Millionaftale over tre år sikrer nyt fremtidssikret it-system

Førende leverandør af Microsoft-løsninger, Avanade, har netop underskrevet en kontrakt med Trioworld om at udvikle en ny ERP-løsning, der skal styrke og strømline den globale plastproducents vækstrejse.

Fremtidssikret it-system skal samle arbejdsprocesser hos Trioworld.. Foto: Avanade

03.11.2023

SCM.dk

En af verdens førende producenter af plastemballageløsninger, Trioworld, har indgået en tocifret millionaftale med serviceintegrationsvirksomheden Avanade. Hen over de næste tre år skal Avanade udvikle og implementere et nyt fælles fremtidssikret it-system, der samler Trioworlds mange arbejdsprocesser – fra lager og produktion til rapportering og dokumentation af bæredygtighedsinitiativer. 

Trioworld har i de seneste år været på en kraftig vækstrejse med flere opkøb af produktionsanlæg og genbrugspladser i Danmark, Frankrig, Holland og Canada. I den forbindelse har Trioworld været på udkig efter en ny ERP-platform, der kan harmonisere virksomhedens forretningsprocesser og styrke den digitale rejse samt optimere produktudviklingen på tværs af koncernen. 

Det er første gang, at Avanade og Trioworld indgår et samarbejde, og Avanades General Manager i Norden, Antonio Marsico, ser frem til det nye partnerskab. 

”Aftalen er et vigtigt skridt for Avanade. Den viser, at vores industrifokuserede strategi og indgående kendskab til fremstillingsbranchen bærer frugt. Det gør os endnu mere relevant for vores kunder og gør, at vi bedre forstår Trioworlds forretningsprioriteter i forhold til deres nye ERP-løsning”, siger Antonio Marsico, General Manager for Avanade i Norden. 

Løsningen er baseret på Microsoft D365 F&SCM-platform, og netop Avanades store ekspertise i Microsofts økosystem spillede en vigtig rolle i Trioworlds valg af leverandør. 

”Vi var fra starten af på udkig efter en Microsoft-baseret løsning til at samle vores ERP-landskab, så vi fortsat kan udnytte de processer, vi allerede har. Her var Avanades partnerskab med Microsoft og dybe kendskab til industriapplikationer i Microsoft økosystemet en klar fordel. Vi glæder os meget til at arbejde sammen med Avanade om det nye system”, siger Andrew Lord, CFO i Trioworld.

Udover at styre og forbinde alle Trioworlds mange arbejdsprocesser og skabe en standardiseret og fremtidssikret løsning skal den nye ERP-løsning også styrke Trioworlds bæredygtighedsrapportering – både nu og fremadrettet. Også her ser Avanades General Manager i Norden, Antonio Marsico, et stort potentiale i partnerskabet. 

”Bæredygtighed, affaldsreduktion og øget genanvendelse er et stort fokus for både os og Trioworld. Lige nu står plastindustrien overfor en række reguleringer og krav om øget rapportering fra både de enkelte lande og EU. Det nye system understøtter dette arbejde, og som jeg ser det kan det være med til at bane vejen for bæredygtighedsrapportering på tværs af brancher”, siger Antonio Marsico, General Manager for Avanade i Norden.

Avanade forventer at implementere det nye ERP-system i starten af 2024. Udrulningen sker herefter i flere faser hen over de næste tre år.

/ PiB

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Fremtidssikring af danske virksomheders forsyningskæder

Bredana Axcite A/S

Sponseret

Opdateringer af Dynamics 365 reduceres fra syv til fire årligt

Mere fra...

01.12.2023SCM.dk

Plast genbruges i kæmpe mængder til øltransport

01.12.2023SCM.dk

Luftfarten sætter turbo på omfattende omstilling

01.12.2023SCM.dk

ESG og robotter præger det moderne lager

30.11.2023SCM.dk

Nye millioner til Klimakompasset vil gavne SMV’er

30.11.2023SCM.dk

Elektrisk lastbil vinder stor pris

29.11.2023SCM.dk

Bølge af betalingssvindel udfordrer e-handelen

29.11.2023SCM.dk

Nyansættelse skal løfte bæredygtigheden

28.11.2023SCM.dk

Pakkelevering i Sydjylland stiger markant

Jobmarked

Se alle

Events

Se alle
Bureau Veritas
Webinar
Webinar: Er din virksomhed eller ønsker den at blive leverandør til Forsvaret?

Bliv klogere på AQAP-standarderne og deres krav

Dato

13.12.2023

Tid

13:30

Sted

Online

Bureau Veritas
Konference
Cybertrusler - en rundrejse på digitaliseringens bagside | Bureau Veritas Kick Off 2024

Den 4. januar kan du glæde dig til at møde Jeppe Teglskov Jacobsen, Adjunkt ved Institut for Militær Teknologi hos Forsvarsakademiet, som vil tale om "Cybertrusler - en rundrejse på digitaliseringens bagside".

Dato

04.01.2024

Sted

MESSE C, Vestre Ringvej 101, DK-7000 Fredericia

Bureau Veritas
Konference
Fra Kassø til hele verden med Power-to-X | Bureau Veritas Kick Off 2024

Den 4. januar kan du glæde dig til at møde Alexander Reumert, Project Associate hos European Energy A/S, som vil tale om "Fra Kassø til hele verden med Power-to-X".

Dato

04.01.2024

Tid

09:00

Sted

MESSE C, Vestre Ringvej 101, DK-7000 Fredericia

Bureau Veritas
Konference
Systematisk og strategisk trivsel hjælper helbredet | Bureau Veritas Kick Off 2024

Den 4. januar kan du glæde dig til at møde Christian Sauvr, Administrerende Sygehusdirektør hos Sygehus Lillebælt, som vil tale om "Systematisk og strategisk trivsel hjælper helbredet".

Dato

04.01.2024

Tid

09:00

Sted

MESSE C, Vestre Ringvej 101, DK-7000 Fredericia

Bureau Veritas
Konference
Accelereret klimatilpasning nu! | Bureau Veritas Kick Off 2024

Den 4. januar kan du glæde dig til at møde Sebastian Mernild, Professor og leder af SDU Climate Cluster fra Syddansk Universitet, som vil tale om "Accelereret klimatilpasning nu!".

Dato

04.01.2024

Tid

09:00

Sted

MESSE C, Vestre Ringvej 101, DK-7000 Fredericia

Bureau Veritas
Konference
Mod historisk CO2-neutralitet i 2050 | Bureau Veritas Kick Off 2024

Den 4. januar kan du glæde dig til at møde Mette Kaagaard, administrerende direktør hos Microsoft i Danmark & i Island, som vil tale om "Mod historisk CO2-neutralitet i 2050".

Dato

04.01.2024

Tid

09:00

Sted

MESSE C, Vestre Ringvej 101, DK-7000 Fredericia