Nu kan din stemme afgøre årets Supply Chain Pris

Den Danske Supply Chain Konference er en institution i den danske supply chain verden, og som noget nyt skal årets vinder af Supply Chain Prisen findes ved en afstemning blandt deltagerne på konferencen den 8. juni på CBS i København.

”Alis Sindbjerg Hinrichsen og Henning de Haas vil på konferencen opfordre til at sætte det mest ambitiøse bæredygtighedsmål, jeg endnu har set, nemlig at forsyningskæder skal regenerere de ressourcer, de forbruger. CO2 neutralitet er ikke nok”, fortæller professor Britta Gammelgaard. Arkivfoto..

20.05.2022

Poul Breil-Hansen, SCM.dk

Pandemien trak det fysiske tæppe væk under fysiske arrangementer og klassiske konferencer, som vi kender dem fra tiden før 2020. Det gælder naturligvis også Den Danske Supply Chain Konference, der har været afholdt hvert år – bortset fra pandemiårene 2020 og 2021 – i flere årtier.

Arrangørerne fra effektivtet.dk melder, at konferencen i år bliver afholdt på CBS i København den 8. juni. Arrangørerne lancerer også en ny model for udnævnelsen af årets vinder af Supply Chain Prisen 2022.

”Som noget nyt udvælger en bedømmelseskomité sammensat fra teori og praksis tre finalister, som præsenterer deres historie på konferencen. Herefter er det op til konferencens deltagere at stemme på den virksomhed, der gør det særlig godt – og altså modtager prisen. Det ser vi meget frem til”, fortæller en af arrangørerne professor Britta Gammelgaard fra CBS.

Hun fortæller også, at hun tror på, at den nye model vil tilføre mere dynamik og inddragelse i processen med at finde frem til årets vinder.

Læs også: Maersks Aymeric Chandavoine vinder prisen som Danmarks bedste supply chain leder 2021

Disruptions og resiliens
Forstyrrelserne eller disruptions af de fleste virksomheders drift og forsyningskæder står i kø i disse år. Covid-19, Ukraine-krigen, klimaet, fragtkaos, naturgaskrise… ja fortsæt selv listen.

”Derfor har vi i år sat fokus på i supply chain resiliens, altså den egenskab som virksomheder og forsyningskæder må have for at finde tilbage til (en ny) normal drift. Professor Kinra fra University of Bremen giver os på dagen det store overblik over temaet i sin key note fulgt op af Supply Chain Planner for CO-RO (især kendt for Sun Lolly), Mette Grønbech, der deler sine konkrete erfaringer med planlægningen af internationale forsyninger under de seneste disruptions”, fortæller Britta Gammelgaard.

Aseem Kinra bliver efterfulgt af administrerende direktør for medicinalvirksomheden Dansac A/S, Pia Prag Hansen, der vil give sit bud på, hvordan digitalisering og data kan løfte virksomhedens strategi. Det gælder selvfølgelig generelt, men i særlig høj grad inden for produktion og forsyningskæder. På den ene side kan forsyningskæder ikke fungere uden informationsteknologi og på den anden side, kan informationsteknologi løfte virksomheder op i en højere liga.

”Det kan ikke være mere relevant for os supply chain-nørder”, fortæller Britta Gammelgaard og supplerer: ”Professor i innovationsledelse fra Syddansk Universitet, Mette Præst Knudsen, vil derefter give sit højt kvalificerede bud på droners kommercielle fremtid i Europa. Droner har ofte været fremhævet som den næste teknologi inden for logistik og last-mile leverancer, men endnu kender vi ikke så meget til deres anvendelse i civil praksis”.

Regenerer forbrugte ressourcer 1:1
Alis Sindbjerg Hinrichsen, business development lead hos Optilon og lektor ved Aarhus Universitet BSS, Henning de Haas illustrerer herefter frugtbarheden af samarbejde mellem praksis og teori ved deres begreb ”Future-Fit Supply Chain”.

”Alis Sindbjerg Hinrichsen og Henning de Haas opfordrer til at sætte det mest ambitiøse bæredygtighedmål, jeg endnu har set, nemlig at forsyningskæder skal regenerere de ressourcer, de forbruger. CO2 neutralitet er ikke nok”, fortæller hun og afslutter:

”Som afslutning på konferencen, taler Iris Isabella Engelund om at sætte sit talent i spil, så man yder mere, er mere motiveret og i det hele taget får et bedre arbejdsliv. Alle har talent for noget. Derfor sætter vi som noget nyt spotlight på den næste generation af supply chain talent, idet vi har inviteret såvel supply chain-studerende fra CBS som studerende i global ledelse og design af forsyningskæder fra Aarhus Universitet – BSS´ Herning afdeling til at være med".

Hele konferenceprogrammet vil blive ledet med sikker hånd af Thomas Hechmann, som er professionel networker og en masse andet.

Læs mere om konference og pris her

Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Bæredygtig materialehåndtering i logistikterminalen

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

21.06.2024SCM.dk

Kunstig intelligens er langt mindre udbredt i forsyningskæden, end man måske skulle tro

20.06.2024SCM.dk

Kommentar: Leverandører drukner i ESG-spørgeskemaer

19.06.2024SCM.dk

DI Transport får ny bestyrelsesleder

14.06.2024SCM.dk

Alt for få elvarebiler på vejene - målet er langt væk

14.06.2024SCM.dk

Grøn omstilling af forsyningskæder kræver samarbejde på tværs af grænser

13.06.2024SCM.dk

Viden om CO2-belastning påvirker hvad der ender i indkøbskurven

12.06.2024SCM.dk

Miljøbekymringer får næsten halvdelen af forbrugere til at skifte kostvaner

12.06.2024Descartes

Sponseret

Sanktioner kan være en udfordring for dem, der arbejder med transport og logistik

Jobmarked

Se alle

Körber Supply Chain DK A/S

Service Specialist

Har du en dybdegående teknisk viden og en passion for fejlfinding, og drømmer du om at udforske verden? Vi leder efter en dygtig Service Specialist med en solid baggrund og kendskab til både mekanik, elektronik, samt PLC.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Automation Engineer, Remote Assistance

Har du kompetencerne og lysten til at yde support på komplekse og højteknologiske løsninger? Så søger vi nu endnu en kollega til vores Remote Assistance team.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Kantineassistent - med flair for det grønne køkken

Hos Körber Supply Chain er kantinen vores fælles samlingspunkt, hvor alle medarbejdere fra alle afdelinger mødes dagligt over et veltillavet og lækkert frokostmåltid. Vores kantine er kendt og anerkendt for sin høje kvalitet, et bredt udvalg af lækre og sunde retter, samt masser af smil og god service.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Spare Parts Engineer

Vil du kombinere din passion for tekniske produkter med din erfaring inden for salg af reservedele? Har du enestående erfaring inden for kundeservice, samt er du stærk i opbygning og vedligeholdelse af stærke kunderelationer? Så er det dig, vi søger til vores dynamiske Spare Parts team!

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Electrical Site Supervisor

Er du parat til at gøre verden til din arbejdsplads? Med 150+ rejsedage om året bliver du en af vores vigtigste repræsentanter på kundernes sites, hvor vi leverer og installerer komplekse og højteknologiske logistikløsninger. Vil du bidrage med din faglighed og dine evner for teknisk ledelse? Så er det netop dig, vi søger til en stilling som Electrical Site Supervisor!

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Mechanical Engineer

Drømmer du om at arbejde med komplekse og højteknologiske løsninger?

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Category Manager - med primært fokus på projektindkøb

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Vi er en virksomhed i udvikling og søger derfor en erfaren Category Manager til at styrke vores indkøbsteam. Vores dedikation til innovation har gjort os til en førende aktør i branchen. Som Category Manager hos Körber bliver du en del af et passioneret og resultatorienteret team, hvor din erfaring vil spille en central rolle i at udvikle vores indkøbsstrategi og forbedre vores leverandørnetværk.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Körber Supply Chain DK A/S

Project Engineer - Controls

Hos Körber Supply Chain lægger vi stor vægt på godt kollegaskab og stærk holdånd i en travl hverdag: Vi ved ganske enkelt, at det er nøglen til vores succes! Som vores nye Project Engineer - Controls bliver det derfor også en central del af din hverdag, som del af et passioneret og internationalt team der hver dag arbejder for at bringe automation og PLC til nye højder.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle
DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Netværkssikkerhed

Vil du opkvalificere dine færdigheder inden for netværkskommunikation? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplommodul, og få kompetencer til at sikre virksomhedens netværk mod angreb.

Dato

26.08.2024

Tid

13:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Udviklingsmetoder og udviklingsprocesser

Vil du styrke dine kompetencer inden for systematiske metoder til analyse, design og implementering af objektorienterede systemer? Så er dette kursus, som også er et diplommodul, interessant for dig.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektledelse – metoder og værktøjer - aften

Vil du være projektleder – eller ønsker du at opkvalificere dine projektlederkompetencer? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplom modul, og styrk dine evner til at planlægge, styre og følge op på projekter.

Dato

26.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

Bredana Axcite A/S
Webinar
Sådan får I (bedre) styr på jeres varer i transit

Landed Cost modulet i Dynamics 365 giver jer en stribe fordele

Dato

27.08.2024

Tid

10:00

Sted

Live webinar fra Bredana Axcite, Aarhus

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Fra specialist til leder

Vil du have mere viden om de krav, der stilles til ledere i erhvervslivet? Og vil du udvikle dine ledelseskompetencer? Så tag dette kursus, som også er et diplommodul modul, og få sat fokus på dit potentiale i overgangen fra rollen som specialist til rollen som leder.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektstrategi og -organisation

Skal du til at lede projekter, – eller gør du det allerede? Så tilmeld dig kurset Projektstrategi og –organisation, som også er et diplommodul, og få indblik i virksomheders og organisationers værdiskabelse, udviklingsfaser og meget mere.

Dato

27.08.2024

Tid

17:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup