Ny Delivery Director i Element Logic Danmark

Element Logic Danmark, der er markedets førende leverandør af AutoStore-robotlageranlæg, har ansat Mads Remy Stentoft som ny Delivery Director.

Element Logic Danmark, der er markedets førende leverandør af AutoStore-robotlageranlæg, har ansat Mads Remy Stentoft som ny Delivery Director. Foto: Element Logic Danmark.

28.09.2022

SCM.dk

Det er med stor glæde, at Element Logic Danmark har budt velkommen til 39-årige Mads Remy Stentoft som ny Delivery Director. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse. Den erfarne branchemand kommer til virksomheden efter blandt andet 14 år hos tyske SSI Schäfer, hvor han den seneste årrække har været i ledelsesstillinger som Helpdesk Manager og Service Account Manager. Han bringer en masse erfaring til Element Logic Danmark.

”Det er utroligt spændende for os at få en kapacitet som Mads ind i vores organisation. Med sin mangeårige erfaring fra logistikbranchen ser vi meget frem til, at han kan styrke vores i forvejen stærke team med sin faglighed og karakter”, siger Nikolaj Bjørn Eriksen, administrerende direktør, Element Logic Danmark.

Kan gøre en forskel
Mads Remy Stentoft skal stå i spidsen for det team, der har til opgave at levere alle bestilte aktiver til virksomhedens kunder. Dette indebærer samtlige skridt fra underskrevet kontrakt over leverance og installation til færdig drift ude hos kunden. Mads Remy Stentoft og hans team er desuden ansvarlige for at overlevere det enkelte kundeprojekt til Element Logics Support & After Market-afdeling. Det er blandt andet i samarbejdet med Element Logics forskellige afdelinger, at Mads Remy Stentoft qua sin erfaring selv mener, at han kan gøre en forskel.

”Jeg kommer fra en verden med service og support, og er nu i levering. Med min forståelse for flere segmenter kan jeg være med til at knytte organisationen tættere sammen, og forhåbentlig kommer det mine kolleger og vores kunder til gode”, siger Mads Remy Stentoft.

Læs også: T. Hansen installerer Danmarks største robotlager

Element Logic er verdens førende leverandør af AutoStore. I Danmark beskæftiger Element Logic Danmark ca. 30 medarbejdere på hovedkvarteret i Odense. Virksomheden har leveret robotlageranlæg til blandt andre Proshop, Hummel, T. Hansen, Imerco, Sanistål, EET Group, DSV Prime Cargo og Kids-world.

”Jeg er imponeret over de effektive men på samme tid enkle løsninger, som Element Logic tilbyder. Hastigheden og stabiliteten på de leverede anlæg virker til at overraske positivt hos kunderne, og det glæder jeg mig meget til at være en del af. Når man har glade kunder, er det sjovere at tage på arbejde”, siger Mads Remy Stentoft og fortsætter:

”Samtidig betyder det meget for mig, at der hos Element Logic er en mentalitet, hvor man ser medarbejderne som den vigtigste ressource. Selvom virksomheden er veletableret, er der en iværksætterånd og et sammenhold, som er umulig at undgå at bemærke”.

Privat bor Mads Remy Stentoft I Middelfart med sin kone og børn. Han er far til fire børn på henholdsvis 17, 15, 2 og 0 år.

- PiB

Roima Denmark A/S

Sponseret

European House of Beds har fokus på logistikoptimering

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Mere fra...

07.12.2023SCM.dk

Indsamling af bæredygtighedsdata volder problemer

07.12.2023SCM.dk

Tredje kvartal viste lille nedgang i It-branchen

06.12.2023SCM.dk

Rederier har betalt under 1 procent i skat af 472 milliarder

06.12.2023SCM.dk

Digitalisering booster virksomheder

06.12.2023SCM.dk

Større fleksibilitet for chauffører

06.12.2023SCM.dk

Maersk vil investere 500 millioner dollar i logistik i Sydøstasien

05.12.2023SCM.dk

Aarhus-studerende vandt pris for hjælp til lastbilchauffører

05.12.2023SCM.dk

Udvikling inden for IoT gavner teknologivirksomhed

Jobmarked

Se alle

Events

Se alle
Bureau Veritas
Webinar
Webinar: Er din virksomhed eller ønsker den at blive leverandør til Forsvaret?

Bliv klogere på AQAP-standarderne og deres krav

Dato

13.12.2023

Tid

13:30

Sted

Online

Bureau Veritas
Konference
Cybertrusler - en rundrejse på digitaliseringens bagside | Bureau Veritas Kick Off 2024

Den 4. januar kan du glæde dig til at møde Jeppe Teglskov Jacobsen, Adjunkt ved Institut for Militær Teknologi hos Forsvarsakademiet, som vil tale om "Cybertrusler - en rundrejse på digitaliseringens bagside".

Dato

04.01.2024

Sted

MESSE C, Vestre Ringvej 101, DK-7000 Fredericia

Bureau Veritas
Konference
Fra Kassø til hele verden med Power-to-X | Bureau Veritas Kick Off 2024

Den 4. januar kan du glæde dig til at møde Alexander Reumert, Project Associate hos European Energy A/S, som vil tale om "Fra Kassø til hele verden med Power-to-X".

Dato

04.01.2024

Tid

09:00

Sted

MESSE C, Vestre Ringvej 101, DK-7000 Fredericia

Bureau Veritas
Konference
Accelereret klimatilpasning nu! | Bureau Veritas Kick Off 2024

Den 4. januar kan du glæde dig til at møde Sebastian Mernild, Professor og leder af SDU Climate Cluster fra Syddansk Universitet, som vil tale om "Accelereret klimatilpasning nu!".

Dato

04.01.2024

Tid

09:00

Sted

MESSE C, Vestre Ringvej 101, DK-7000 Fredericia

Bureau Veritas
Konference
Systematisk og strategisk trivsel hjælper helbredet | Bureau Veritas Kick Off 2024

Den 4. januar kan du glæde dig til at møde Christian Sauvr, Administrerende Sygehusdirektør hos Sygehus Lillebælt, som vil tale om "Systematisk og strategisk trivsel hjælper helbredet".

Dato

04.01.2024

Tid

09:00

Sted

MESSE C, Vestre Ringvej 101, DK-7000 Fredericia

Bureau Veritas
Konference
Mod historisk CO2-neutralitet i 2050 | Bureau Veritas Kick Off 2024

Den 4. januar kan du glæde dig til at møde Mette Kaagaard, administrerende direktør hos Microsoft i Danmark & i Island, som vil tale om "Mod historisk CO2-neutralitet i 2050".

Dato

04.01.2024

Tid

09:00

Sted

MESSE C, Vestre Ringvej 101, DK-7000 Fredericia