Netto tester elektroniske hyldeforkanter fra Delfi

Delfi Technologies, der er leverandør af digitale display-løsninger, tester nu sin Breece-løsning med nye elektroniske hyldeforkanter i fem udvalgte Netto-butikker.

Det er firmaet Displaydata, der leverer de fuldgrafiske displays med op til tre farver, der testes i Netto. Displayene er forbundet med en high-speed tovejs RF-infrastruktur, som er styret af Delfis Breece-software. Foto: Delfi..

28.04.2014

SCM.dk

En test af Delfi Technologies Breece-løsning med Displaydatas nye elektroniske hyldeforkanter påbegyndes nu i fem af Nettos butikker i Danmark.

Netto tester Breece-konceptet med henblik på at optimere daglige processer omkring vareinformation på hylden, placering af varer og logistikflow.

Det nye koncept skal være med til at forbedre informationen på hylden og bidrage til en bedre oplevelse for kunderne. Samtidig skal konceptet være med til at forenkle hverdagen for medarbejderne ude i butikkerne.

Test skal udfordre tankesættet
Testen skal ifølge Nettos driftschef Martin Frost Roesgaard åbne op for en lidt anderledes måde at tænke butiksdrift på.

”Formålet med testen er at udfordre den måde, de fleste tænker på i dag, og se hvordan vi kan forbedre de daglige processer, der ligger bag informationsflowet ude i butikkerne", siger Martin Frost Roesgaard.

Netto Ølby i Køge og Netto Storcenter Nord i Århus er de første ud af de fem butikker, som skal teste Breece-konceptet med de nye elektroniske hyldeforkanter.

Læs også: Delfi indgår it-aftale med SuperGros

Breece er en løsning med elektroniske hyldeforkanter, som giver mulighed for at vise al information grafisk på hylden. I dag er Breece installeret i mere end 450 butikker i Danmark, Sverige, Norge, Island, Grønland og Ungarn, oplyser Delfi i en pressemeddelelse.

- JKK 

Bredana Axcite A/S

Sponseret

SCM-dagen 2024: Bliver AI en gamechanger i Supply Chain?

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

12.04.2024SCM.dk

Ejeren af Dali vil have alle parter til at bidrage

12.04.2024SCM.dk

Ny banebrydende automatisering af ordreplukning

08.04.2024SCM.dk

Forskere efterlyser bæredygtig og ansvarlig AI-udvikling

02.04.2024TrueCommerce

Sponseret

Nyt om elektronisk fakturering i Belgien

26.03.2024SCM.dk

Cybersikkerhed fylder arbejdslivet for mange

26.03.2024TrueCommerce

Sponseret

Elektronisk fakturering i Tyskland

25.03.2024SCM.dk

Pallerobot revolutionerer pallehåndtering med kunstig intelligens

22.03.2024Industriens Fond

Sponseret

‘Hackerene kender systemet bedre end dem, der har lavet dem’

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle