Ny logistikstrateg i spidsen for Air & Sea Logistics-organisation

Siden årsskiftet er Tobias Burger (46) ny Chief Operations Officer (COO) for Dachser Air & Sea Logistics og medlem af Executive Board. Den ny COO lægger fokus på vækst på de globale markeder og på integreret stykgodstransport.

Tobias Burger (46) er ny Chief Operations Officer (COO) for Dachser Air & Sea Logistics og medlem af Executive Board. Han overtager stillingen efter Edoardo Podestà (61), der har trukket sig tilbage fra arbejdsmarkedet efter en 20 år lang karriere hos Dachser. Foto: Dachser

29.01.2024

SCM.dk

Tobias Burger, som senest har varetaget rollen som Deputy Director Air & Sea Logistics, erstatter Edoardo Podestà (61), der har trukket sig tilbage fra arbejdsmarkedet efter en 20 år lang karriere hos Dachser, heraf de sidste fire som chef for sø- og luftfragtforretningen.

"Denne overdragelse af ledelsen for forretningsområdet Air & Sea Logistics afspejler den målrettede og langsigtede videreudvikling af vores interkontinentale netværk”, udtaler Bernhard Simon, formand for Dachsers bestyrelse. 

"Edoardo Podestà har opbygget vores forretning i Asien siden 2003 og har de sidste fire år bidraget væsentligt til væksten i vores virksomhed gennem sin rolle som COO Air & Sea Logistics. Med Tobias Burger har vi nu en erfaren logistikstrateg i spidsen for vores Air & Sea Logistics-organisation, som har en dyb og holistisk forståelse af de komplekse udfordringer, som de globale logistikmarkeder står over for nu og i fremtiden”, fortsætter Bernhard Simon.

Tobias Burgers centrale opgave som COO Air & Sea Logistics er at drive Dachsers vækst på de globale markeder.

"Vi er overbeviste om, at vores forretning i Asien og Nord- og Sydamerika vil være den primære kilde til vores fremtidige vækst. Det er vores mål at kunne tilbyde vores kunder en omfattende løsning for stykgodstjenester over hele verden ved at knytte interkontinental transport tæt sammen med vores effektive europæiske vejtransportnetværk. Der er ingen tvivl om, at en sådan global stykgodsløsning, som leveres via et integreret netværk med omfattende muligheder inden for kontraktlogistik, kræver en stærk sø- og luftfragtorganisation med global tilstedeværelse", tilføjer Burkhard Eling, CEO for Dachser.

Læs også: Nye partnere vil genanvende batterier til elbiler

Tobias Burger har en doktorgrad i forretningsadministration og begyndte sin karriere som strategikonsulent hos Siemens Management Consulting. Han kom til Dachser i 2009. Efter at have arbejdet inden for controlling og strategiudvikling fik han ansvaret for Corporate Governance. På det tidspunkt stod han allerede i spidsen for den strategiske udvikling af det globale sø- og luftfragtnetværk. Siden 2019 har Tobias Burger fungeret som Podestàs højre hånd i stillingen som Deputy Director Air & Sea Logistics. I starten af denne periode var han global salgschef for sø- og luftfragtforretningen. I 2021 og 2022 ledede Tobias Burger med stor succes ASL EMEA-forretningsenhedens drift som Managing Director.

/ PiB

Scanlox ApS

Sponseret

AGILOX AMR fra SCANLOX muliggør en implementering af automatiseret intern transport på få timer

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

22.02.2024SCM.dk

ICS vil chikane og mobning til livs

22.02.2024SCM.dk

NGO: Lange udsigter til grøn skibsfart

20.02.2024Global AGV

Sponseret

Overse ikke disse 5 tegn på, at du har brug for en Global AGV

19.02.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Københavns Maskinservice får hjælp af digitale prisskilte

15.02.2024TrueCommerce

Sponseret

SAP Excellence Day 2024

14.02.2024TrueCommerce

Sponseret

Mød os på Retail Ready 2024!

13.02.2024Slimstock Nordic

Sponseret

Ilva case - Slimstock Nordic

12.02.2024Blue Yonder

Sponseret

Blue Yonder Acquires Flexis, a Leader in Manufacturing and Supply Chain Planning Technology

Jobmarked

Se alle

Apport Systems A/S

Bliv vores Software Developer. Vores SQL Expert til udviklingsteamet.

Er du klar til at blive Apports nye softwareudvikler: et job med ansvar, selvstændighed og IT-kundskaber. Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bredana Axcite A/S

Er du vild med programmering - og stærk til D365FO?

Hvis du elsker programmering helt ud i fingerspidserne og nikker entusiastisk, når snakken går på D365FO, OOP, SOLID og polymorphe variable, så læs endelig videre. Vi er nemlig på udkig efter en passioneret og hardcore udvikler til vores team i Kolding. Er det dig?

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bredana Axcite A/S

Banker dit hjerte for programmering?

Hvis du elsker programmering helt ud i fingerspidserne og nikker entusiastisk, når snakken går på OOP, SOLID og polymorphe variable, så læs endelig videre. Vi er nemlig på udkig efter en passioneret og hardcore udvikler til vores team i Aarhus eller Kolding. Er det dig?

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bredana Axcite A/S

Har du erfaring inden for intern logistik og/eller produktion?

Bredana Axcite søger en handlekraftig ERP-konsulent

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bureau Veritas

Specialist i livscyklusvurderinger, miljøvaredeklarationer mm.

Specialist i livscyklusvurderinger, miljøvaredeklarationer mm. søges til international virksomhed

Område

Sydjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bureau Veritas

Auditor til ISO 9001, ISO 14001 OG ISO 45001

Bureau Veritas Certification søger auditor til ISO 9001, ISO 14001 og ISO 45001

Område

Sydjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bureau Veritas

Administrative assistant for marine & offshore

Join Bureau Veritas Denmark in an exciting position as part-time administrative assistant in the Marine Department

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bureau Veritas

IT-Sikkerhedskonsulent

Bureau Veritas søger IT-sikkerhedskonsulent

Område

Sydjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Zetes

Zetes søger ny Business Consultant i Supply Chain-løsninger

Som Business Consultant inden for supply chain-optimering vil du bidrage med din ekspertise gennem hele salgscyklussen, være en betroet rådgiver og deltage i kvalificeringen af forretningsmuligheder. Du vil tage ansvar for udvælgelsen af den bedste projekttilgang og påvirke strategien for vores supply chain-løsninger.

Område

Hele landet

Ansøgningsfrist

28.02.2024

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle
RELEX Solutions
Webinar
The future of consumer goods supply chain planning

Join us for an exclusive online event that will introduce the new RELEX end-to-end supply chain planning solution capabilities for consumer goods companies.

Dato

07.02.2024

Sted

On-line

RELEX Solutions
Webinar
RELEX Next

Deltag til vores årlige online begivenhed RELEX Next. Her vil du høre alt om RELEX’ nyeste løsninger, samt erfaringer fra virksomheder, der allerede bruger dem succesfuldt. At følge med udviklingen er afgørende for detailhandlens succes. Under RELEX Next vil vi dykke ned i kritiske branchetemaer for at undersøge, hvordan hurtigt skiftende forbrugsvaner, supply chain disruptions og økonomisk usikkerhed understreger behovet for intelligent detailplanlægning - og hvorfor det er vigtigere end nogensinde før. Se hele agendaen på linket.

Dato

15.02.2024

Tid

14:00

Sted

On-line

Bureau Veritas
Kursus
NIS2 – Hvad er det, hvad betyder det, og hvordan kommer du i gang?

Sæt kryds i kalenderen den 26. februar og vær med, når vores ekspert på området, Thomas Vestergaard, giver en intro til NIS2 og gennemgår en mulig plan for arbejdet imod efterlevelse af kravene i din virksomhed.

Dato

26.02.2024

Tid

08:30

Sted

Fredericia

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Agile projekter - Hybrid - dag

Vil du lære at lede agile projekter professionelt og effektivt? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplommodul, og få indsigt i agile værktøjer og kompetencer i agil projektledelse.

Dato

08.03.2024

Tid

09:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektledelse – metoder og værktøjer - dag

Vil du være projektleder – eller ønsker du at opkvalificere dine projektlederkompetencer? Så tilmeld dig dette kursus, som også er et diplom modul, og styrk dine evner til at planlægge, styre og følge op på projekter.

Dato

11.03.2024

Tid

09:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup

DTU Learn for Life
Efteruddannelse
Projektstrategi og -organisation

Skal du til at lede projekter, – eller gør du det allerede? Så tilmeld dig kurset Projektstrategi og –organisation, som også er et diplommodul, og få indblik i virksomheders og organisationers værdiskabelse, udviklingsfaser og meget mere.

Dato

11.03.2024

Tid

09:00

Sted

Lautrupvang 15. 2750 Ballerup