Min vej til SCM-jobbet: Morten Strømgaard

Morten Strømgaard, planlægningsspecialist hos Arla Foods, anbefaler, at man tidligt i karrieren lægger en strategi for, hvor man gerne vil være om fem år. Og at man dernæst er konstant proaktiv omkring at bevæge sig i den retning.

29.05.2013

SCM.dk

Morten Strømgaard, planlægningsspecialist i Arla Foods. Foto: Privat. .

Hvilke kvalifikationer har sikret dig din stilling?
Siden 2007 har jeg arbejdet med planlægning i en række forskellige virksomheder, blandt andet hos Grundfos og for en mindre virksomhed i møbelindustrien. Denne erhvervserfaring har, sammenlagt med min evne til at bevare overblikket og kunne prioritere arbejdet med værdikæden, ført til mit nuværende job.

Hvad tændte din lyst til at arbejde med SCM?
Helt klart min smag for at koordinere og få ting til at ske. At være blæksprutten, der balancerer forsyningskæden og kunne lykkes igennem andre er en stor drivkraft i mit daglige arbejde. Arbejdet med at være effektiv i en organisationen – i Arlas centrale planlægning arbejder vi lige nu meget med at optimere på det administrative niveau – er også et udfordrende og dermed personligt tilfredsstillende jobelement, der samtidig giver et stort potentiale for Arla. 

Hvad gør du for at brande dig selv?
Mest i kraft af min adfærd, hvor jeg altid sørger for at udvise respekt for andre. Når man gør folk en tjeneste, kommer den altid igen på et andet tidspunkt. Derudover dyrker jeg mit netværk både inden og uden for organisationen. Det er fuldstændig afgørende blandt andet i forhold til jobsøgning, da det som nyuddannet typisk kun er de første par job, som du søger via opslåede stillinger. Herefter skulle det gerne foregå via dit netværk.

Om Morten Strømgaard

Uddannelse: HD i organisation og ledelse, 2011, Handelshøjskolen i Aarhus, cand.polyt. i Virksomhedssystemer, Aalborg Universitet, 2007.

Tidligere job: Supply Chain Manager, EM Retail Solutions, 2012, projektleder, Grundfos, 2010.

Hvordan får andre en karriere som din?
Du skal være afklaret omkring, hvilken retning du vil gå og være tro imod det, som du har lyst til at beskæftige dig med. Jeg tror ikke, at det holder i længden, hvis du ikke er drevet af lysten til arbejdet. Det er også en god idé at tænke fem år frem og lægge en strategi for, hvor man gerne vil være til den tid.  Og så er det vigtigt hele tiden at være proaktiv omkring sin karriere – intet kommer af sig selv.

Bredana Axcite A/S

Sponseret

SCM-dagen 2024: Bliver AI en gamechanger i Supply Chain?

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

12.04.2024SCM.dk

Ejeren af Dali vil have alle parter til at bidrage

12.04.2024SCM.dk

Ny banebrydende automatisering af ordreplukning

05.04.2024Global AGV

Sponseret

5 fordele ved at skalere din produktion med AGV

03.04.2024WITRON Group

Sponseret

20 years of successful partnership

02.04.2024SCM.dk

Cybersikkerhed giver nye karriereveje for unge

02.04.2024SCM.dk

SMV’er har svært ved at følge med ESG-udviklingen

27.03.2024TrueCommerce

Sponseret

Stay Compliant: E-invoicing Updates (April)

27.03.2024SCM.dk

Danmark er milevidt fra mål om grøn energi på land

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle