Lyngsoe Systems solgt til svensk kapitalfond

Softwarevirksomheden Lyngsoe Systems er blevet solgt til den svenske kapitalfond Accent Equity. Med aftalen er Lyngsoe Systems klar til næste etape på den vækstrejse, som virksomheden har været på siden 2014.

Lyngsoe Systems har i mere end 40 år udviklet asset-tracking-, automatiserings- og logistikløsninger til blandt andet postvæsen, biblioteker, distributionsfirmaer samt flyselskaber og lufthavne. Foto: 123RF.

19.08.2022

SCM.dk

Lyngsoe Systems får ny ejer i form af svenske Accent Equity. Det sker efter otte år med den danske kapitalfond CataCap i ejerkredsen, hvor der har været et skarpt fokus på at kommercialisere og internationalisere virksomheden. 

”Vi er stolte over, at vi i dag er en virksomhed i topform. Den udvikling vi har været igennem, havde ikke været muligt uden vores fantastiske medarbejdere og en stærk ejer med tiltro til forretningen og ledelsen. Vi er utrolig glade for, at Accent Equity nu træder ind i ejerkredsen. Det giver os et rigtig godt udgangspunkt for at forfølge vores vækstambitioner i de kommende år”, siger Villads Thomsen, der er CEO i Lyngsoe Systems.

I dag er Lyngsoe Systems løsninger til stede i 60 lande og inden for de seneste to år har virksomheden øget sin omsætning med 28 procent. 

Accent Equity: Højt kompetenceniveau og stærk kommerciel platform

Partner Carl Fürstenbach hos Accent Equity ser frem til at samarbejde med ledelsen og medarbejderne hos Lyngsoe Systems:

”Lyngsoe Systems har en stærk position i markedet og har i løbet af de seneste år - på trods af pandemien -lagt et stærkt fundament for fremtidig vækst. Men det der virkelig har imponeret os i vores dialog med Lyngsoe Systems er kompetenceniveauet blandt medarbejderne. Vi ser i den grad frem til rejsen, der venter forude”.

Læs også: Verdion udvider porteføljen med første opkøb i Jylland

Accent Equity bliver majoritetsejere og indgår i partnerskab med den øvrige ledelse, som forsætter i virksomheden.

Vækstpotentiale i megatrends skal indfries

Lyngsoe Systems har i mere end 40 år udviklet asset-tracking-, automatiserings- og logistikløsninger til blandt andet postvæsen, biblioteker, distributionsfirmaer samt flyselskaber og lufthavne.

I kølvandet af Covid-19 har mange globale virksomheder fået øjnene op for vigtigheden i at optimere, sikre og skabe transparens i deres forsyningskæder. Det stiller virksomhederne overfor en række udfordringer, som Lyngsoe Systems’ løsninger kan være med til at løse.

”Pandemien har været med til at øge globale virksomheders behov for at opbygge mere robuste forsyningskæder og automatisere deres processer. Det kan vores løsninger hjælpe med. Og vi er med vores unikke kompetencer inden for digitalisering af logistik og forsyningskæder godt positioneret til at indfri vækstpotentialet og tage en bid af det marked”, siger Villads Thomsen, CEO i Lyngsoe Systems. 

Lyngsoe Systems vurderer, at markedet for asset-tracking anslås at vokse 20 procent årligt frem til 2026 fra en nuværende anslået værdi på omkring 36 milliarder kroner.

Salget til Accent Equity forventes endeligt at gå igennem 1. september 2022.

- KCP

Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Bæredygtig materialehåndtering i logistikterminalen

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

12.07.2024SCM.dk

Flot vækst og generationsskifte hos Eryk A/S

11.07.2024SCM.dk

Fremtidens transport har flere udfordringer end blot elektrificering

05.07.2024DTU Learn for Life

Sponseret

Nyt kursus i jernbaneteknologi tilbyder dybdegående indsigt

04.07.2024GS1 Denmark

Sponseret

5 gode råd til at kortlægge dine emballagedata

02.07.2024Descartes

Sponseret

Descartes bliver stærkere inden for fragthåndtering med opkøbet af BoxTop Technologies

02.07.2024SCM.dk

Maersk har trukket sig - DSV fortsat med i budkrig om DB Schenker

02.07.2024GS1 Denmark

Sponseret

22 af verdens største virksomheder er enige: Farvel stregkode – og velkommen QR-kode fra GS1

28.06.2024SCM.dk

Strøm og fjernvarme blev grønnere sidste år

Jobmarked

Se alle

Tasklet Factory

Softwareudvikler til Tasklet

Vi søger lige nu en dygtig kollega til vores #TeamCode til at bidrage med at udvikle vores mobilapp, der effektiviserer lagre verden over.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

14.08.2024

Apport Systems A/S

Sales And Administration Coordinator

Her hos Apport Systems A/S er vi på udkig efter en ny medarbejder, der skal være med til at få dagligdagen på vores kontor i Risskov til at glide let. Er du en haj til administrative opgaver inden for bogholderi, salg og kontor? Perfekt, så læs med her.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Technical Documentation Engineer / Technical Writer

Kan du formulere og forenkle tekniske instruktioner og skabe gode brugeroplevelser i interaktionen mellem menneske og maskine? Og motiveres du af en varieret hverdag som en del af et stærkt team og muligheden for at arbejde med komplekse og højteknologiske løsninger? Så er det dig vi leder efter!

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Service Specialist

Har du en dybdegående teknisk viden og en passion for fejlfinding, og drømmer du om at udforske verden? Vi leder efter en dygtig Service Specialist med en solid baggrund og kendskab til både mekanik, elektronik, samt PLC.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Category Manager - med primært fokus på projektindkøb

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Vi er en virksomhed i udvikling og søger derfor en erfaren Category Manager til at styrke vores indkøbsteam. Vores dedikation til innovation har gjort os til en førende aktør i branchen. Som Category Manager hos Körber bliver du en del af et passioneret og resultatorienteret team, hvor din erfaring vil spille en central rolle i at udvikle vores indkøbsstrategi og forbedre vores leverandørnetværk.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Project Engineer - Controls

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Som vores nye Project Engineer - Controls bliver det derfor også en central del af din hverdag, som del af et passioneret og internationalt team der hver dag arbejder for at bringe automation og PLC til nye højder.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle
DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Netværkssikkerhed

Vil du opkvalificere dine færdigheder inden for netværkskommunikation? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplommodul, og få kompetencer til at sikre virksomhedens netværk mod angreb.

Dato

26.08.2024

Tid

13:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Udviklingsmetoder og udviklingsprocesser

Vil du styrke dine kompetencer inden for systematiske metoder til analyse, design og implementering af objektorienterede systemer? Så er dette kursus, som også er et diplommodul, interessant for dig.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektledelse – metoder og værktøjer - aften

Vil du være projektleder – eller ønsker du at opkvalificere dine projektlederkompetencer? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplom modul, og styrk dine evner til at planlægge, styre og følge op på projekter.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

Bredana Axcite A/S
Webinar
Sådan får I (bedre) styr på jeres varer i transit

Landed Cost modulet i Dynamics 365 giver jer en stribe fordele

Dato

27.08.2024

Tid

10:00

Sted

Live webinar fra Bredana Axcite, Aarhus

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Fra specialist til leder

Vil du have mere viden om de krav, der stilles til ledere i erhvervslivet? Og vil du udvikle dine ledelseskompetencer? Så tag dette kursus, som også er et diplommodul modul, og få sat fokus på dit potentiale i overgangen fra rollen som specialist til rollen som leder.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Det personlige lederskab og forandring - aften

Udvid og styrk dine personlige ledelseskompetencer og få udviklet dine samarbejdsevner og evner til at vække tillid hos medarbejdere.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup