Næste generation af eksperter i Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management

Med et ambitiøst graduate program styrker Bredana Axcite sin position blandt de førende konsulenthuse inden for styring af supply chain i Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management.

Amanda, Thomas, Helena og Simon, alle 26 år, er netop startet på Bredana Axcites etårige graduate forløb..

Fire nyuddannede kandidater, der alle har studeret supply chain på universitet og haft yderst relevant studiearbejde, er netop startet som graduates i det første etårige forløb hos Bredana Axcite.

”De fire kommer til at gennemgå, hvad man kunne kalde en ”guidet karriererejse”. Målet er at klæde dem på til at blive dygtige konsulenter inden for vores speciale”, siger Application Consultant Alexander Marco Outzen.

Han har fået rollen som Graduate Coordinator og fungerer som referenceperson, coach og mentor.

En af de fire graduates er Helena Lauritzen, 26 år.

Mens hun studerede Operations and Supply Chain Analytics på Aarhus Universitet, havde hun studiejob hos Bestseller og i Salling Group, hvor hun hjalp med at optimere processer på lagrene.

”Graduate forløbet tiltaler mig, fordi det er en blød overgang fra universitetet til erhvervslivet. Jeg synes, der bliver spændende at arbejde med ERP, og jeg ser frem til jobbet som konsulent”, siger Helena.

 

Graduates lærer af erfarne konsulenter

Bredana Axcite har i en årrække udelukkende ansat konsulenter med en baggrund i industrien. Det har ført til opbygning af et stærkt og kompetent team, og det kommer de fire graduates til gode:

”Det er tanken, at de skal være føl på vores projekter og gradvist tilegne sig viden og hands-on erfaring som konsulenter,” siger Alexander Marco Outzen.

Inden det kommer så vidt, skal de igennem et omfattende uddannelsesforløb og bestå en Microsoft certificering som supply chain konsulent.

De vil også få dyb indsigt i Bredana Axcite’s specifikke arbejdsform og værdisæt, der er fundamentet for udvikling af effektive supply chain løsninger og succesrige implementeringer.

 

Stor interesse for graduate stillingerne

Bredana Axcite modtog rigtig mange ansøgninger til de fire stillinger, og ansættelsesprocessen fulgte den almindelige praksis med flere samtaler og test.

”Vi har fået ansat fire talentfulde unge mennesker, der interesserer sig for supply chain og allerede har været ude i virksomhederne og arbejde med det. Jeg håber, at interessen vil vokse sig endnu større gennem det etårige graduate forløb, og at de efterfølgende kan fortsætte hos os som Application Consultants, siger Alexander Marco Outzen.

Mere fra...

18.06.2024Bredana Axcite A/S

Sponseret

Jan glæder sig til at løse kundernes konkrete udfordringer

17.06.2024Bredana Axcite A/S

Sponseret

Thomas brænder for at skabe forandringer der kan mærkes på fabriksgulvet

03.06.2024Bredana Axcite A/S

Sponseret

Succes med graduate program: Alle fire graduates ansat!

05.04.2024Bredana Axcite A/S

Sponseret

SCM-dagen 2024: Bliver AI en gamechanger i Supply Chain?

20.03.2024Bredana Axcite A/S

Sponseret

Mere AI funktionalitet i Release Wave 1 til Dynamics 365

19.03.2024Bredana Axcite A/S

Sponseret

Aksel og Rasmus vil omsætte koder til forretningsfordele