Millionaftale over tre år sikrer nyt fremtidssikret it-system

Førende leverandør af Microsoft-løsninger, Avanade, har netop underskrevet en kontrakt med Trioworld om at udvikle en ny ERP-løsning, der skal styrke og strømline den globale plastproducents vækstrejse.

Fremtidssikret it-system skal samle arbejdsprocesser hos Trioworld.. Foto: Avanade

03.11.2023

SCM.dk

En af verdens førende producenter af plastemballageløsninger, Trioworld, har indgået en tocifret millionaftale med serviceintegrationsvirksomheden Avanade. Hen over de næste tre år skal Avanade udvikle og implementere et nyt fælles fremtidssikret it-system, der samler Trioworlds mange arbejdsprocesser – fra lager og produktion til rapportering og dokumentation af bæredygtighedsinitiativer. 

Trioworld har i de seneste år været på en kraftig vækstrejse med flere opkøb af produktionsanlæg og genbrugspladser i Danmark, Frankrig, Holland og Canada. I den forbindelse har Trioworld været på udkig efter en ny ERP-platform, der kan harmonisere virksomhedens forretningsprocesser og styrke den digitale rejse samt optimere produktudviklingen på tværs af koncernen. 

Det er første gang, at Avanade og Trioworld indgår et samarbejde, og Avanades General Manager i Norden, Antonio Marsico, ser frem til det nye partnerskab. 

”Aftalen er et vigtigt skridt for Avanade. Den viser, at vores industrifokuserede strategi og indgående kendskab til fremstillingsbranchen bærer frugt. Det gør os endnu mere relevant for vores kunder og gør, at vi bedre forstår Trioworlds forretningsprioriteter i forhold til deres nye ERP-løsning”, siger Antonio Marsico, General Manager for Avanade i Norden. 

Løsningen er baseret på Microsoft D365 F&SCM-platform, og netop Avanades store ekspertise i Microsofts økosystem spillede en vigtig rolle i Trioworlds valg af leverandør. 

”Vi var fra starten af på udkig efter en Microsoft-baseret løsning til at samle vores ERP-landskab, så vi fortsat kan udnytte de processer, vi allerede har. Her var Avanades partnerskab med Microsoft og dybe kendskab til industriapplikationer i Microsoft økosystemet en klar fordel. Vi glæder os meget til at arbejde sammen med Avanade om det nye system”, siger Andrew Lord, CFO i Trioworld.

Udover at styre og forbinde alle Trioworlds mange arbejdsprocesser og skabe en standardiseret og fremtidssikret løsning skal den nye ERP-løsning også styrke Trioworlds bæredygtighedsrapportering – både nu og fremadrettet. Også her ser Avanades General Manager i Norden, Antonio Marsico, et stort potentiale i partnerskabet. 

”Bæredygtighed, affaldsreduktion og øget genanvendelse er et stort fokus for både os og Trioworld. Lige nu står plastindustrien overfor en række reguleringer og krav om øget rapportering fra både de enkelte lande og EU. Det nye system understøtter dette arbejde, og som jeg ser det kan det være med til at bane vejen for bæredygtighedsrapportering på tværs af brancher”, siger Antonio Marsico, General Manager for Avanade i Norden.

Avanade forventer at implementere det nye ERP-system i starten af 2024. Udrulningen sker herefter i flere faser hen over de næste tre år.

/ PiB

Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Lejeløsninger styrker resiliens og giver ro i maven

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

29.05.2024SCM.dk

Bulkcarrier udsat for to missilangreb

29.05.2024SCM.dk

Varmepumpeproducent benyttede krise til grøn omstilling og fokusskift

27.05.2024SCM.dk

Ny app skal hjælpe pakkemodtagere mod svindlere

27.05.2024Columbus

Sponseret

The Retailer's Guide to 2024 - Driving sustainability and responsibility

24.05.2024SCM.dk

SCM Agendaen – Det gode ERP-projekt

24.05.2024Industriens Fond

Sponseret

Dine samarbejdspartnere kan være en risiko for din virksomhed

24.05.2024SCM.dk

Matematiske modeller kan give energibesparelser på op til 20 procent

24.05.2024SCM.dk

Bliv klogere på brug af kunstig intelligens i jeres forsyningskæde

Jobmarked

Se alle

Körber Supply Chain DK A/S

Spare Parts Engineer

Vil du kombinere din passion for tekniske produkter med din erfaring inden for salg af reservedele? Har du enestående erfaring inden for kundeservice, samt er du stærk i opbygning og vedligeholdelse af stærke kunderelationer? Så er det dig, vi søger til vores dynamiske Spare Parts team!

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Mechanical Engineer

Drømmer du om at arbejde med komplekse og højteknologiske løsninger?

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Category Manager - med primært fokus på projektindkøb

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Vi er en virksomhed i udvikling og søger derfor en erfaren Category Manager til at styrke vores indkøbsteam. Vores dedikation til innovation har gjort os til en førende aktør i branchen. Som Category Manager hos Körber bliver du en del af et passioneret og resultatorienteret team, hvor din erfaring vil spille en central rolle i at udvikle vores indkøbsstrategi og forbedre vores leverandørnetværk.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Project Engineer - Controls

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Som vores nye Project Engineer - Controls bliver det derfor også en central del af din hverdag, som del af et passioneret og internationalt team der hver dag arbejder for at bringe automation og PLC til nye højder.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle
DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Netværkssikkerhed

Vil du opkvalificere dine færdigheder inden for netværkskommunikation? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplommodul, og få kompetencer til at sikre virksomhedens netværk mod angreb.

Dato

26.08.2024

Tid

13:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Udviklingsmetoder og udviklingsprocesser

Vil du styrke dine kompetencer inden for systematiske metoder til analyse, design og implementering af objektorienterede systemer? Så er dette kursus, som også er et diplommodul, interessant for dig.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektledelse – metoder og værktøjer - aften

Vil du være projektleder – eller ønsker du at opkvalificere dine projektlederkompetencer? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplom modul, og styrk dine evner til at planlægge, styre og følge op på projekter.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Fra specialist til leder

Vil du have mere viden om de krav, der stilles til ledere i erhvervslivet? Og vil du udvikle dine ledelseskompetencer? Så tag dette kursus, som også er et diplommodul modul, og få sat fokus på dit potentiale i overgangen fra rollen som specialist til rollen som leder.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Det personlige lederskab og forandring - aften

Udvid og styrk dine personlige ledelseskompetencer og få udviklet dine samarbejdsevner og evner til at vække tillid hos medarbejdere.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektstrategi og -organisation

Skal du til at lede projekter, – eller gør du det allerede? Så tilmeld dig kurset Projektstrategi og –organisation, som også er et diplommodul, og få indblik i virksomheders og organisationers værdiskabelse, udviklingsfaser og meget mere.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup