Nets vælger PostNord som distributionspartner

Nets har valgt Postnord som ny distributionspartner, der skal sikre leveringen af betalingsterminaler til Nets 500.000 nordiske kunder.

08.04.2015

SCM.dk

Udbyderen af betalings-, kort- og informationssystemer, Nets, har indgået et distributionssamarbejde med PostNord om levering af Nets betalingsterminaler i hele Norden.

Læs også: PostNord køber Jetpak Borg

Det er PostNords fintmaskede distributionsnetværk og one-point of entry-strategi, der har fået Nets til at skifte distributionspartner, oplyser PostNord i en pressemeddelelse.

”En sikker og fleksibel distribution er afgørende for, at vi kan levere betalingsterminaler ud til vores kunder. Leveringen skal fungere uden afvigelser, så vores kunder oplever, at de modtager deres betalingsterminal nemt og uden komplikationer. PostNords forretningsmodel i de nordiske lande giver os en tryghed for, at vi fortsat kan leve op til dette”, siger Charlotte Eriksen, nordic purchasing manager i Nets.

Med hovedsæde i Ballerup ved København sælger, udlejer og vedligeholder Nets betalingsterminaler til erhvervskunder i Danmark, Sverige, Norge og Finland, der ønsker at tage imod betaling med kort. Den nye aftale indebærer al transport inden for og imellem de nordiske lande, heraf primært transport til og fra Nets’ centrale lager i Ballerup.

”Hvad enten pakken skal til en restaurant i Odense, et hotel i Nordsverige eller en hel supermarkedskæde i Norge, så er det kendt land for os. Vores hjemmemarked er hele Norden, som vi kender bedre end nogen anden distributør. På et marked hvor leveringssikkerhed og fleksibilitet er helt afgørende, ser vi frem til, at vi med vores distribution kan bidrage til fortsat vækst og fremgang hos Nets”, siger salgsdirektør i PostNord, Anders Mittag.

Læs også: Blue Water Shipping og PostNord indgår aftale

Nets har endvidere en strategi om også at vækste i de baltiske lande, og på sigt dækker aftalen også distribution i Baltikum.

- JKK 

Bredana Axcite A/S

Sponseret

SCM-dagen 2024: Bliver AI en gamechanger i Supply Chain?

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

12.04.2024SCM.dk

Ejeren af Dali vil have alle parter til at bidrage

12.04.2024SCM.dk

Ny banebrydende automatisering af ordreplukning

05.04.2024Global AGV

Sponseret

5 fordele ved at skalere din produktion med AGV

03.04.2024WITRON Group

Sponseret

20 years of successful partnership

02.04.2024SCM.dk

Cybersikkerhed giver nye karriereveje for unge

02.04.2024SCM.dk

SMV’er har svært ved at følge med ESG-udviklingen

27.03.2024TrueCommerce

Sponseret

Stay Compliant: E-invoicing Updates (April)

27.03.2024SCM.dk

Danmark er milevidt fra mål om grøn energi på land

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle