N.C. Nielsen og Cabinplant i nyt parløb

Cabinplant i Haarby har valgt N.C. Nielsen som fremtidig samarbejdspartner inden for intern transport. Den fynske producent af veje- og procesanlæg til den globale fødevareindustri har i første omgang fået leveret to nye Linde E35L/387 el-truck og en ny Linde H35T/393 gastruck. De tre maskiner var naturligvis malet sølvfarvede, da vi her taler om en ”rustfri stålvirksomhed”.

Truckfører Einar G. Pedersen (tv.) og lagerchef Torben Nielsen (th.) fra Cabinplant har sammen med de øvrige truckførere valgt N.C. Nielsen som truckleverandør efter en længere udvælgelsesproces, hvor både tekniske specifikationer, økonomi og god kemi spillede en afgørende rolle..

Cabinplant har netop fejret 50-års jubilæum. Gennem årene har Cabinplant produceret og installeret over 5.700 procesanlæg i 155 lande verden over og antallet af medarbejdere er som følge heraf vokset til over 300.

Virksomheden, der også råder over en fabrik i Polen, hviler dog ikke på laurbærrene, men er netop nu i gang med en større fabriksudvidelse i industrikvarteret i Haarby.

Hos Cabinplant hedder sloganet ”Precise by Nature” for at udtrykke præcisionsarbejdet over alt i virksomheden.

Den holdning gælder også valget af truckleverandør, og her gik Cabinplant særdeles grundigt til værks, da den eksisterende truckflåde skulle udskiftes med nye og mere tidssvarende maskiner. De 13 år gamle gaffeltruck var i høj grad pensionsmodne.

N.C. Nielsen A/S er Danmarks største leverandør af gaffeltruck, terminaltraktorer og specialmaskiner med over 240 medarbejdere og en årlig omsætning på over 750 mio. kr. Virksomheden importerer og forhandler kørende materiel fra Linde, Terberg, Combilift, Konecranes, Seacom m.fl. Udvalget rækker fra små palleløftervogne over store containertruck og mobile kraner til kundespecifikke specialløsninger..

Valgt af truckførerne
For Cabinplant var det et kardinalpunkt, at truckførerne fik afgørende indflydelse på valget af den kommende samarbejdspartner.

Der blev opstillet præcise krav til, at det skulle være et anerkendt truckmærke, at kabinekomforten skulle være høj, at ekstraudstyret kunne skræddersys til hver enkelt truckfører og at en servicemontør altid skulle kunne hidkaldes med kort varsel.

– Vi er nogle meget erfarne truckførere, der ved hvad vi gerne vil have. Vi har lagt mange kræfter i at finde den rette samarbejdspartner, det rette truckmærke og alt det ekstraudstyr, der gør kørslen lettere i en travl hverdag.

Vi tilbringer mange timer bag rattet. Derfor har vi brug for det bedste af det bedste inden for moderne truckteknologi, fortæller truckfører Einar G. Pedersen fra Cabinplant.

Den sølvfarvede Linde E35L/387 el-truck har utallige transportopgaver hos Cabinplant i Haarby. Med en løftekapacitet på 3,5 tons kan gaffeltrucken blandet andet bruges til at løfte tunge maskindele til de store veje- og procesanlæg, der bliver samlet eller skilt ad i en af testhallerne på Cabinplant..

Sammen med tre andre leverandører blev N.C. Nielsen inviteret til at byde på opgaven. Der var defineret en række tekniske specifikationer, nogle præcise krav til truckenes performance og flere ønsker til ekstra kørekomfort.

Cabinplant fik en række maskiner på prøve i det fynske i nogle uger – og så spillede kemien også ind i udvælgelsesprocessen.

– Vi har haft en rigtig god dialog med N.C. Nielsen. De har været gode til at informere os om alle tekniske detaljer. De har reageret hurtigt på vores henvendelser og været lydhøre over for at opfylde vores ønsker.

Vi har haft en del møder, været på besøg i Balling og i det hele taget oplevet en stor velvillighed for at vi sammen kunne komme i mål med en optimal løsning, fortæller truckfører Einar G. Pedersen fra Cabinplant.
Cabinplant valgte således N.C. Nielsen og de nye Linde truck ud fra en samlet vurdering.

De fabriksnye Linde truck er leveret med kundetilpasset ekstraudstyr som eksempelvis sideskifter på gaflerne, ekstra LED-lys foran, Linde BlueSpot sikkerhedslys, hævede standardforlygter til øget udsyn, luftaffjedret førersæde, DAB-radio og rotorblink, da gaffeltruckene også skal køre på offentlig vej i det sydfynske.

Mere fra...

24.05.2024N.C. Nielsen A/S

Sponseret

Fleksibel lagerhåndtering med elektrisk Terberg YT203-EV

02.05.2024N.C. Nielsen A/S

Sponseret

Bliv godt beskyttet med nye Linde-modeller

08.04.2024N.C. Nielsen A/S

Sponseret

Ny plukketruck er længe ventet

08.03.2024N.C. Nielsen A/S

Sponseret

Linde lancerer nyeste lagerteknologi

28.11.2023N.C. Nielsen A/S

Sponseret

ACO FUNKI: Linde har ændret hele logistikken

05.11.2023N.C. Nielsen A/S

Sponseret

En investering i sikkerhed er en investering i dine medarbejdere