Ny mand i spidsen for Mobile Industrial Robots

Jean-Pierre Hathout afløser Walter Vahey, der vil fungere som rådgiver for producenten af autonome mobile robotter (AMR) indtil sin planlagte pension i 2024.

Jean-Pierre Hathout afløser Walter Vahey, der vil fungere som rådgiver for producenten af autonome mobile robotter (AMR) indtil sin planlagte pension i 2024. Foto: MiR..

22.05.2023

SCM.dk

Mobile Industrial Robots (MiR), den globale producent af autonome mobile robotter (AMR'er) har udnævnt Jean-Pierre Hathout som President. Hathout afløser Walter Vahey, der forbliver i virksomheden som rådgiver indtil sin planlagte pension i 2024.

Siden 2017 har Hathout været administrerende direktør for SIT Controls USA, hvor han var ansvarlig for SIT-gruppen i Nord- og Sydamerika. Forinden han kom til SIT Controls, tilbragte han 17 år hos Bosch, hvor han havde flere internationale ledelsesroller som blandt andet Vice President of Engineering, Vice President of R&D, Regional Asia-Pacific General Manager og Board Vice President for commercial air conditioning. Derudover har Hathout en doktorgrad i maskinteknik fra Massachusetts Institute of Technology (MIT).

"I Jean-Pierre får vi en leder med omfattende erfaring inden for tech-industrien. Han besidder et værdifuldt mix af kompetencer inden for strategi, salg, operations og globalt lederskab, som alle er centrale elementer i forhold til at realisere vores ambitiøse vækstplaner. Han har succesfuldt ledet to forskellige internationale organisationer, der blev opkøbt af et større moderselskab (Bosch). Det gør ham til den perfekte kandidat til at lede MiRs fortsatte vækstrejse", siger Vahey.

Vahey fortsætter som rådgiver for Hathout indtil udgangen af året, hvilket sikrer grundig overlevering af vigtig forretningsviden og en glidende overgang af lederskabet.

"Min pension har været planlagt i længere tid, men muligheden for, at Jean-Pierre kunne overtage rollen som president hos MiR, opstod før end forventet", fortæller Vahey og fortsætter:

"Derfor træder jeg tilbage fra min nuværende rolle og vil i stedet fungere som rådgiver for ham i hans første tid hos MiR".

Vahey tiltrådte som administrerende direktør for MiR tilbage i oktober 2022 og spillede en afgørende rolle i virksomhedens fusion med AutoGuide Mobile Robots. Forinden havde han haft flere ledende stillinger hos MiRs ejer, Teradyne, over en periode på 36 år.

Læs også: Danske MiR-robotter aflaster medarbejdere i Texas

Under Hathouts ledelse vil MiR ufortrødent fortsætte sin nuværende strategi.

"Jeg glæder mig til at bringe mine erfaringer og markedsmæssige indsigt i spil, samt at være en del af MiRs strategi, der omfatter et fortsat fokus på udvikling af ny software og robotter samt styrkelse af relationerne med de eksisterende multinationale kunder", siger Jean-Pierre Hathout.

Hathout bor i øjeblikket med sin familie i North Carolina. Han planlægger at flytte til Danmark for at dele sin tid mellem MiRs hovedkontor i Odense og Boston, Massachusetts, hvor MiRs ejer, Teradyne, er placeret.

- PiB

Bredana Axcite A/S

Sponseret

SCM-dagen 2024: Bliver AI en gamechanger i Supply Chain?

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

12.04.2024SCM.dk

Ejeren af Dali vil have alle parter til at bidrage

12.04.2024SCM.dk

Ny banebrydende automatisering af ordreplukning

05.04.2024Global AGV

Sponseret

5 fordele ved at skalere din produktion med AGV

03.04.2024WITRON Group

Sponseret

20 years of successful partnership

02.04.2024SCM.dk

Cybersikkerhed giver nye karriereveje for unge

02.04.2024SCM.dk

SMV’er har svært ved at følge med ESG-udviklingen

27.03.2024TrueCommerce

Sponseret

Stay Compliant: E-invoicing Updates (April)

27.03.2024SCM.dk

Danmark er milevidt fra mål om grøn energi på land

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle