Mærsk indgår global end-to-end logistikaftale med Danish Crown

A.P. Møller – Mærsk indgår eksklusiv aftale med slagterikoncernen Danish Crown om global fragt fra end-to-end. Den treårige slutaftale dækker alle Danish Crowns forretningsenheder og leverer løsninger på havtjenester, indlandslogistik og koldkædelogistik.

"Der er ingen tvivl om, at Mærsk står i spidsen for omstillingen til bæredygtighed inden for containerlogistik, hvilket i høj grad er i overensstemmelse med vores egne ambitioner om at blive verdens mest bæredygtige kødleverandør i 2030”, siger Jais Valeur. Arkivfoto.

22.10.2021

SCM.dk

En ny global aftale mellem A.P. Møller – Mærsk og Danish Crown trådte i kraft d. 1. oktober, som betyder at rederiet og logistikgiganten Mærsk nu leverer transportløsningerne, der får tonsvis af kød fra slagteriet og ud til forbrugerne.

"Vi glæder os til at blive valgt som Danish Crowns største logistikvirksomhed. Fødevareforsyningskæden er meget krævende, men vi vil arbejde hårdt for at levere hurtige, pålidelige og dynamiske forsyningskædeløsninger til Danish Crown som en moderne end-to-end logistikvirksomhed med fuldt kontrollerede aktiver", siger  Vincent Clerc, der er Executive Vice President og CEO Ocean and Logistics hos A.P. Møller – Mærsk i en pressemeddelelse.

Den treårige slutaftale dækker alle Danish Crowns forretningsenheder og leverer løsninger på havtjenester, indlandslogistik og koldkædelogistik. Adgang til den digitale forsyningskædeplatform Tradelens, som understøttes af blockchain-teknologi, er også en central del af aftalen. 

Læs også: Mærsk frasælger sin containerproduktion som led i en større omlægning

Som en af de største fødevareeksportører i verden værdsætter Danish Crown et aktivt partnerskab med en logistikleder som Mærsk, der kan accelerere deres forretning og reducere kompleksiteten. 

"Gennem ren og skær forretningsstørrelse og det omfattende netværk kan Mærsk tilbyde en pålidelighed i vores forsyningskæder, som vores kunder i stigende grad efterspørger. Samtidig får vi en partner i Mærsk, der forstår og prioriterer vigtigheden af et aktivt samarbejde i vores daglige forretning. Dette tætte samarbejde er nøglen og vil i sidste ende servicere vores kunders behov", udtaler Jais Valeur, koncernchef i Danish Crown, der er en af verdens største eksportører og den største leverandør af svinekød i Europa.

Danish Crown Group er også den største kødforarbejdningsvirksomhed i Europa, og Danish Crown Beef er en central aktør på det europæiske oksekødsmarked, mens koncernens handelsselskab ESS-FOOD sælger og distribuerer friske og frosne fødevarer verden over. Aftalen omfatter endelig DAT-Schaub, som er en global markedsleder inden for hylstre til pølseproduktion over hele verden. 

Læs også: Mærsk indgår aftale om grøn e-methanol til verdens første CO2-neutrale containerskib

Med en betydelig eksport til Asien og en voksende forretning i både Nord- og Sydamerika er det afgørende for Danish Crown at sikre en fleksibel og robust forsyningskæde for at understøtte deres forretningsbehov og opfylde deres bæredygtighedsmål. 

"Der er ingen tvivl om, at Mærsk står i spidsen for omstillingen til bæredygtighed inden for containerlogistik, hvilket i høj grad er i overensstemmelse med vores egne ambitioner om at blive verdens mest bæredygtige kødleverandør i 2030. Mærsk er et naturligt valg for Danish Crown, da vores kunder forventer, at vi kan påtage os ansvaret for alle forretningsaktiviteter i fødevareforsyningskæden lige fra den danske landmand til middagsbordene i Shanghai, Tokyo eller New York", tilføjer Jais Valeur.

- KCP

Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Bæredygtig materialehåndtering i logistikterminalen

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

18.06.2024SCM.dk

Lemvigh-Müller køber 34.000 kvm. i Kolding

18.06.2024SCM.dk

Korte værdikæde-tjek skal bidrage til mere cirkulære forsyningskæder

13.06.2024SCM.dk

Viden om CO2-belastning påvirker hvad der ender i indkøbskurven

12.06.2024SCM.dk

Miljøbekymringer får næsten halvdelen af forbrugere til at skifte kostvaner

12.06.2024Descartes

Sponseret

Sanktioner kan være en udfordring for dem, der arbejder med transport og logistik

11.06.2024SCM.dk

Danskerne er trætte af produkter i dårlig kvalitet

11.06.2024SCM.dk

Der skal investeres 500 milliarder årligt i EU´s elnet for at nå klimamål

10.06.2024SCM.dk

Danmark skal op i gear for at sikre konkurrenceevnen

Jobmarked

Se alle

Körber Supply Chain DK A/S

Service Specialist

Har du en dybdegående teknisk viden og en passion for fejlfinding, og drømmer du om at udforske verden? Vi leder efter en dygtig Service Specialist med en solid baggrund og kendskab til både mekanik, elektronik, samt PLC.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Automation Engineer, Remote Assistance

Har du kompetencerne og lysten til at yde support på komplekse og højteknologiske løsninger? Så søger vi nu endnu en kollega til vores Remote Assistance team.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Kantineassistent - med flair for det grønne køkken

Hos Körber Supply Chain er kantinen vores fælles samlingspunkt, hvor alle medarbejdere fra alle afdelinger mødes dagligt over et veltillavet og lækkert frokostmåltid. Vores kantine er kendt og anerkendt for sin høje kvalitet, et bredt udvalg af lækre og sunde retter, samt masser af smil og god service.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Spare Parts Engineer

Vil du kombinere din passion for tekniske produkter med din erfaring inden for salg af reservedele? Har du enestående erfaring inden for kundeservice, samt er du stærk i opbygning og vedligeholdelse af stærke kunderelationer? Så er det dig, vi søger til vores dynamiske Spare Parts team!

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Electrical Site Supervisor

Er du parat til at gøre verden til din arbejdsplads? Med 150+ rejsedage om året bliver du en af vores vigtigste repræsentanter på kundernes sites, hvor vi leverer og installerer komplekse og højteknologiske logistikløsninger. Vil du bidrage med din faglighed og dine evner for teknisk ledelse? Så er det netop dig, vi søger til en stilling som Electrical Site Supervisor!

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Mechanical Engineer

Drømmer du om at arbejde med komplekse og højteknologiske løsninger?

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Category Manager - med primært fokus på projektindkøb

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Vi er en virksomhed i udvikling og søger derfor en erfaren Category Manager til at styrke vores indkøbsteam. Vores dedikation til innovation har gjort os til en førende aktør i branchen. Som Category Manager hos Körber bliver du en del af et passioneret og resultatorienteret team, hvor din erfaring vil spille en central rolle i at udvikle vores indkøbsstrategi og forbedre vores leverandørnetværk.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Project Engineer - Controls

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Som vores nye Project Engineer - Controls bliver det derfor også en central del af din hverdag, som del af et passioneret og internationalt team der hver dag arbejder for at bringe automation og PLC til nye højder.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle
DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Netværkssikkerhed

Vil du opkvalificere dine færdigheder inden for netværkskommunikation? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplommodul, og få kompetencer til at sikre virksomhedens netværk mod angreb.

Dato

26.08.2024

Tid

13:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Udviklingsmetoder og udviklingsprocesser

Vil du styrke dine kompetencer inden for systematiske metoder til analyse, design og implementering af objektorienterede systemer? Så er dette kursus, som også er et diplommodul, interessant for dig.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektledelse – metoder og værktøjer - aften

Vil du være projektleder – eller ønsker du at opkvalificere dine projektlederkompetencer? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplom modul, og styrk dine evner til at planlægge, styre og følge op på projekter.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

Bredana Axcite A/S
Webinar
Sådan får I (bedre) styr på jeres varer i transit

Landed Cost modulet i Dynamics 365 giver jer en stribe fordele

Dato

27.08.2024

Tid

10:00

Sted

Live webinar fra Bredana Axcite, Aarhus

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Fra specialist til leder

Vil du have mere viden om de krav, der stilles til ledere i erhvervslivet? Og vil du udvikle dine ledelseskompetencer? Så tag dette kursus, som også er et diplommodul modul, og få sat fokus på dit potentiale i overgangen fra rollen som specialist til rollen som leder.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektstrategi og -organisation

Skal du til at lede projekter, – eller gør du det allerede? Så tilmeld dig kurset Projektstrategi og –organisation, som også er et diplommodul, og få indblik i virksomheders og organisationers værdiskabelse, udviklingsfaser og meget mere.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup