEX Solutions
Webinar
The future of consumer goods supply chain planning

Join us for an exclusive online event that will introduce the new RELEX end-to-end supply chain planning solution capabilities for consumer goods companies.

Dato

07.02.2024

Sted

On-line

RELEX Solutions
Webinar
RELEX Next

Deltag til vores årlige online begivenhed RELEX Next. Her vil du høre alt om RELEX’ nyeste løsninger, samt erfaringer fra virksomheder, der allerede bruger dem succesfuldt. At følge med udviklingen er afgørende for detailhandlens succes. Under RELEX Next vil vi dykke ned i kritiske branchetemaer for at undersøge, hvordan hurtigt skiftende forbrugsvaner, supply chain disruptions og økonomisk usikkerhed understreger behovet for intelligent detailplanlægning - og hvorfor det er vigtigere end nogensinde før. Se hele agendaen på linket.

Dato

15.02.2024

Tid

14:00

Sted

On-line

Bureau Veritas
Kursus
NIS2 – Hvad er det, hvad betyder det, og hvordan kommer du i gang?

Sæt kryds i kalenderen den 26. februar og vær med, når vores ekspert på området, Thomas Vestergaard, giver en intro til NIS2 og gennemgår en mulig plan for arbejdet imod efterlevelse af kravene i din virksomhed.

Dato

26.02.2024

Tid

08:30

Sted

Fredericia

TrueCommerce
Webinar
Webinar: EDIFACT

Alt du skal vide om EDIFACT

Dato

05.03.2024

Tid

11:00

Sted

Online

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Agile projekter - Hybrid - dag

Vil du lære at lede agile projekter professionelt og effektivt? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplommodul, og få indsigt i agile værktøjer og kompetencer i agil projektledelse.

Dato

08.03.2024

Tid

09:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektstrategi og -organisation

Skal du til at lede projekter, – eller gør du det allerede? Så tilmeld dig kurset Projektstrategi og –organisation, som også er et diplommodul, og få indblik i virksomheders og organisationers værdiskabelse, udviklingsfaser og meget mere.

Dato

11.03.2024

Tid

09:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup