Med årsskiftet fulgte nyt dansk ERP-konsulenthus

Gennem fusionen af tre eksisterende ERP-konsulentvirksomheder er 9altitudes Danmark opstået, som dækker rådgivning indenfor hele Dynamics 365-platformen samt PTC's løsninger indenfor især CAD, PLM og IoT. René J. Frøkjær står i spidsen for det nye selskab.

I dag tæller 9altitudes Danmark over 150 medarbejdere fordelt på tværs af landet. Foto: 123RF.

06.01.2022

SCM.dk

Belgiske 9altitudes sætter fart på sin vækst i Danmark. I 2021 indebar det opkøbet af tre etablerede konsulenthuse: Bredana Solutions, Optimate og Econocap. Nu fusionerer de tre virksomheder og bliver til én under navnet 9altitudes Danmark.

Navneskiftet hos de tre virksomheder, der siden de hver især blev opkøbt blot har tilføjet ”a part of 9altitudes” til deres navn, er sket ved årsskiftet. Det samme er sammenlægningen af de tre hjemmesider, mens de fysiske rammer får sig et ”ansigtsløft” indenfor de næste par måneder, så kontorerne afspejler det nye selskab.

"Vi starter med en ændring af det mest ”åbenlyse” – vores websites og så videre. Derefter tager vi tingene ét skridt ad gangen, og om et par måneder er den fysiske ændring på plads i hele organisationen", siger René J. Frøkjær, der i sin tid stiftede Optimate og i dag er CEO for det samlede 9altitudes Danmark.

Læs også: Konsulenthuset 9altitudes køber Bredana Solutions og vækster i Danmark

Alle tre virksomheder har haft kendte navne som ERP-forretninger, og derfor bliver det noget af en omvæltning med et nyt navn. Ligeledes skal kunderne, hvoraf nogle har været kunde hos mere end én af de tre konsulenthuse, også lære det nye selskab at kende.

”Navneskiftet vil sikkert kræve en tilvænningsperiode blandt medarbejdere og kunder – andet vil være utopi at forestille sig. Jeg regner dog stærkt med, at ændringen også vil bringe meget positivt med sig – i form af flere og større muligheder for både medarbejdere og kunder”, siger René J. Frøkjær. 

Én enhed, der vil levere noget unikt

Ligesom 9altitudes har Bredana Solutions, Optimate og Econocap tilbudt vejledning indenfor ERP-løsninger, men har ikke klart samme kundegruppe, da hver virksomhed har haft sit eget fokusområde og speciale. Det betyder, at 9altitudes Danmark har mulighed for at tilbyde en bredere pallette af vejledning til virksomheder, der søger ERP-rådgivning.

"Vi vil blandt andet adskille sig fra de ”rene” ERP-leverandører indenfor Dynamics 365-markedet. Vores forretning vil tage udgangspunkt i, hvad vi kalder den ”digitale tråd”, hvilket groft sagt betyder, at vi kan dække kundernes digitale værdikæde hele vejen rundt – og det giver potentielt vores kunder en række forretningsmæssige fordele”, forklarer René J. Frøkjær om det nye selskabs tilbud, der dækker rådgivning indenfor hele Dynamics 365-platformen fra Microsoft samt PTC's løsninger indenfor især CAD, PLM og IoT.

For René J. Frøkjær betyder sammenlægningen også, at hver kunde kan få en bedre og bredere rådgivning med udgangspunkt i deres egen situation – uden at de nødvendigvis skal tilbydes den fulde teknologiske pallette.

Læs også: ERP-leverandør går imod strømmen, opruster og fortsætter som partnerejet

"De tre selskaber har helt naturligt forskellige kunder. I det nye setup kan vi så at sige ’hjælpe hinandens kunder’, da vi nu kan dække mere af kundernes ’digitale værdikæde’. Så hvis en kunde nu ønsker at have dialogen med 9altitudes på flere områder, så tager vi også meget gerne denne”, siger han.

Da Optimate blev købt af 9altitudes i starten af 2021, havde selskabet 80 ansatte. Bredana Solutions, der blev opkøbt i maj 2021, havde 45 ansatte dengang. Slutteligt blev Econocap med cirka 20 ansatte opkøbt i september. Derfor tæller 9altitudes Danmark mere end 150 medarbejdere fordelt over hele landet.

Skandinavisk ekspansion på vej

9altitudes gruppen vil i de kommende år have fokus på at udvide deres forretning i de øvrige Skandinaviske lande. Det er tiltænkt at René J. Frøkjær skal stå i spidsen for denne markedsekspansion.

"Skandinavien er foran mange lande i Nordeuropa på digitalisering. Men vi ser et yderligere potentiale for at levere til virksomheders digitale værdikæde, indenfor de områder vi arbejder med. Med den erfaring og løsninger vi har i 9altitudes, tror vi meget på, at vi vil kunne udnytte disse markedsmuligheder. Derfor er Skandinavien ét af de områder, hvor vi kigger kraftigt efter af udvide vores forretning i de kommende år", siger han.  

- KCP

Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Bæredygtig materialehåndtering i logistikterminalen

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

21.06.2024SCM.dk

FN’s verdensmål kræver nye tiltag og teknologier

21.06.2024SCM.dk

APM Terminals klar til at investere 2 milliarder kroner i Aarhus

20.06.2024SCM.dk

Ege Carpets omstiller til mere bæredygtig produktion

19.06.2024SCM.dk

DI Transport får ny bestyrelsesleder

14.06.2024SCM.dk

Alt for få elvarebiler på vejene - målet er langt væk

14.06.2024SCM.dk

Grøn omstilling af forsyningskæder kræver samarbejde på tværs af grænser

13.06.2024SCM.dk

Viden om CO2-belastning påvirker hvad der ender i indkøbskurven

12.06.2024SCM.dk

Miljøbekymringer får næsten halvdelen af forbrugere til at skifte kostvaner

Jobmarked

Se alle

Körber Supply Chain DK A/S

Technical Documentation Engineer / Technical Writer

Kan du formulere og forenkle tekniske instruktioner og skabe gode brugeroplevelser i interaktionen mellem menneske og maskine? Og motiveres du af en varieret hverdag som en del af et stærkt team og muligheden for at arbejde med komplekse og højteknologiske løsninger? Så er det dig vi leder efter!

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Service Specialist

Har du en dybdegående teknisk viden og en passion for fejlfinding, og drømmer du om at udforske verden? Vi leder efter en dygtig Service Specialist med en solid baggrund og kendskab til både mekanik, elektronik, samt PLC.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Automation Engineer, Remote Assistance

Har du kompetencerne og lysten til at yde support på komplekse og højteknologiske løsninger? Så søger vi nu endnu en kollega til vores Remote Assistance team.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Kantineassistent - med flair for det grønne køkken

Hos Körber Supply Chain er kantinen vores fælles samlingspunkt, hvor alle medarbejdere fra alle afdelinger mødes dagligt over et veltillavet og lækkert frokostmåltid. Vores kantine er kendt og anerkendt for sin høje kvalitet, et bredt udvalg af lækre og sunde retter, samt masser af smil og god service.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Spare Parts Engineer

Vil du kombinere din passion for tekniske produkter med din erfaring inden for salg af reservedele? Har du enestående erfaring inden for kundeservice, samt er du stærk i opbygning og vedligeholdelse af stærke kunderelationer? Så er det dig, vi søger til vores dynamiske Spare Parts team!

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Mechanical Engineer

Drømmer du om at arbejde med komplekse og højteknologiske løsninger?

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Category Manager - med primært fokus på projektindkøb

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Vi er en virksomhed i udvikling og søger derfor en erfaren Category Manager til at styrke vores indkøbsteam. Vores dedikation til innovation har gjort os til en førende aktør i branchen. Som Category Manager hos Körber bliver du en del af et passioneret og resultatorienteret team, hvor din erfaring vil spille en central rolle i at udvikle vores indkøbsstrategi og forbedre vores leverandørnetværk.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Project Engineer - Controls

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Som vores nye Project Engineer - Controls bliver det derfor også en central del af din hverdag, som del af et passioneret og internationalt team der hver dag arbejder for at bringe automation og PLC til nye højder.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle
DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Netværkssikkerhed

Vil du opkvalificere dine færdigheder inden for netværkskommunikation? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplommodul, og få kompetencer til at sikre virksomhedens netværk mod angreb.

Dato

26.08.2024

Tid

13:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Udviklingsmetoder og udviklingsprocesser

Vil du styrke dine kompetencer inden for systematiske metoder til analyse, design og implementering af objektorienterede systemer? Så er dette kursus, som også er et diplommodul, interessant for dig.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektledelse – metoder og værktøjer - aften

Vil du være projektleder – eller ønsker du at opkvalificere dine projektlederkompetencer? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplom modul, og styrk dine evner til at planlægge, styre og følge op på projekter.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

Bredana Axcite A/S
Webinar
Sådan får I (bedre) styr på jeres varer i transit

Landed Cost modulet i Dynamics 365 giver jer en stribe fordele

Dato

27.08.2024

Tid

10:00

Sted

Live webinar fra Bredana Axcite, Aarhus

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Fra specialist til leder

Vil du have mere viden om de krav, der stilles til ledere i erhvervslivet? Og vil du udvikle dine ledelseskompetencer? Så tag dette kursus, som også er et diplommodul modul, og få sat fokus på dit potentiale i overgangen fra rollen som specialist til rollen som leder.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektstrategi og -organisation

Skal du til at lede projekter, – eller gør du det allerede? Så tilmeld dig kurset Projektstrategi og –organisation, som også er et diplommodul, og få indblik i virksomheders og organisationers værdiskabelse, udviklingsfaser og meget mere.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup