Når du skal løfte og vippe træplader, er vakuum vejen at gå

Håndtering af træplader eller andre tunge materialer er ofte både besværligt og tidskrævende. Ved hjælp af løfteudstyr kan I spare både kræfter og tid, hvilket naturligvis også kan betyde besparelser økonomisk.

18.03.2021

Sponseret

Tawi

Vakuumløfteudstyret anvender den bæredygtige effekt af vakuum til greb om emnerne og løfter dem med minimal indsats for medarbejderen, som løfter. Det betyder ofte, at én person kan håndtere løfteopgaver, hvor man normalvis skulle være to personer til at løfte. Dette sikre en effektiv arbejdsgang, hvor medarbejderne kan arbejde effektivt, men samtidig undgå belastninger på ryg og skuldre.

Har I brug for at plukke plader stablet i lodret stilling og vippe dem til vandret stilling, før de frigives? Denne vakuumløfter giver dig mulighed for, at gøre netop dette. Den svenske producent af vakuumløftere TAWI har udviklet en stærk og pålidelig vakuumløfter med vippefunktion, der letter pladehåndtering i enhver virksomhed. Håndtering af træplader har aldrig været lettere!

Løfteudstyr til løft af plader bruges med succes hos Anebyhus, en svensk virksomhed, der producerer modulhuse. De plejede tidligere at løfte træpladerne manuelt, men siden de begyndte at bruge TAWI vakuumløftere, har de nu oplevet forbedringer i effektiviteten og arbejdsmiljøet. Produktionschef Olof Johansson forklarer, at vippefunktionen giver store fordele i deres produktionslinje. De kan nu nemt lægge pladerne på vogne og skubbe dem ind i de huse, de bygger, hvilket minimerer løft i husene også.

Monteret sikkert i et TAWI kransystem, er vakuumløfteren let at flytte imellem arbejdsstationerne, således at medarbejderen kan flytte pladerne med en minimal indsats. Det ergonomiske håndtag er let at bruge, og de fleste medarbejdere lærer at styre denne vakuumløfter inden for et minut eller to. Som det ses i denne video, kan medarbejderen let vippe pladerne med næsten ingen indsats overhovedet.

12.08.2021Tawi

Sponseret

Håndtering af ruller

20.05.2021Tawi

Sponseret

Løft sikkert, selv i sensitive og krævende miljøer

18.03.2021Tawi

Sponseret

Når du skal løfte og vippe træplader, er vakuum vejen at gå

03.03.2021Tawi

Sponseret

Webinar: Løft, læs og levér! - Øg produktiviteten indenfor logistik

25.02.2021Tawi

Sponseret

Løft, læs og levér! Produktiviteten i logistikflowet fordobles

27.11.2020Tawi

Sponseret

Løft, flyt og pak i én arbejdsgang