Ny strategisk alliance: Coupa og Langebæk indgår regionalt partnerskab

Langebæk vil tilbyde Coupas ”Supply Chain Design and Planning” løsning på det nordiske marked.

Det nye partnerskab med Coupa forbedrer Langebæks leveringsmuligheder i forsyningskæden med optimerede løsninger. Foto: Langebæk.

Langebæk er meget glade for at kunne meddele, at vi har indgået en aftale med Coupa, der er førende inden for ”Business Spend Management”, om at levere ”Supply Chain Design & Planning” ekspertise i Norden som Coupas regionale partner.

Coupa byder Langebæk velkommen til Coupas certificerede partnerprogram i Norden. Langebæks erfaring inden for logistik og supply chain omfatter mere end 40 år på de nordiske markeder. Den skandinavisk baserede virksomhed med hovedkontor i Danmark og afdelinger i Sverige og Norge tilbyder en bred vifte af Supply Chain Management (SCM) konsulentydelser inden for lagerimplementering, procesoptimering og projektledelse blandt andre kompetencer.

Det nye partnerskab med Coupa forbedrer Langebæks leveringsmuligheder i forsyningskæden med optimerede løsninger, der giver hurtigere og smartere beslutningsprocesser for deres kunder. De to organisationer er godt matchet med hensyn til mennesker, markeder og kulturer. Dette skaber således en af de få organisationer i Norden, der udelukkende fokuserer på forsyningskæden, der kan ofre denne dybde af ekspertise og hjælpe kunderne med at opbygge intelligente forsyningskæder.

Læs mere om Coupa her: www.coupa.com

Om Langebæk

Langebæk er blandt Skandinaviens førende konsulenthuse inden for Supply Chain, logistik og lager med mere end 40 års erfaring. Konsulenthuset rådgiver på strategisk og operationelt niveau baseret på facts, analyser og gennemprøvede processer – og har formentlig branchens største erfaring.

Langebæk har kontorer i Danmark, Sverige og Norge. Teamet tæller +35 dedikerede medarbejdere.

Mere fra...

01.05.2024Langebæk A/S

Sponseret

Langebæk udvider i Sverige: Nyt kontor i centrum af Stockholm

18.09.2023Langebæk A/S

Sponseret

Langebaek and Optilogic have formed a strategic partnership

31.08.2023Langebæk A/S

Sponseret

Langebæk frigiver sygeplejersketimer og sparer millioner

21.08.2023Langebæk A/S

Sponseret

Herlev Hospital - Logistikken er hospitalets livsnerve

24.01.2023Langebæk A/S

Sponseret

Blue Equity investerer i Langebæk A/S

25.08.2022Langebæk A/S

Sponseret

Langebæk inviterer til reception