Navette – den skalerbare multiniveau-shuttle fra SSI Schäfer

SSI Schäfer åbner op for endnu en forbedring af effektiviteten i fuldautomatiske lagre med produktnyheden: Navette.

Navette-shuttlen er udstyret med to retrievere over hinanden, og realiserer på den måde rent faktisk dobbelte arbejdsgange..

Navette fra SSI Schäfer er en innovativ, selvstændig lager-shuttle, der har fordelene fra både en shuttle og en SMC-kran i én effektiv samlet pakke – og den kan bruges til næsten al slags emballage.

Navette-shuttlen, der integreres i reolgangenes stålkonstruktion i et automatisk miniloadlager, hvor den kører på køre- og støtteskinner, betjener som enkeltkomponent op til otte lagerniveauer – to af dem parallelle. En markant del af konstruktionen er desuden, at den er udstyret med to retrievere (LAM), der er placeret over hinanden, f.eks. kassegribere. Hver retriever kan transportere to bakker, lagerkasser eller bokse og transporterer i hver lastcyklus fire transportenheder ad gangen. I én arbejdscyklus betjener Navette-shuttlen lagerpladser på to lagerniveauer og realiserer på den måde faktisk dobbelte arbejdsgange. Den samtidige ind- og udlagring på en position minimerer køretiderne og fordobler proceseffektiviteten.

Denne multiniveau-shuttle kan integreres i en universel automatiseringsløsning med 3D-MATRIX Solution fra SSI Schäfer. Med disse shuttles anvendes der i dette tilfælde conveyorsystemer, Navette-kraner og Navette-shuttles på X-, Y- og Z-aksen. De anvendte transportmedier er designet til at skabe et optimalt samspil, men arbejder samtidigt konsekvent selvstændigt, parallelt og uafhængigt af hinanden.

Alle komponenter kan integreres i et næsten frit antal og placeres efter behov, uden at funktionerne i det samlede system skal ændres. Efterfølgende udvidelser kan foretages uden at påvirke den løbende drift. Resultatet er en ekstremt dynamisk vare-til-person-plukkeproces, hvor lagring, buffering og individuel sekvensering realiseres i ét enkelt system.

Navetten kan skaleres efter kundens krav og er en fremtidssikret investering, da den er et standardsystem fra SSI Schäfer. Denne løsning giver adgang til et maksimalt artikeludvalg i lagergangene samt et optimalt workflow med parallelle processer – et innovativt kvantespring inden for udvikling og teknik.

Mere fra...

05.10.2023SSI Schäfer

Sponseret

SSI Schäfer indgår samarbejde med STL Lagerteknik A/S for at udbygge tilstedeværelsen i Danmark

15.12.2022SSI Schäfer

Sponseret

Sådan løses de tre største udfordringer ved fryselagring

24.10.2022SSI Schäfer

Sponseret

Automatisering som konkurrencefordel

17.10.2022SSI Schäfer

Sponseret

SSI Schäfer Group udnævner Michael Hillström til ny administrerende direktør for SSI Schäfer Nordics

19.09.2022SSI Schäfer

Sponseret

Den ultimative rejse fra manuel drift til automatisering

06.09.2022SSI Schäfer

Sponseret

Den ultimative rejse fra manuel drift til automatisering