Ny ordreplukker udviklet til moderne lagerlogistik

Sammen med Linde har N.C. Nielsen udviklet den fjernbetjente enhed Linde N20 Optipick. Linde N20-serien er udviklet til moderne lagerlogistik, hvor der efterspørges korte leveringstider, høj plukkefrekvens, stram styring af omkostninger og færrest mulige fejl i plukkeprocessen.

Modellen skal gøre kunder i stand til at leve op til moderne logistikforventninger. Foto: N.C.Nielsen.

03.11.2020

SCM.dk

Den nye ordreplukker fra Linde og N.C. Nielsen skal gøre manuelt ordrepluk nemmere. Derfor er den designet, så man står foran batteriet med øget udsyn, bedre tilgængelighed og ordrepluk med flere paller ad gangen. Samtidig skal følger den med et tryk på enheden med medarbejderen fra hylde til hylde, så man ikke behøver at vende tilbage til maskinen hver gang.

Modellen skal gøre kunder i stand til at leve op til moderne logistikforventninger, som korte leveringstider, høj plukkefrekvens, stram styring af omkostninger og færrest mulige fejl i plukkeprocessen.

”Med den nye Linde N20-serie er det tekniske niveau for ordreplukkere øget markant. Ingen andre på markedet kan præstere en så avanceret plukketruck. Vi har derfor store forventninger til serien, der giver rige muligheder for at tilpasse løsningen præcist til de aktuelle plukkeopgaver. Desuden viser Linde N20 Optipick-enheden, at Linde teknologisk er helt fremme inden for moderne lagerlogistik”, udtaler salgsdirektør Allan Christensen fra N.C. Nielsen.

Alle modeller i plukkeserien kommer med en avanceret dæmpningsteknologi, der absorberer vibrationer og stød undervejs. Generelle designforbedringer skal gøre en travl hverdag betydeligt mindre fysisk belastende. Ligeledes byder de på en række sikkerhedsegenskaber som afrundede kanter på stålchassiset, hastighedsreduktion ved kurvekørsel og kofanger foran. Alt i alt skal det sikre en komfortabel, sikker og omkostningsbevist ordreplukning mellem 1,2 ton og 2,5 ton og i plukkehøjder op til 2,8 meter.

- KCP

Toyota Material Handling A/S

Sponseret

3 centrale trin til ESG i din materialehåndtering

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

16.04.2024SCM.dk

Krisen i Mellemøsten truer sikkerheden på vitale handelsruter

16.04.2024SCM.dk

Sjælland får nyt sorteringsanlæg til plastaffald

05.04.2024Swisslog

Sponseret

Inbjudan Webinar: Strategisk lagerautomation - 25 april

05.04.2024Zetes

Sponseret

Prévoté transforms inventory management with the ZetesMedea Full Pallet Inventory solution

05.04.2024SCM.dk

Materialehåndtering og robotautomatisering løftes til nyt niveau

04.04.2024TECSYS A/S

Sponseret

Er dit lager klar til en omnichannel strategi?

04.04.2024TECSYS A/S

Sponseret

Lagerteknologi: Top 5 systemer til at øge effektiviteten

03.04.2024Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Technicon A/S og Toyota Material Handling Danmark A/S indgår samarbejde

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle